184

Анонимен

преди 1 месец

Европа стана по бедна и от Африка и Латинска Америка благодарение на тази провокирана от Америка война

183

Анонимен

преди 1 месец

И докато ни разтягате поредната порция локуми украинците са избягали с 200 от още 2 населени места,ама те сигурно са отишли да обсъжда предстоящата контраофанзива догодина. Няма друго обяснение.

182

Стиа фе, ни мои бъди

преди 1 месец

Та това е твърде много време, до тогава руските войници ще получат новите си кирки и лопати, и пак ще ви набият! Аре по- пърже, Запада!!!

181

Анонимен

преди 1 месец

Вижте как изглежда Николаев тази сутрин, преди да се опитате да повярвате на небивалицата, формулирана в заглавието.

180

Анонимен

преди 1 месец

Най-ужасени от всички са са украинските момчета, отвличани от улицата и домавете им. Ужас

179

Доооообре!!!

преди 1 месец

Пудел джавка срещу Кавказка овчарка, че ще е готово да хапе в края на 2024 г. или началото на 2025 г.

178

Анонимен

преди 1 месец

Тротинетки да ви припомня отново,според британците и шефа на ЦРУ Украйна може да загуби войната още тази година. Дори те проумяха че въпросът не е дали а кога ше загуби Украйна,само вашите кухи кратуни не могат да го проумеят.

177

Петър

преди 1 месец

Който е писал тази статия явно се е концентрирал върху хонорара и да направи шефовети щастливи..НИЩО ОБЩО С РЕАЛНОСТА.

176

Анонимен

преди 1 месец

на къде ще е офанзивата на Украйна ?Посока Полша или Румъния или направо към Молдова да тръгват!

175

Анонимен

преди 1 месец

Крайно съмнително!

174

ГНЕВЕН

преди 1 месец

Ако до края на годината фашистката дупка Уссраойна съществува на картата ,това ще бъде голям успех за всички фашисти ,бандеровци ,евроатлантици и обикновени краварофили!!!Въпроса е какво ще ги правим после навлеците от Укропия ,които вече 3 години живеят на наш гръб и сеят само престъпност ,болести и разврат???Това не са хора.Това са едни нагли ,мързеливи ,мрънкащи ,вечно пияни и незачитащи нашите закони същества.Кой и защо ни натресе тази воняща напаст?Кой?Кой?Кой?

173

Готввят се !

преди 1 месец

Урките изкупуват земята около гробищните паркове и ги разширяват!

172

От The Guardian

преди 1 месец

Следващата година ще бъде трудна и е напълно възможно Украйна да трябва да отстъпи още повече територия, преди ситуацията да се стабилизира, пише The Guardian.

171

Анонимен

преди 1 месец

Обичам да дразня тротинетките като 82-омбр с факти. Хохлите чакаха Хаймарс,получиха ги,минимален ефект,после танкове Чаланджър,Абмрамс,Леопард, резултат НУЛА. После нашите тротинетки се надяваха на касетъчните боеприпаси,украинците ги получиха, резултат НУЛА И ПОЛОВИНА...... Нищо лично,само сухи факти.

170

Малко за политика

преди 1 месец

Показателно е, че когато питат представител на Белият дом как си представя победата на Украйна, всички отбягват да отговорят. Както изглежда никой не вярва, че Украйна може да спечели война срещу Русия. Ако е така, тогава за какво се харчат тези милиарди а не се преговаря за мир.

169

Кръгом и пак напред

преди 1 месец

Бойци от 68-а отделна егерска бригада на украинските въоръжени сили набързо са напуснали позициите си в района на Очеретино (ДНР). На записа се вижда как украински бойци, напуснали позициите си, набързо се натоварват приближаващ пикап. Паникьосаните всушници дори не са забелязали (или не са искали да забележат), че са оставили един свой "брат", който е нямал време да скочи в заминаващия транспорт.

168

АМИ СЕГА?

преди 1 месец

До 82-ОМБР : "кримската война" - ами сега чий е Крим? :):)

167

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен : 1989г - история не свършва нали? :):)

166

Анонимен

преди 1 месец

Готова и ще бъде готова са 2 много различни неща. Ако наистина е готова да я започва сега, какво чакат? Ако Ще бъде готова - това звучи като бълнуванията на Зеленски. Нищо общо с действителността, каквато беше и предната контраофанзива - пълен смях и потрош за украинските сили.

165

както казват рашките

преди 1 месец

До 82-ОМБР : "Да поживеем и ще видим!" :)