128

Анонимен

преди 1 месец

Ако запада иска да се бие на фронта за Украйна Русия е готова да се предаде.

127

Анонимен

преди 1 месец

Koня и Жужко уж били много подготвени, ама все с 3СВ плашат, що така бе КГБ лъжци? Нали уж сте "подготвени"? От какво се плашите?

126

IQ 3.14

преди 1 месец

До Анонимен ши3и, дедо ти, партиеца, ако беше жив, щеше да ти каже, и че като брежнев умре по вестниците пак плашеха със световна война. а то стана перестройка

125

Анонимен

преди 1 месец

Няма как някой да отстъпи. Ще има световна война. Който напусне полесражението, черпи враговете си с локум. Никой няма да го направи. Някой ще трябва да загуби на бойното поле.

124

хахаха

преди 1 месец

комунистите в ссср си мислят и вярват че са най добре въоръжени и имат най много войска :) което си е смешно

123

анонимен келеш

преди 1 месец

Неграмотни кАпейки научете го малко този Български бе:):):)

122

Анонимен

преди 1 месец

Запада Скоро го разбра това,че сте Подготвени и леко ,леко дава На Задна!-:)

121

Домбил Бомбасов

преди 1 месец

това, което е интересно е, че след визитата на си из европа, последва визита на украинците в традиционно проруска сърбия. даже щели да им носят неща. не у нас, дето сме страна от нато, не в гърция, при сърбите. имайки предвид и външния вид на орбан, като се едно другаря си му беше наредил да иде за цигари, много ме съмнява, ше до месец два нещата ще придобият някакъв логически завършек

120

IQ 3.14

преди 1 месец

До Анонимен домбас, ербаб, кремвирш, батемберг, войнищ.. ши3и, легай си.

119

Анонимен

преди 1 месец

Всички отворковци, които сега са готови да скочат да се бичт срещу Русия, дали като получите призовките, ще сте толкова ербаб? КАто цяло и сега имате шанса, какво чакате да отидеите да се бористе за "еворпейските ценности" или по скоро за американските интереси. Айде скачайте, какво седите за клавиатурата.. мишки такива, казарма дори не сте ходили, на фронта тръгнали.

118

IQ 3.14

преди 1 месец

големия цирк ше е ако русия превземе украйна, а якутия и дагестан се отделят.

117

Евразин Алахакбаров

преди 1 месец

До Анонимен луканки, татарино, се правят от млади коне, ама като ти е харам нема как да знаеш. старите коне отиват за туткал, що "орташката кобила и вълците я не ядат"

116

Анонимен

преди 1 месец

Я мислим дека западо че се бие с русия, а русия че бъде домакин!

115

Домбил Бомбасов

преди 1 месец

изхода от войната за украйна не е ясен, но не е и от значение, ще има десетилетия възстановяване. това което е интересно е като на пу му вземат коня, кво точно ще се случи при следващата перестройка. семейство буш ги нема на хоризонта, кисинджър умре, даже ориндж мен не е склонен да пуска аванта.. илън мъск ли ше праща спирт и бутчета *** ли го. лошото е че брацката дръжава като банкрутира, тука васалите ше ни наредят една идея по зле от виденово време.

114

Анонимен

преди 1 месец

"Ако тярбва ще се бием и ще ви затрием"...........Е ти и сега можеш да отидеш и да се биеш и да ги затриваш в чуждестранния легион на Зельо. Какво чакаш?

113

Анонимен

преди 1 месец

От стар конь файда няма! Освен луканки!

112

IQ 3.14

преди 1 месец

До Анонимен144 нищо общо с комунизма, просто като работата отива на затръкване, се сменя държавния строй. иначе от пешо ди ерсте, откак шведския крал ги е наредил че са блатни селяци и неукяни, се е ганкиното. "църковнославянски", "славяни", "братушки", "православие", "трети рим". с колко се е забавило глобално развитието ни заради бляновете и комплексите на московското деспотство не е много ясно. най голямата по територия страна има население колкото япония.

111

Анонимен

преди 1 месец

Ако тярбва ще се бием и ще ви затрием. Комунизма е най голямото зло от столетия на сам. Знаем как работи. Биете един и плашите всички други дс не се месят. После биете втори и тн. Т.е. историята показва че всички трябва да ви бием заедно.

110

Домбил Бомбасов

преди 1 месец

До ъъъъъъъ да не стане само пиян пешо или ляолинския киселяк да се не приберат от магазина. човек никога не знае докато си спами на каснаковски, утре дали няма да се наложи да си гледа върховете на обувките

109

МНОГО МЕ СТРАХ

преди 1 месец

ОТ старци със власт на който им се подават некролозите от джобовете и те да решават съдбата на младите ! Що народ само млади изгоряха във тази война е добре ще превземеш двете области но ще направиш вечни врагове тези две държави Украйна ще се въоръжава до дупка един ден Русия може да бъде отслабена от нови центробежни събития републики отцепници бол и пак Украйна да си вземе своето и за какво измряха толкова хора гаранции какво ще стане няма тези убииства са безсмислени !