189

Анонимен

преди 1 месец

А Лена на Киро на Миро какво е а Лорерите какво е А Специ Асени А още разни други жени на този на онзи назначени от шарлатаните какво е защо това не пишеш

188

Радослав

преди 1 месец

До 188: кое е манипулация бе? Че назначават калинки защото са преспали с няколко гербера ли? Или, че Румъния ни задмина и вече се сравняваме със Сомалия? Или, че Виа Апия е по дълга, строена е по кратко време, по права, равна и здрава от коларските пътеки на гроб ли? Марш в лехата с тиквите за нови опорки. Утре като се коалирате с Възраждане да не се чудиш защо всички ви се смеят?

187

Радослав

преди 1 месец

До 188: според теб коалиция Герб Възраждане ДПС е нормална? Или няма значение коалицията стига Шиши и Боко да са в лапачката? Да ходиш да се целуваш с тия които те унижиха публично като те завлачиха в полицията го може само една метреса, тя няма достойнство, отдавна се е продава, важното за нея е да има далавера, а това е спойката в Герб, всички гербери са метреси на някой като се тръгне от метресата на бай Тошо известна като Боко тиквата и се стигне до редовият им слуга от фермата на Севда ПР!

186

До 285

преди 1 месец

Вижте какво, когато първата партия няма мнозинство,обичайното е да се сформира коалиция както по целия свят.Това не е проблем,проблема възникна когато ПП поиска цялата власт и разигра грозен театър.Не знам какво мислите,но без коалиция не става.Другото,ако сте чули клетвата ,се заклеват в името на целия народ,а не на своите избиратели,и това се иска от тях за целия народ,не тясно партийни интереси,нападки и простотии срещу опонента.Ако има ,да е обосновано,а не манипулативно за временен пиар.

185

Радослав

преди 1 месец

До 182: как боли, истината боли, както когато Боко те завлече в харема на Ердоган и те метне на спахиите му за да му заработил някой глас, нали кадънке? Кажи какъв е тоя ултра кадър които гроб назначиха за началник на фондове за 3 милиарда евро? От чия спалня я извлякохте?

184

Анонимен

преди 1 месец

Много и е 16% на партията на Пудела .Това са прогнозни проценти ,не реалните в момента ,но не трябва след всички далавери ,интриги ,манипулации и глупости да са втори ,а най много четвърти.Е Кирчо ще взема пак 10 000 лв,както се похвалил на един приятел ,че било супер в НС ,работиш 3 дни и взимаш 10 бона .Та човека мисли като търговец.

183

Радослав

преди 1 месец

До 184: последният редовен кабинет беше интимна сглобка на ПП-ДБ с Герб и ДПС, значи последното редовно е и тяхно, а Главанака си е служебен на Боко, все пак той му реди министрите, сигурно и тая 35 годишна манекенка с 2 "виши" и 10 години трудов стаж в министерството е от неговите прекрасни тикви като Лиляна Свинеткова и Цвъчка Цвачева.

182

Анонимен

преди 1 месец

Вече сме 2024 год май нали Управляваха Служебни управлява Киро управляваха Служебни управлява Денков къде е Борисов никъде

181

Анонимен

преди 1 месец

А колкото до Борисов 22 год Лидер 22 год държавник 22 год Демократ а вие си пишете пишете тук

180

Анонимен

преди 1 месец

Един и същ едни и същи невероятни небивалици пише НЕ ти ли ли е досадно и какво постигаш нищо така че продължавай в нищото

179

Радослав

преди 1 месец

Я вижте какъв кадър на кадрите назначиха служебните от герб да управлява 3 милиарда евро фондове в земеделието, кадър та дрънка! Ето така управляваха 13 години, метреси се слагат за началници, министър председател не си познава министрите, еталон за некадърност и корупция.

178

Анонимен

преди 1 месец

Скоро ще станат 3 години откакто Бойко Борисов не е премиер, но така и не можахме да го изгоним от властта вече почти 3 години.

177

Анонимен

преди 1 месец

От 4 години ли? Значи от май 2020, а Бойко Борисов беше премиер до 12 май 2021, а сега беше основен участник в "сглобката".

176

Бойка калдаръм кадън

преди 1 месец

Чакайте да заведа ханъмите в харема на Ердоган, да се разплуя пред султана, да му дам пак да ме направи маскара и ще събера и вот от Турция, може като политичка да съм гола вода, но толкова години слугинаж в БКП ме научиха как да завъртя главата на не един големец.

175

Анонимен

преди 1 месец

Няма никакви доказателства за ГЕРБ освен празни лъжи но за съжаление дестабилизацията на държавата от 4 год насам е голяма

174

Анонимен

преди 1 месец

До 173 Мутрите вече 4 год са вътре и крадат 173 спри да лъжешизлизат и всичките мошенгии на шарлатаните колкото и да лъжеш тук вече не става така

173

Анонимен

преди 1 месец

Кой би гласувал за Възраждане?!? Това е нелепо. Хора осъзнайте се, гласувате за псевдо патриотична путинофилска партия с разбирания от миналия век

172

Анонимен

преди 1 месец

Странно ГЕРБ-СДС на практика всичките са за затвора, а не да печелят избори

171

Мутри вън!

преди 1 месец

Когато изгоним мутрите от властта, може и да станем нормална държава, но с тези стотици милиарди откраднати от ГЕРБ през 2009-2021 години, трудно ще ги изгоним.

170

Анонимен

преди 1 месец

Амошенгиите които са правили шарлатаните в ББР Тепърва ще излизат техните далавери Разследване съд затвор