185

82-ОМБР

преди 1 месец

А на теб щом ти е смешно,смей се бре брат;))),това е твое право,което изтича от правото на човека,а не накакъв си там...

184

Лудия

преди 1 месец

Първо април 2022 г. бяха готови да се изтеглят при федерализация на Украйна и автономност на областите После с признаване на новата реалност на влизането на ДНР и ЛНР в РФ.Сега искат преговори с друга власт в Киев.След два месеца ще кажат,че няма смисъл от преговори.Загубите им са от бившите сепаратисти,наемници и запасняци.Армията им е непокътната и чака Макрон да прати плячка.Това изявление слага край на всякакви преговори.Не,не се оплаква,а оправдава предстоящите действия.

183

82-ОМБР

преди 1 месец

А пък ние,нормални или не казваме:"СЛАВА"на всичко което е урегулирано с международното право!

182

Анонимен

преди 1 месец

Путин е велик.еурожендерете - жалки.

181

Анонимен

преди 1 месец

До 82-ОМБР Много си смешен и ... жалък.

180

82-ОМБР

преди 1 месец

До 178 "омразния на цял свят" Ходи на лекар брат! Ние тук все някак ще се справим бес теб! Свотката вече сме прочели така,че не ни е необходимо да я повтаряш,но щом държиш;))))))

179

Анонимен

преди 1 месец

Путин не е диктатор. Той е пратеник на БОГ, ангел на справедливостта, доброто, възмездието, светлината и мира.

178

Анонимен

преди 1 месец

Русия не е агресор. Освободител е тя на поробените от омразният на цял сват фашистки бандеровски ботуш народи.

177

българин

преди 1 месец

Като цяло Лавров е напълно прав.Няма сериозен европейски лидер който да има авторитет и да седне на маса за преговори.Ама то и Байдън е несериозен.Путин е класи над тях - единствено в неговата лига е китайския Си арабския емир както и японския премиер.Всички други са просто отчайваща трагедия като показателен пример е срещата в Швейцария-абсолютна пародия без Русия.Все едно аз и Иван обсъждаме сексуалния живот на пингвините.Само приказки и нулев резултат

176

Анонимен

преди 1 месец

Русия не е направила инвазия на чужда територия. Тя спасява руското население от геноцида на бандеро фашистките орди по крайните си южни европейски територии.

175

Анонимен

преди 1 месец

На Русия и трябват пет минути за да неутрализира целият така наречен Запад и още пет минути за да го изпари във вечността. Русия ще победи във всякаква война, най - вече ядрена!

174

Анонимен

преди 1 месец

До 82-ОМБР Ние нормалните хора казваме слава само и единствено на България,глуп ендер...

173

Анонимен

преди 1 месец

Това е щото още има непродадена земя в Украйна. Като я продадат и ще се разберат за мир. За последните 2 години Каргил, Дюпонт и Монсанто - трите най-големи производителя на ГМО храни и пестициди в Света(по случайност американски) изкупиха 56% от земеделската земя в Украйна за без пари по време на война. Остават 10% дето са държавни, 30% дето са в големи фирми и още 4% дето са на разни граждани. Мисля че 30-те процента като ги изкупят и ще се помирят.

172

Анонимен

преди 1 месец

Вместо да си оправят пробития сайт който забива през 15 минути мисирките се надпреварват коя да измисли по т ъъпо заглавие. Лавров се оплакал. На кого бе кокошки про сти,на вас ли? Лавров правилно казва че западняците се правят на опитващи се да преговарят,с една дума лицемери.

171

82-ОМБР

преди 1 месец

Слава на украйна! Смърт за окупатора!

170

Фют

преди 1 месец

До175. И констатацията на коментара ти е, че заплатата ти се е повишила и стандарта ти на живот също? Затова ли си толкова щастлив? Радват те погубените невинни човешки животи?

169

1

преди 1 месец

Кураховское направление. В Красногоровка, след като ВС на РФ освободиха огнеупорния завод от омразният на цял свят фашизоиден бандеровски ботуш и пълното осигуряване на неговата територия, руските бойци започнаха движение на север, където са разположени останалите позиции на натовската *** в населения район. В северната част на града има частен сектор, който ще бъде много трудно за зомбитата на киевската хунта да задържат. Настъплението идва и от изток, но там няма сериозен напредък.

168

2

преди 1 месец

и дори руското МО съобщиха за освобождаването на селото. В момента обаче северозападните покрайнини са под контрола на натовската ***, а останалите руини на н.м. са в сивата зона. Украински източници не съобщават за загубата на н.м., така че има два варианта. Или зомбитата на киевският наркокартел успяха да си върнат част от н.м., или ВС на РФ нямат пълен контрол над него. Сега в района на Невелское се водят насрещни боеве.

167

1

преди 1 месец

Селидовско н-ние. В северната част се водят боеве по цялата линия Уманское-Нетайлово. През последните 24 часа боеве, частите на ВС на РФ не успяха да се придвижат напред. В Нетайлово се водят нарсрещни боеве. Части на ВС на РФ настъпват в централната част на н.м.. Съобщава се, че те са успели да започнат боеве в близост до местно основно училище. Разпространените по-рано съобщения за предстоящото падане на Нетайлово се оказаха преждевременни. Има още много работа. Но съобщенията за превземането на Невелское се оказаха много по-преждевременни. Много големи телеграм канали

166

2

преди 1 месец

Сега руските ВКС нанасят удари по тях. На юг ВС на РФ атакуват Сокол. Водят се насрещни боеве в тази област. Зомбитата на киевският наркокартел се опитват да попречат на руските бойци да стигнат до покрайнините на селото.