25

Рендето

преди 4 месеца

Поредната Констатация на Факти, но без да се предприемат каквито и да е било мерки на държавно ниво, демек - Статистика!!!

24

Нелсън Мандела

преди 4 месеца

19 А нещо за Комунисто милиционерското опг което съсипва България от 44та нещо да кажеш?!

23

До 16

преди 4 месеца

Япония както и Южна Корея са държавите със най застаряващо населени и най ниска раждаемост. Там са по зле и от нас! Единствената разлика е че са повече като абсолютна бройка защото след втората световна война са имали по висока раждаемост. Но тази бройка е без значение защото когато спрат да раждат децата населението се топи с една и съща скорост.

22

До 14

преди 4 месеца

Лепилото е 'Korona Extra' в съпровод на цигарите с мото Veni Vidi Vici.

21

Анонимен

преди 4 месеца

Що бе, нали сме в ЕС и всички са щастливи и доволни? Няма гадната Русия, няма ССССР, има урсула вон дер ***.

20

Анонимен

преди 4 месеца

Сега погледнах , в нашия град са намалели с около 21 700 жители, а нашия град е жив, не е от бързо топящите се градове, дори има приток на хора от селата и някои съседни градове.

19

Факт

преди 4 месеца

Само за 2 години ОПГ пп-дб-дпс изгониха половин милион човека

18

Нелсън Мандела

преди 4 месеца

Така е като ви управлява военна хунта като в Африка но по лоша ковунисти милиционерска феодална диктатура.българите са най лошия матерял.

17

Анонимен

преди 4 месеца

За първи в цялата история на човечеството имаме поколения при които масово 20-30 годишните не са женени и нямат деца! Статистиците прогнозират че през 2030г 50% от хората няма да имат семейство и деца.

16

До 7

преди 4 месеца

Япония с намаляващо население!? Най-новият виц на 21 век. СеСеСеРейницата ви, Рассия, е 50 пъти по-грамадна по площ от Джапония, а с почти същото количество двуноги. Моля, сверявайте си съветските хронометри, марка "Сейко-Сергейко", преди да изтрещите поредните фантасмагорични постове.

15

Софиянец

преди 4 месеца

Може всичките си пари които изкарам да ги давам за вмирисана гарсониера в Дружба, но на село не мой ме върна нивгаж!

14

До Euro Atlantic

преди 4 месеца

Лепилото какво е?

13

Анонимен

преди 4 месеца

НИКОГА нашите политици не повдигнаха въпроса за българското село, просто селата са тотално изоставени, има програма за саниране на панелките, а защо няма програма за селата, за тротоари, за улици, има села с действащи училища, читалища, много малко се прави за тях! Дори богати общини нищо не правят за селата си!

12

Фют

преди 4 месеца

Демократично е:)))))))))))

11

Анонимен

преди 4 месеца

Повече и повече хора на запад искат да се махнат от там .Ще дойде момент в който тренда ще бъде обърнат .Причината за намаляващото население е високата раждаемост след втората световна война което сега се проявява като висока смъртност.

10

Euro Atlantic

преди 4 месеца

Вие, долуподписаните, май забравихте за ограждавяването на селата от Бай Тодор и масовото нахлуване в градовете на "гъсто населени, весели селяни". Хак да ви е! Сърдете се на себе си. От 1990 не съм в България. Изнесох се с все семейство и ми е тъжно за останалите в зоопарк "България". Ура, другаре, контраевроатлантици.

9

хаххаха

преди 4 месеца

пуснете ги 2 500 евро квядрата и ще се изкупат веднага.

8

Анонимен

преди 4 месеца

ЧЕСТИТА ПРОМЯНА

7

Анонимен

преди 4 месеца

Има едно интервю с шефа на black rock,той казва че държави като Япония ,Италия и като нас с намаляващо население ще са най печелившите от намаляващото население.Тъй като мигранти отиващи на Запад в голямата си част са необразовани и работят ниско платена работа.Като шофьори,фризьори,бармани,сервитьори а тези работи ще бъдат автоматизирани до 15 години.

6

Анонимен

преди 4 месеца

И как е възможно да има "населено място" без нито един жител? Значи не е населено място. Като е населено място, май трябва да си има кмет, не е ли тъй! Я вижте пак, колко са кметовете на населени места, дето няма нито един жител.