14

Alban Bushi

преди 1 месец

Защо спъвате една съседна държава в опита й да се развива и да влезе в ЕС? Ще признават каквото си искат. Македонците са дали такива права на малцинствата си, каквито тук не е имало и няма да има. Албанският е втори официален език. Има национални канали изцяло на албански, изцяло на турски. Като се сетя тук за едни 5-минутни новини каква врява беше? Ами замислям се кои са по-големите европейци. В случая, България спъва съседка заради болните си комплекси от миналото. Същото, което прави Путин!

13

До Анонимен

преди 1 месец

отвори карта на Европа от 7-10в. и ще видиш нациите. май сме само ние и маджарите (и Източната Римска дето и викаме Византия)...другото са некви племенца а? посочи ми къде е гърция (гърците са египетски *** ама тва е дртуга тема) и къде е великата античка македония...четете я тая история....Честит День Победы между другото!

12

Пинко

преди 1 месец

До АнонименДа го е .. това е РеМьС. Револ младежки Сл

11

Анонимен

преди 1 месец

За господина , който пише за измислени нации, моля пощете ми една не измислена нация, моля.

10

Анонимен

преди 1 месец

Господин Служебен Премиер, не е ваша работа да коментирате международни отношения с който и да в. Вашата работа е да организирате избори и да спазвате това, което е определило парламента. Ето за това Българи не върви напред, а назад. Нека всеки се занимава с това, което му е работа. Бойко и Пеевски , каквото са обещали на Мицкоски е друга работа.

9

Анонимен

преди 1 месец

а другаря главчев продължава да тъне в живковистката тиня...българия отново е на погрешната страна относно македонския въпрос...гърция призна македонци на своя територия,а на македонските панаири из цяла северна гърция присъстват политици депутати македонци от парламента в атина,както и местни управници кметове и общински съветници от воден,костур,лерин,енидже вардар и т.н.сърбия,албания,румъния,турция,черна гора,хърватия всички имат официално признати македонски малцинства на своя територия.

8

Анонимен

преди 1 месец

Аба главчеееев. Единствената ти работа е да организираш изборите, повтарям, да организираш изборите. Особено след приетите нови текстове в конституцията. Какво си измисляте правила и закони. За затвора сте. Каква Македония каква отстъпка. Кой си ти? Това е работа на редовно правителство и парламент.

7

Очаквам скоро г-н

преди 1 месец

Главчев да стане всеобхватен министър на образованието, икономиката, отбраната и изобщо всички! Нещо като монархия, ама служебна! Българите очакват силната ръка да въведе ред и порядък във феодалните структури метафорично казано (намигачка)! Разбралите да гласуват, другите ДГД!

6

евроатлантист

преди 1 месец

Може би е време да спрем да се месим във вътрешните работи на нашите съседи. Щото имаше една дръажва на североизток от нас и тя така се намеси, сега целият цивилизован свят е срещу тях. Нека Македония сама да решава как да се развива, не на всеки му допада евроатлантическия път на развитие, където ти казват как и какво да правиш и нямаш своя воля.

5

ПУТИН ИСКА ДРУГО...

преди 1 месец

БРАВО НА ГЛАВЧЕВ...!!...... НИКАКВИ ОТСТЪПКИ НА ПППУТИНОВА ММАКЕДОНИЯ...!!!

4

Анонимен

преди 1 месец

Кой е тоз РМС дагоева :)))

3

Анонимен

преди 1 месец

Главчо, не се заричай, първо се консултирай с Посолството.

2

Факт

преди 1 месец

А е сме...к,обадят ли ти се от посолството и майка си ще продадете както България продадох те...

1

Анонимен

преди 1 месец

Повярвах ви.А за отстъпките до сега кой ще поеме отговорност?Кой вдигна ветото за да ни се подиграват сега?