20

до 20

преди 1 месец

е ама при ТЖ имаше държава а след него е пълен Е ПЪЛЕН ПОТОП ! сега държава няма !

19

До 6

преди 1 месец

Да, от Живково време е останало. Негови са думите: "Какво е суверенитет? За народа суверенитет е да яде и да пие, така разбира той суверенитета." За сравнение думите на цар Борис:"Наш дълг, дълг на всинца ни, от най-малкия до най-големия, е да запазим и засилим единството. Неговият стимул е безграничната любов към Родината, която живее през поколенията. Но нека, изпълнявайки дълга си, бъдем сплотени в името на онова, което остава след нас и което трябва да бъде наш култ Отечеството."

18

Анонимен

преди 1 месец

Ядреното гориво дето сега ще стои тука и ще заразяваме земята ще ни довърши, спакойно. Важното е да се плаща на американските господари.

17

Анонимен

преди 1 месец

Управляват ни алчни и безкрупулни хора,а народа е една безкритична маса,която само се оплаква по форумите,а се оставя да го лъжат,манипулират,заплашват и омайват едновременно,вместо да потърси сметка на тия,които сам е избрал.

16

ДО 12

преди 1 месец

До Анонимен А БЪЛГАРИНА е про***ст всезнайко и за това държавата му последна по всичко !

15

Анонимен

преди 1 месец

Ценностната система се задава от ДС. А на ДС нарежда КГБ. Нали преходът трябваше да мине под мотото "Излъжи другарче". Колко пирамиди и фараони бяха? Има ли някой наказан? Колко да е глупав народът? Как да забрави? Колко народ измря от мизерия! Това как се прощава? Като идеш на психолог ли?

14

Анонимен

преди 1 месец

Катаклизми тепърва предстои професоре кога турците в Кърджали гласуват референдум за пресъеденяване към родината, си а джунгалите ще владеят не само селата, както сега а и градовете

13

ДО 9

преди 1 месец

До До7АМА ОБЕСНЯВАШ на глу2паци които няма да те разберат изобщо ! вски народ си заслужава съдбата ....след 34 години дремат и си мълчат значи си заслужват всичко лошп което се случва у БГ ...

12

Анонимен

преди 1 месец

Западният човек не се оплаква. Живее зле, роб е, чака на опашка за пакистански лекар, ландлордът му го дере, плаща за войните по света. Не се оплаква, защото медиите и богатите го лъжат, че живее добре, за да не се бунтува.

11

Анонимен

преди 1 месец

Донякъде си прав,професоре,но не смееш да кажеш цялата истина.А тя е,че рибата се вмирисва от главата.Избрахме си еднокнижник,който подчини цялата държава-здравеопазване,медии,съд и прокуратура.Твои колеги,професори,се возеха в джипката,вместо да стоят в операционната,а един стана министър,сега е депутат.Всеки се продава!Как да вървим напред с такъв манталитет?

10

aleks

преди 1 месец

До анонименидиот

9

До7

преди 1 месец

Никога няма да стигнем бай Тошово то време ще го сънуваме само тия дето го помним другите само ще са чували че някога е било хубаво

8

до 7

преди 1 месец

а не бе то САЩ не правят войно изобщо ....М НЕ АМА ХИЧ !

7

анонимен

преди 1 месец

"от всички новоприети членове в Европейския съюз, България изостана най-много." И причината за това, че има една немалка част от населението, тъгуваща за живковото време, гледаща не към цивилизованите западни страни, а към съвременните военнолюбиви варвари по на изток.

6

до 2

преди 1 месец

До До 2най - вече пиене и плюскане ....но това не е от сега !

5

бг смешки 2

преди 1 месец

и как ще оправиш държавата като 90 % от народа не става за нищо !

4

До 2

преди 1 месец

Да де, професорът точно това казва - ценностната система на съвременния българин е плюскане, пиене и разврат.

3

Анонимен

преди 1 месец

Правя си прегледи в България не защото здравеопазването ми е недостъпно. Просто през ваканцията имам повече време и освен това ходя на точно определени доктори, които знам че са добри. И съжалявам, но няма нито един млад от тях.

2

Анонимен

преди 1 месец

Заведенията са фрашкани, по екскурзии трябва да се записваш месеци по-рано, в хубавите хотели няма места, аман от насаждачи на депресивност. Българинът си живее живота и пушек се вдига.

1

Анонимен

преди 1 месец

И тоя е клиент на Трибунала. Всеки участник в геноцида ще получи възмездие!