125

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 1 месец

До Анонимен170 Ти не се усещаш какъв проблем на р00сия създаваш! Тоя прекрасен живот в р00сия който описваш, се пази в строга тайна! Целта е да се предпази р00сия от проблема на краварите, от цял свят да се стичат към тях кандидати за р00бско гражданство

124

40 милиона

преди 1 месец

В прехвалената ФАЩ има 40 милиона здравно неосигурени хора. Милиони са бездомни, а десетки милиони живеят в коли и каравани. А в разбитата от санкции Русия, хората нямат какво да правят с парите си.

123

Изядох краешника

преди 1 месец

Изядох последния краешник хляб с малко сиренце. Преживях го докато гледам прайд шествието по улиците на София. Газ и ток също почти не ползвам. Но пък Евроатлантическите ценности ме топлят. Иначе в Русия е много зле, убедени сме в това. Щом казвате така ще е.

122

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Гробарите в Росия станаха милионери от 2014та насам.

121

Анонимен

преди 1 месец

вече се чудите колко гаден да го опишете живота в Русия. Да, ама не! В Русия се живее богато-почти нулева престъпност, чисти улици, паркове, заведения....нищо не липсва за богат живот дори за средностатистическия руснак.

120

Анонимен

преди 1 месец

Значи проблема на Руснаците е....какво да правят с парите си. Горките, не са като нас Българите, които от шастие сме спрели парно и пестим от ток а банките само чакат да ни вземат къшите! Колко е добре да си колония на САЩ - прайдове, ЛГБТ-цености и ислямизация!

119

Анонимен

преди 1 месец

Как щели да предават богатството?! Ами Путин ще се погрижи точно както ученика му Шиши конфискува бизнеси в България. Така че богатите в Русия да си живеят спокойно защото има КОЙ да се погрижи за богатствата им.

118

Тъжни новини

преди 1 месец

Руснаците си купили имоти, вили, къщи и прочие при еврогейовете или краварите и сега не могат да отидат там или да ги продадат. А ако успеят да ги продадат, много трудно могат да получат денгите, защото чичко Путин им прибира валЮтата от сметките и им дава рубли.Руснаците искали да отдъйхают в Турции и Тайланде, обаче там не искали рубли, ами искали долари.1 зелен гущер за 150 рубляка на черно по улиците на прокажният москве

117

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 162 Обаче ако ви го каже точно руските наколенки ще ревнат, че САЩ се "месят" във вътрешните ни работи. Самото вкарване на Шиши в списъка Магнитски казва какво мислят САЩ за него.

116

Анонимен

преди 1 месец

Ех кога ще чуем от тоя прословут Запад че не иска Магнитски и Банкя ЕООД, м?!?!

115

Едно е решението

преди 1 месец

Отпадането на путин....

114

а наще

преди 1 месец

мушмоли кой ги иска

113

Анонимен

преди 1 месец

богатите също плачат, абрамович нямало с какво да плати на прислугата си

112

Анонимен

преди 1 месец

България е данъчна кофа няма Бъкгарска банка в която пари в Българсатакочина да са на сигурно

111

Анонимен

преди 1 месец

Богатите руснаци са служители на КГБ или както се нарича сега. Внушават ни, че в Русия може да се забогатее без благословията на тоталитарната държава.

110

Анонимен

преди 1 месец

Това ли е най " важното*?? А как върви " контранастъплението" на Укро киевският ФашисткиРежим??

109

Анонимен

преди 1 месец

Т.н. Богати руснаци нямат никакъв проблем, освен ако не са лоялни към Путин.

108

Рендето

преди 1 месец

Проблемъ не е в туй, че съ богати, а как съ станали богати и в кои държави са капиталитите им, недвижимото и движимото им имущество! -)))

107

Анонимен

преди 1 месец

Посредствена статия. Богатите руснаци са получили куфарчета, не да заработили сами парите си. Да питат тези, които са им дали куфарчетата, какво да плавят.

106

Американ

преди 1 месец

Западът не ги искал? Ми не са си платили, иначе ще им лижат задниците, че и предниците, западните дeмoкpeтeни...