56

Швейк

преди 1 месец

Руски военен формуляр за съобщенияУважаеми, уважаема(ненужното се зачертава) господине, госпожа, госпожо, госпожице, другарко,другарю (ненужното се зачертава ) долагаме ви, докладваме ви, уведомяваме ви, осведомяваме ви, съобщаваме ви, информираме ви(ненужното се зачертава), че вашия син, съпруг, брат, баща, чичо, вуйчо, шурей, девер, свако, баджанак(ненужното се зачертава ) беше убит, взривен, застрелян, наръган, отровен, изчезнал безследно (ненужното се зачертава ) в ДНР, ЛНР, Крим, Бахмут,

55

Анонимен

преди 1 месец

Украiна е създала славянската писменостъ, не Македонiа

54

да

преди 1 месец

ще се облажат здраво янките! ето това е да водиш война от разстояние, с чужди войници, и да печелиш от военните действия!....но накрая ще им излезе през носа!

53

АнонимеН

преди 1 месец

До ДО АнонимеН/ ЗАЩОТО ТЕ НЕ СА ПОДПИСВАЛИ МЕМОРАНДУМА ОТ БУДАПЕЩА!! И НЕ МИ ПУКА ДАЛИ СА НАРУШИЛИ НЯКОЙ ДОГОВОР , ТЕ НЕ СА В ЕВРОПА! ТЕРОРУСКАТА ЗАСЛУЖАВА ДЖО БАЪДЪН ДА СПЕЧЕЛИ 2-РИ МАНДАТ! А ТИ ПРЕДАТЕЛЮ ОТИВАЙ НА ФРОНТА ДА СЕ БИЕШ ЗА САМОЗВАНИЯ ПУТИН ,СТИГА ТОЛКОВА САМО КЛАВИАТУРНИ ИЗПЪЛНЕНИЯ :D

52

БАНко

преди 1 месец

АнонименЧо , НЯМАШ ЛИ РЕАЛНИ МЕЧТИ , А САМО ГЛУПОНТЕВИНА ???

51

ДО АнонимеН

преди 1 месец

И ЗАЩО "ТЕРОРУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ Е ОПОЗОРЕНА ПРЕД ЦЕЛИЯ ЦИВИЛИЗОВАН СВЯТ...",А ЮДЕИТЕ ОТ ИЗТОЧНОТО СРЕДИЗЕМНОМОРИЕ ПОЛУЧАВАТ ОТ "ЦИВИЛИЗОВАНИЯТ СВЯТ" ГОРЕЩИ ОВАЦИИ ОТ 70 ГОДИНИ??!!!... МИ ТЕ СА САМО 35 ПЪТИ ПО-НАЗАД ОТ ЮДЕИТЕ...

50

Нане

преди 1 месец

Аве краварска слуго, що не одиш се запишеш доброволец и бори рашките в укрия.... Позор сте робите на краваристан.... Само еди син наркуман ви отсрами.... ===)))

49

АнонимеН

преди 1 месец

АЗ СЕ РАДВАМ , ЧЕ АКО ДЖО БАЙДЪН СПЕЧЕЛИ 2-РИ МАНДАТ КАТО ПРЕЗИДЕНТ НА ФАЩ ЩЕ БЪДАТ ИЗЛЪГАНИ ОЩЕ 100-ЦИ ХИЛЯДИ ПУТИНИСТИ , ЧЕ МОГАТ ДА СПЕЧЕЛЯТ И ЩЕ СИ ИЗГУБЯТ ЖИВОТА ВМЕСТО ДА ЛИКВИДИРАТ САМОЗВАНИЯ ПУТИН КОЙТО ФАЛШИФИЦИРА ИЗБОРИТЕ С 60 МИЛИОНА ИЗМИСЛЕНИ ГЛАСА ПОЛУЧЕНИ ЗА НЕГО ПО ИНТЕРНЕТ!

48

Анонимен

преди 1 месец

Друг сигнал за оттеглянето на САЩ е новината, че изтеглят абрамсите от бойната линия, те забраняват на украинците да ги ползват за защита, защото корпорацията които ги произвежда търпят финансови щети от падането на акциите им. До сега изгоряха 5 абрамса американците се опитват да спасят останалите 35. Дори в САЩ спряха програмата за модернизирането им, защото видяха, че на фронта танка им го троши всичко, което струва над 500$ - дронове, ракети, РПГ и т.н.

47

БАНко

преди 1 месец

ОТНОВО ИМА ЕДИН ,,ОДРАСКАН" ПРИ ТОЛКОВА РАКЕТИ !!! ХАЙДЕ ПУТИН , НАПРАВИ Я ТАЗИ ВОЙНА КАКТО АМЕРИКА Я ИСКА - ИЗРАВНИ КИЕВ СЪС ЗЕМЯТА !!!

46

До 49

преди 1 месец

Целта на Байдън администрацията е про сто Украйна да не капитулира до Ноември когато са изборите в САЩ!

45

Анонимен

преди 1 месец

Най безопасно за украйнците е в Русия,запада обмисля връщане на боеспособни лица от мъжки пол в Украйна и веднага в месомелачката на фронта.

44

Анонимен

преди 1 месец

В подкрепа на думите ми, че САЩ ще излизат поетапно от украинската каша която забъркаха е уволнението на един от американските ястреби за Украйна - Виктория Нюланд. Тя вече няма какво да предложи освен ескалация и хората просто я изритаха, като п.ар.цал. Сега се опитват да прехвърлят горещия картоф на ЕС, но тук антивоенните настроения са огромни и няма да мине номера въпреки войнстващите американски марионетки *** и Макрон. Шолц вече даде заден, като отказа ПВО на Украйна и ракети.

43

CNN

преди 1 месец

Над 500 000 са украйнските воени загинали в Украйна.

42

До 46

преди 1 месец

Вече са издадени 3 милиона руски паспорти на украинци..

41

Мда

преди 1 месец

Само като погледнете мутрата на онова обезобразено женище Нюлънд и ви идва да и ударите една лопата между очите ...

40

Мхм

преди 1 месец

Руските консулства в чужбина незабавно трябва да започнат да издават документи на украинските бежанци !

39

Анонимен

преди 1 месец

до 30, Това са опорките на посолството, които вече не са актуални както разбираме. Защото агресор първо бяха украинските националисти 2014г които извършиха държавен преврат под диктовката на Нюланд. После нападната ЛНР и ДНР, които не бяха съгласни с преврата и управляващите националисти. Това бяха агресорите. После имаше едни други ционистки агресори в Газа, което радикално преосмисли това словосъчетание. Да не говорим за кой беше агресора в Ирак, Афганистан и т.н.

38

Да

преди 1 месец

Горят,складове с оръжие и влакови композиции, летища,бази с наемници и офицери от нато,в ютуб има клипове.Тежка нощ за нацистите в Украйна.

37

Мхм

преди 1 месец

860 000 украинци в наборна възраст се спасиха в чужбина отказвайки да се бият за фашистката хунта в Киев !Сега е моментът Русия да работи с тях за освобождаването на Украйна от нацистите , без съмнение те са много "щастливи" от принудителното си връщане да заместят избитите стотици хиляди нещастни сънародници !