262

Анонимен

преди 5 месеца

До Боби - пак ли си оставил жълтата Дачия Логан пред БАН?! Човек, до края на месеца има още много време ей! Некой трябва да върти геврека!

261

Анонимен

преди 5 месеца

До Историк Хайде бе?!? Лъжецо, всички процедури при народния съд са спазени съобразно закона. Виж съденето на 37 000 невинни граждани от фашисткия режим в царска България са протичали точно по описания от теб ред. При това от жандармеристите зверски са избити и нарязани на парчета множество хора, рязали са глави и са ги набивали на колове, които са държали по площадите, а не малко хора са изгорени живи в къщите им. Определено твърде меко са действали срещу тези изверги на народния съд после.

260

Костя

преди 5 месеца

Укрите и техните приятели джендърите в Брюксел да вдигат белия флаг и да се приключва

259

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 251 - там ще се намери място и за членове на българския Отечествен фронт, както и за внуците им! Побързай - Матушка Русь завьот! Стига възхищения на думи! Дела нада!

258

Боби

преди 5 месеца

До Сът В СССР имаше НАБОРНА Армия дори ПАЦИФИСТИТЕ служеха в "Строителни Войски"

257

Слава я!

преди 5 месеца

До Слава на Русия - ех, а как величествено и непобедимо някак избягаха от Афганистан руските мужици през 1989 година, а? Съвсем друго си беше! Победно някак!

256

Боби

преди 5 месеца

До Историк В РФ 50% от вота е МАЖОРИТАРЕН - тоест гласува се за ЛИЧНОСТ която познаваш и той/тя ще защитава твоите интереси. 50% е Пропорционален което дава шанс на по-малки партии да влезнат във властта.

255

Бай Дрън

преди 5 месеца

Тая война не можеше да бъде избегната, още повече, че почна 2014 година с подстрекателството и помощтта на САЩ. Дори да не бе почнал военни действия Путин, пак щеше да се стигне до военни действия от страна на украинската армия. Войната си бе неизбежна с тая политика на Западния свят.

254

Сът

преди 5 месеца

Значи излиза,че всеки управленец в Русия е или е бил някакъв военнослужещ?! Еххх тази мирна страна! А в главата и само оръжие! Колко удобно дръпна икономически след войната,а? А нашите nymuнофили още мислят,че Запада започнал войната,а Русия се защитавала. Хахахах. Путин и обкръжението му станаха милиардери и се оправиха живота до 20то коляно на цената на бедните войничета и кйопавите pycoфили. Ама неееее,Запада виновен хахаха

253

Анонимен

преди 5 месеца

До Боби - ама разбира се, че е по справедлива! В Русия изборите се провеждат съгласно най демократичния и справедлив процес начертан от Великия Ким Чен Ун. Има само едно основно правила и то гласи "..Избори с повече от един кандидат са голяма бъркотия.."! Когато избора е сведен до Бащицата Самодържец и Судар на Русия от 20 и кусур години - как да не е справедливо?!

252

Анонимен

преди 5 месеца

Ми лайковете не работят освен че се надписват но не е редно.

251

Кравар Евроатлантик

преди 5 месеца

А непабедимите приключиха ли вече с тридневната специална операция? До Вашингтон стигнаха ли или до Берлин се спряха? За един приятел питам.

250

Историк

преди 5 месеца

До Анонимен 248 В цивилизования свят " съд" означава истински съдебен процес, със съответните права и закони регулиращи престъпленията. В България "народен съд" представялва една масова екзекуция без никакви истински съдебни процеси, нито придържането към правните норми. "Обвиняемите" често са били довеждани в залата, "присъдата" им е била изчитана без процес, след което са било отвеждани за екзекуция. Множество от т.нар. "съдии" не са имали юридическо образование и т.н.

249

Анонимен

преди 5 месеца

Войната е за дълго, и всичко е подчинено на това. Ключовата посока на Белоусов е осигуряване на технологичен суверенитет и фокус върху най-належащите програми, изискващи дългосрочно финансиране. Как цивилно лице, което дори не е служило и няма военно звание, може да командва военни генерали? Но парадоксално е, че точно това обозначение показва: Русия води не просто специална военна операция, а отечествена война.

248

Анонимен

преди 5 месеца

Съобщава се, че Белоусов периодично служи като олтарник (мъжът който прослужва на свещеника при богослужение) в една от църквите - вероятно във Владимирска област.

247

Слава на Русия

преди 5 месеца

След позорното оттегляне на САЩ от Афганистан след 20 години окупация там, войната в Украйна ще бъде още едно голямо поражение за САЩ и сателитите им.

246

Анонимен

преди 5 месеца

Във Франция осъдените от народния съд са 90 хиляди (френският Народен съд е издал 6 000 смъртни присъди, включително на бивши министри и премиери. ), в Белгия 53 хиляди, в Холандия 45 хиляди, в Чехословакия 38 хиляди, в Унгария 26 хиляди, в Дания 15 хиляди.

245

Историк

преди 5 месеца

До Боби "В РФ има по-справедливи избори от колкото в България" Такива несериозни неща можеш да ги предлагаш другаде.

244

Точно обратното

преди 5 месеца

До Анонимен 240: Нито един договор със САЩ не струва дори ихартията, на която е написан. САЩ се отказаха от много международни договорои с просто обяснение "вече не съответствана интересите на САЩ".

243

Анонимен

преди 5 месеца

Има ли война по света в която САЩ да не е страна и доставчик на оръжие, да не печели от тази война