237

Пп/дб

преди 1 месец

Другари всех стран, объединяйтесь!! Заедно срещу мафия ГЕРБ. Возраждане, ПП/ДБ, и другие партии.

236

!

преди 1 месец

БРАВО българи! Остальная св...не ги броим! С деня на Победата!

235

Анонимен

преди 1 месец

До Грозната истина Значи в такъв случай National Geografik са копейки според теб? Имнат поредица за Втората световна. Би ли изпратил писмо до тях, да ги наречеш копейки като си напишеш и името, адреса. Да ти благодарят, може и чрез медиите.

234

Наблюдател

преди 1 месец

Навсякъде по света има изперкали хора,но тука при нас са в повече ! Факт!

233

Анонимен

преди 1 месец

Не се вижда колко са, но са излезли въпреки кметският опит за саботаж. Тези хора са далеч по-мощна сила от хиляди платени протестъри дето скачаха и си чешеха остатъците от топки пред Руското посолство водени от Лорел.

232

Радослав

преди 1 месец

До шарк: щом ЛГБТ е разрешено, значи автоматично това важи и за всички путлероджендърски сборища, все пак сте едно котило, не е коректно за едните джендъристи да е позволено, а за другите не. Не случайно всички джендъристки паради/прайдове тръгват от Мочаааа, това е като притегателна точка за всички джендъристи, тотем на хомосексуалните.

231

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 241 Във Великобритания имаше ли нахлуване на Вермахта и милиони мирни граждани разстреляни от немците? Имаше ли немски концлагери в Англия?

230

Грозната истина

преди 1 месец

Интелигентните хора живеят в настоящето, гениалните в бъдещето, а копейките в миналото.

229

Съвременник

преди 1 месец

А Лили Иванова марширувала ли е днес с полка ? И тя е безсмъртна.

228

Анонимен

преди 1 месец

Тая рунтавата мечка отпреде защо носи снимката на Филип Киркоров?

227

Анонимен

преди 1 месец

Респект! Обърсаха му сополите на този пикльо дето играе кмет на София.

226

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 236 Юзеф Пилсудки диктатор на Полша, като като е бил дружка с Хитлер не е било проблем, нали? После поляци и германци ЗАЕДНО НАХЛУВАТ В ЧЕХОСЛОВАКИЯ и заедно я окупират. Тогава това не е било проблем нали?

225

Shark

преди 1 месец

"така и не стана ясно дали шествието им е разрешено.." Важно е че шествието на ЛГБТИ е разрешено!!!!!

224

Анонимен

преди 1 месец

Великобритания и Полша воюват срещу Хитлер от 1939 година и не правят паради,а московските приятели на нацистка Германия от 1939-1941 правят?!

223

СССР гази фаши бълхи

преди 1 месец

Да живее ПП/ДБ! Напред към победата!

222

Анонимен

преди 1 месец

Време е нашите копейки да поемат към флагмана Москва!

221

Гражданин

преди 1 месец

Луди!!!!

220

явно нечетеш история

преди 1 месец

До Хм Във Великобритания нямаше нахлуване на Вермахта и милиони жертви, убити от германците! Нямаше и немски концлагери.

219

Анонимен

преди 1 месец

Сталин като е бил дружка с Хитлер и приятелски смазват заедно Полша не е било проблем. Сигурно и тогава поляците са изгорили 200 деца и майки и затова Русия ги е "освободила". И изведнъж само Хитлер става лош щом ги напада,а руснаците са ангелчета освободители. Много хубаво си въртят историята както им харесва. Мислят си,че те са измислили православието,писмеността. Ние останалите сме им някакви части от периферията на империята

218

Радослав

преди 1 месец

До 239: остави какво правят за пред хората, ама точат лиги като гледат снимки как Брежнев и Живков си обменят флуиди, нали? Всеки другар да дарява друг другар със страстна целувка с език по устата, то това не е хомо, нееее. То просто така им идва отвътре. Да се целуват мъже с мъже, то това си е нещо нормално според тях, хич не е гнусно. Както се казва: не слушам какво ми говориш, а гледам какво правиш! Та след като целуването между мъже е издигнато в култ за какво анти-хомо бръщолевиш?