76

Потресаваща липса на

преди 1 месец

Въпреки малките си размери - 9,6 милиона жители - Унгария от 2022 г. беше залята от вълна от инвестиции, по-специално в областта на електромобилите и на батериите. . . . липса на образованост! Малки размери и брой на жители са две различни неща! . . . За Виктор Орбан това е дипломатически успех. . . . Aми не е завършил някакъв милиционерски университет като нашия Баце!. . . автомобилоконструкторът БИД ще произвежда туристически возила. . . БИД е най големия производител на кеки коли, а не возил

75

Стилиян

преди 1 месец

Това е държавник, а не като нашите дупедавци. Не *** паради, няма близане на евродупенца, няма изнасилване на народа само и само да е на власт. Нашите всичките в Магнитски и ако не са послушни и наведени знаят че ще изгният по затворите

74

Васил Левски

преди 1 месец

Робът май си търси нов господар!

73

Анонимен

преди 1 месец

А нашите политици са си постлали хемороидните червени *** пред Посолството.

72

Анонимен

преди 1 месец

"автомобилоконструкторът БИД" - ще си изкълчите езиците в надпреварата да пишете подобни неразбираеми ексклузиви. Информирате пускайки гъста мъгла.

71

Дякона

преди 1 месец

Орбан ще закопае унгарците ! Китай нне е Германия или Франция. Сега Орбан посреща с червен килим, а после ще му се налага да чака на килимчето пред вратите на шефа си Ци за среща ! И когато унгарците почувстват китайската надменност ще разберат как Орбан ги е над.упил пред Китай. Унгарците ще са по-зле от Черна гора !!!

70

Пътя на Копринката

преди 1 месец

Гаража ми е пълен с китайска техника! Повредена!

69

Анонимен

преди 1 месец

Орбан не иска да е слуга на запада, защото е на изтока!

68

Баба Дора

преди 1 месец

Първо влиза, само ***......

67

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен, к.56 Много, да не кажа - всичко зависи от изборите на президент на САЩ през есента т.г. Определено смятам, че Тръмп няма да бъде в стадий на деменция за разлика от Байдън и ще положи всички усилия за бързо прекратяване на войната в Украйна. Все пак мирът е за предпочитане пред тази СВО, която бързо може да прерасне в ТСВ. На който му се воюва, да си намери друг обект на действие, напр.в друга галактика.

66

мдаааа дааа

преди 1 месец

Кога ли и у нас ще се пръкне такъв достоен ръководител и водач... добре че беше и бай Тошо та живнахме малко от малко... а сега брате жендyp до жендypа...

65

Анонимен

преди 1 месец

До Това е прекалено А предвиждаш ли евентуален ядрен завършек на тази необявена, но в ход война? Да се надяваме, че Китай, а защо не и президент Тръмп ще положат усилия тази война да спре. Тя изтощава Русия, но доста стабилно и ЕВропа, и ако на Франция , разбирай Макрон, Германия и Полша им се воюва, да си намерят друг терен за война, напр. Африка.

64

Анонимен

преди 1 месец

# 71, Дали няма да стане обратното: вместо залисаната в необявената, но реално в ход война от НАТО/ЕС война срещу Русия, Унгария се присъедини към позицията на Китай за спирането на войната. САЩ, разбирай Байдън, е за продължаването , защото това означава заетост на военната й промишленост с големи поръчки, а загубите са за ЕС и Русия, което напълно устройва САЩ. Да се надяваме, че Тръмп ще сложи край на тази месомелачка с неясен и неконтролируем изход за неудоволствие на ЕС и НАТО.

63

Анонимен

преди 1 месец

Унгария върви на зле в икономически и политически план това е реалността а унгарският бойко от двата стола ще падне на земята.

62

IQ 3.14

преди 1 месец

унгарската социалистическа република няма безвизов режим с китай, за разлика от франция. а ако искат да постелят на баба си кюлотите.

61

Това е прекалено

преди 1 месец

Крайно време е ЕС са изхвърли Австро-Унгария от съюза и НАТО да обяви ТОТАЛНА ВОЙНА на Русия и Австроунгария.

60

Костадинов

преди 1 месец

С китайската ЖП - напред и нагоре, към лагера Белене. Тоя мач е игран. Дайте нещо по-добро.

59

Имате грешка

преди 1 месец

Грешно ви е заглавието. Не се пише "Унгария постла червения килим за Китай", а се пише "Орбан се надупи на другаря Дзипин" - щото нали после наричате евроатлантиците "п0gлоги", а то вие сте по-големи от тях.

58

Българин

преди 1 месец

За съжаление, родината ни, под властта на група продажни политици, пак ще е най-ощетена в новия световен ред. И колкото и да ми е мъчно да го кажа, най-вероятно ще минем скоро към протектората на Турция. Защото ние няма да имаме нищо. Ще внасяме от Турция, от Сърбия, от Гърция. Държава, която нашите родините за 40 години превърнаха в индустриален лидер, една шепа продажници за 20-на години я съсипаха. Решението е едно - Нов народен съд!

57

Анонимен

преди 1 месец

58 ти първо преди да пишеш глупости трябва да знаеш че хората ходиха в казарма и като служеха се научаваха да карат даже и тежкотоварни машини. Като се уволняваха си купуваха коли. Има няколко вида *** като Плевнелиев къде няма да ти отговори как се е сдобил с първият милион. Те не са служили и коли са нямали, тях са ги возили.