107

Анонимен

преди 1 месец

Демокрациятa е абсолютна глyпocт! Да даваш народа да управлява! Да си избира управници - пълна идиотщина! Народът ще избере този който му обещава лек живот. Да сте чули политик да обяви, че има такава и такава цел, и ако са съгласни с нея и го изберат ще трябва дълго време да работят здраво, да страдат, да се жертват и лишават в името на постигането и? Не, всеки обещава лекото, лек живот и да забогатяват да си купуват айфони. Ха ха ха хааа - айфони и лек и приятен живот. И хората вярват на цялата тази пpocтотия!

106

Анонимен

преди 1 месец

ocpaната Нела се чуди вече какво да плюе по "гнилия запад". Ама гък не казва за путинския "рай" - там е раят на земята.

105

Анонимен

преди 1 месец

До 100. - да си видял в Европа осъден бежанец? Или в Бг осъден престъпник? В САЩ не няга никой, щото там не пущат, пазят си демокрацията. Но ако там сбъркаш *** на спирачката с газта ще те пратят при свети Патрик! И в Русия и Китай е така. Няма ред без наказания. Другото е измислената демокрация на европейците - всяко извращение да се приема за нормално! Идеална почва за всякаква изметь! Затова бягат тука, а не там дето режат глави.

104

Анонимен

преди 1 месец

Европа е Русия, Русия владее половината територия почти от Европейския континент. И Русия е единствената европейска държава в която има демокрация в смисъл на народовластие, там управляващите се избират пряко от народа. А Урсула, Борел, Шолц - никой не ги избира, те са назначени.

103

Анонимен

преди 1 месец

В Китай няма демокрация. В Китай изобщо не се провеждат избори, никакви избори! В Китай няма политически партии.

102

Бананаджии прости

преди 1 месец

Вие защо си мислехте, че демокрацията която ви донесаха САЩ ще бъде като в САЩ, Южна Корея, Япония, а не като в Хаити, Еквадор, Панама, Ирак - и там е американска демокрация.

101

Анонимен

преди 1 месец

БВП на русия по-ниско от това на България, ама рашистанските троляци с лиги на устата бълват съчинения в коментарите колко било хубаво "едно време".

100

Анонимен

преди 1 месец

Китай 1987 година беше убита страна. Всеки който е бил в Китай тогава, ще каже, че тази страна никога не може да се възстанови. Всички облечени в еднакви сини дрехи, никакви автомобили (1987г когато в България всяко семейство имаше кола), всички на велосипеди, навсякъде мизерия.

99

Анонимен

преди 1 месец

Мен ме кефи американската демокрация в Ирак, Либия, Афганистан! Така трябва. Тука сме се разглезили... Идете да видите там как хубаво си живеят хората от няколко години! Ама американска му работа! Където стъпят - цветя, рози и мед!

98

Анонимен

преди 1 месец

Руската икономика през 2023 г. стана номер едно в Европа, и пета в света след Япония. Безцеремонно свали от пиедестала куцата патица Германия. Наред е Япония.

97

Анонимен

преди 1 месец

A какво става с визите за САЩ, след 30 години 6лизане на американски гьзове, българите могат ли свободно без визи да бегат в САЩ като западно европейци, или българите са нещо втора категория хора?

96

Анонимен

преди 1 месец

Требе да ни дойде една яка демокрация, и ние масите да фащаме сопите и да ги почваме политиците, и да управлявам ние масите, защото демокрация идва от демос - управление на народа, ама не ни идва в ЕС истинска демокрация, това не е истинска демокрация.

95

Анонимен

преди 1 месец

Абе, копейки, що никой не бяга в любимата ви раша, а все в САЩ и ЕС се влачат? Е, на тоя въпрос искам да ми отговорите, преди да мучите колко било зле на запад и как по времето на соц-а било рай. Рай, ама ви стреляха на границата, ако искате да ИЗЛЕЗЕТЕ, не да влезете! Овчари npoZти!

94

Анонимен

преди 1 месец

Жълтонасраните паветници изпадат в трудно контролирана истерия и злоба пред успехите на Русия.

93

Анонимен

преди 1 месец

Демокрацията не само правото да избираш и говориш, а също и да изискваш. Демокрацията е СОПАТА в ръцете на осъзнато демократичните маси, с която да запалят задьника на привидно демократичните крадливи корумпирани управници на всички нива. От това само да говорим полза няма. НИКОЙ НЕ НИ СЛУША, НИКОЙ НЕ НИ ЧУВА! Докато не ядат хурката ще си мислят, че са богоизбрани, а не представители на демоса!!!

92

Анонимен

преди 1 месец

След края на СВО ЕС се разпада. Русия ще отреже всички ресурси, а без ресурсите на Русия са обречени да влачат жалко съществуване.

91

Анонимен

преди 1 месец

Това в Европа не е демокрация.

90

Анонимен

преди 1 месец

А бе, в Саудитска Арабия, Кувейт, Дубай, ОАЕ, Катар няма демокрация, там е 100% диктатура, па никой не бега от там да идва при демокрацията, па и санкции и майдани не им правят? Що така?

89

Анонимен

преди 1 месец

Копейките нещо са се възпалили пак в коментарите. Целият свят, барабар с космоса са им криви за пореден път.

88

Демократ

преди 1 месец

Демокрацията е най-убавата система, но в ЕС не я правят както трябва, това не е истинска демокрация, а требе на нас в ЕС да ни дойде една истинска демокрация да живеем в демокрация и да управляваме, демокрация идва от демос, управление на народ, аз много обичам да управлявам и да се разпореждам за това демокрацият много ме кефи, но проблема е, че в ЕС не е истинска.