230

Българин

преди 1 месец

"По украински данни в момента при атаките загиват над 1000 руски войници дневно" ... по украински данни може и по 100 хиляди на ден да са. Но истината е друга. Русия точно затова и напредва с бавни темпове. Има 10 пъти преимущество в тежка артилерия. Всички точки където има украински военни се обследват внимателно, минават се с ФАБ-овете и чак тогава тръгват руските танкове. Склонен съм да вярвам, че повечето жертви са от украинска страна.

229

Реалист

преди 1 месец

Тази лъжа как недоволството към Зеленски расте, я четем не знам си от кога. Даже преди време уж щяха да го свалят, само че огромна част от украинците продължават да го одобряват.

228

Империя на злото

преди 1 месец

Кремълските иzроди никога не са ценили човешкия живот. И по време на ВСВ даже при победните си операции ушшанките са давали по 5-6 пъти повече жертви от германците.

227

Анонимен

преди 1 месец

Нима Русия някога е имала по- разумна тактика освен тази на месомелачка ?! Самата Русия е една месомелачка дори за собствените си войници. А какво искат от Зеленски, да се предаде на месомелачката ли?

226

82-ОМБР

преди 1 месец

Тази руска тактика ни предлага по-широки хоризонти за онождане на рускини! Аз я приветствам и подкрепям!

225

Анонимен

преди 1 месец

Месомелачка наистина има и за това украинците са останали без хора

224

Гнусна работа

преди 1 месец

Зеленски твърдо е решен да се бие до последния украинец. Горките момчета!

223

Руя

преди 1 месец

Напред Русия Господ да е с теб.

222

11

преди 1 месец

Колкото по-дълги стават тия пасквили, пълни с празни думи и повтаряне на едни и същи неверни езикови клишета, толкова по-зле става положението за Украйна.

221

Анонимен

преди 1 месец

Русия докато налагаха социализма в Афганистан избиха 3 000 000 афганистанци в това число и цивилни.

220

лъжа

преди 1 месец

Ако примерно украйнците настъпват завземат територии то е възможно да броят трупове на руснаци ! Но при положение че отстъпваш и бягаш в посока обратна на противника незнам как броят жертвите на Русия . По скоро Русия има възможност да брой жертвите на хохлите. Моля неграмотните миси-роци който не са ходили в казарма да не пишат глупости

219

Анонимен

преди 1 месец

Зелето го пазят от НАТО, иначе отдавна да са му светили маслото неговите хора.

218

Анонимен

преди 1 месец

Порошенко и Зельо са обявени за издирване с престъпления по НК на РФ. Освен натиска по фронта, Русия готви тотално преформатиране на воастта в Украйна. Одеса 02.02.2024. Ниищо не е забравено, никой не е забравен. Време о наближава, бандерите са в потрес.

217

Анонимен

преди 1 месец

Все съм се чудил, как им се мре на тия за едни диктатори и от двете страни???

216

Факт

преди 1 месец

По техниката на Украйна има фашистки кръстове,по униформите също,това действа на руснаците като на бик червено.Руснаците не взимат в плен украйнски войници с свастика и фашистки знаци.

215

Анонимен

преди 1 месец

Като гледам как се бият с ентусиазъм укранянците... ще победят скоро, да бе.

214

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 213 много си неграмоте е ! непиши да не ти се смеят всички

213

Анонимен

преди 1 месец

Това което не свърши ковида, ще свърши зелето.

212

Анонимен

преди 1 месец

Незнам как броят жервите на Русия след като хохлите масово бягат и се предават ! Логичното е че който има превъзходство в въздуха той има много по малки жертви . Ама Русия не извършва мобилизация вече 5 пъти а Хохландия се чуди от къде да събере мъже дори мобилизират инвалиди. Айде да не се лъжем повече господа *** захранвани с фураж от посолството на Козяк 16 !!! Няма прости България няма страна ус-райна от 2022г има само марионетно правителство унищожаващо мирните украйнци

211

Анонимен

преди 1 месец

"Украйна можеше да победи ако НАТО даваше танковете и оръдията заедно с екипажите и подръжката, разбира се и масово мобилизираше собствените си граждани. Но, на никой от запад не му се мре за Украйна. Нека се трепат шантавците" И тогава нямаше победи. НАТО щеше да победи ако войната се водеше на неутрална територия а не в Новорусия на границата с Русия. На руска територия и извънземни да дойдат няма да победят.