182

Алекс

преди 1 месец

Какъв голям пробив? ATACMS започнаха да пристигат.Скоро Украйна ще разполага и с F-16.Чебурашките най-много да завладеят някое затънтено и разрушено село.

181

Анонимен

преди 1 месец

То за там ред няма така че умната с клетвите че те имат своиството да се връщат върху изреклия ги.Лоша карма нали разбираш

180

Костя

преди 1 месец

По моя информация укрите са довиждане

179

ъ

преди 1 месец

Не отиват на добре нещата за Хунтата. Бавно, но методично руснаците ги разчистват край Авдеевка, напъват в Часов Яр, чува се, че са си върнали и великото стратегическо Работино... Без много шум, руснаците практически нулираха резултатите от великата Перемога и "отлепиха" укрите от Донецк. И това изглежда само е началото, пък Зеля няма войска, с която да противодейства.

178

Анонимен

преди 1 месец

Руските въоръжени сили свалиха шест американски ракети ATACMS за един ден. Освен това руските системи за противовъздушна отбрана свалиха десет украински дрона и две управляеми бомби..

177

Българин

преди 1 месец

русияни се натискат за гробищата.ха.ха не се блъскайте всички ще има..ха.ха ха

176

абе

преди 1 месец

Доколкото разбрах от материала, "всичките сили" на Русия са няколко механизирани пехотни бригади и една танкова бригада. също така е много важно да се срине Керченския мост, това ще обърне хода на войната. Да им имам на НАЦО-то анализаторите, коментаторите и мисирите.

175

Анонимен

преди 1 месец

Уточнение. Донбас се отцепи още 2014. Русия само озаконява това. Ще трябва може би и санитарен коридор до Днепър или до границата.

174

До този

преди 1 месец

До Анонимен -козяци спасявайте се: Не ме мисли. Аз си пазя всичко. Даже партийния билет. От къде да знам кога ще ми потрябва? Сега се снишавам по призива на Тпшо. Голема раота беше тоя Тошо. Кой разбрал -разбрал. Кой не -да става Левски.

173

Анонимен

преди 1 месец

споко, америка праща оръжия на фронта.

172

Анонимен

преди 1 месец

На изборите трябва да свалим омразната урсула.

171

Като

преди 1 месец

ви чета все едно през ден сте били в Украйна или Русия. А имате ли приятели там? 99 процента нямат. Ама запалени по темата.

170

Тиквонафт

преди 1 месец

Радвам се за Русия и БРИКС, много сериозен Союз, запада и тяхните ценности убиват и разплождат Цинизм, Арогантност,Предателство, Китай колко модели коли произвежда, Русия, Индия,а ние тук дъвчем и гледаме на урсули и други васали на ФАЩ

169

Гунчо от СЕЛО !!!

преди 1 месец

До Анонимен......Цитат: "Рашка ще напредва докато стъпят американците със сувалките и ще ги разгонят за 10 дена от Донбас"............ Ей село, сОвалки , не "сУвалки". Ограмоти се малко преди да започнеш да ръсиш бисери. ЕТО ТИ ТОВА СИ ГО НАБИЙ ВЪВ МНОГО НЕУМНАТА КРАТУНА.

168

до 50

преди 1 месец

абе, мозък научи първо как се пише тръмбеж или тръмбеш пък после се изявявай

167

Анонимен

преди 1 месец

Запада ако влезе с войски в украйна става той агресор. И няма да си тръгне доброволно.

166

Шаши

преди 1 месец

Ама, как може така да се съмняваме в украинската армия. Тя воюва вече десет години и е тренирана. Очакваме следващото настъпателно отстъпление водещо до последната барикада на Майдана.

165

Анонимен

преди 1 месец

Рашка ще напредва докато стъпят американците със сувалките и ще ги разгонят за 10 дена от Донбас .Никой няма да им даде една педя земя от Украйна - НАБИЙТЕ СИ ГО В ТЪПИТЕ КРАТУНИ .

164

Анонимен

преди 1 месец

От статията става ясно че Украйна разчита на символични успехи, докато Русия на фактически такива.

163

Анонимен

преди 1 месец

Украинските войници са принудени да се бият със своите руски братя. Не всички украинци са нацисти. Руснаците също отначало нямаха мотив но Запада успя да ги мотивира много яко. Сега те се ядосаха на Запада !