34

НА НЯКОЙ

преди 1 месец

ДЕМОКРАЦИЯТА ИМ ДЕЙСТВА ЗЛЕ

33

Дилърите са от

преди 1 месец

ДАНС МВР и ГДБОП

32

пиши копейке

преди 1 месец

Тука една копейка, според мен от руското посолство ,защото не знае и български, непрекъснато пише,че виновно за това положение е евроатлантизмът. Точно обратното, миличък--ние, българите най-много обичаме путин, имаме най - много съветски паметници, най - малко хор а смятат ,че руснаците са виновни за страданията в света, след 2022г. Който е с русия стига по просия ,затънал в простотия. ФАКТ!

31

Анонимен

преди 1 месец

Да си опитал цигара на 11 не е пушене. Пълни глупости

30

One

преди 1 месец

Браво, поне в нещо сме първи!!!!

29

Анонимен

преди 1 месец

Не вярвам, че нашите деца пият повече от английските алкаши.

28

МАРАША

преди 1 месец

Нали наркотиците ги държът ДС и службашите .

27

Идват избори

преди 1 месец

Гласувайте за Тикви, калинки и депесарчета с лика-прилика приятелите на путин-копейки от всички партии. И после не се сърдете---нови милиони за мините,т.е. за Ковачки, синдикати и сие; за БДЖ- за да лапат и от там; за ненаситната паст на Тиквата и обрача от фирма на Доган.

26

Алов

преди 1 месец

Веднъж да сме първи в някоя класация.

25

45 години КОМУНИЗЪМ

преди 1 месец

Това са деца, израснали в демокрация, и възпитани от родители израснали в КОМУНИЗМА, който забрани християнските ценности и църкви с наказания и присъди...

24

Анонимен

преди 1 месец

Не пипайте 11 годишните- те експерементират- аз и моите братовчеди свивахме "цигари" от изсъхналите листа от цветята на баба и вестници- сълзи се стичаха, усещахме, че не мириши на цигара, ама дърпахме и повръщахме, а после от едно шише с малко ракия се наговорихме изпихме го и пак повръщахме, аз се предох на татко, после всички ядохме здрав бой- до тук бяхме с цигарите- истинските цигари дойдоха по късно. Пазете децата от наркотици- там е болката.

23

Анонимен

преди 1 месец

След като на практика няма държава, отговорността за децата е на родителите. Така че, това е наш провал.

22

Факти

преди 1 месец

Кой каквото прави на себе си го прави.След години ще се чудят защо не могат да заченат здрави деца или ще страдат от безплодие. Въведените евроатлантически ценности до това водят демокрация по модела на САЩ.

21

ББ

преди 1 месец

Важното е имотите да вървят нагоре, другото са подробности, нали така?

20

кирил петков

преди 1 месец

аз в 5ти клас пробвах кристали и бело и с асена правихме аз на тебе ти на мене хехе ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА!

19

Тежко положение

преди 1 месец

Тези после идват на работа. Задържат се по няколко месеца в добрия случай. Претенции за пари срещу безхаберие и неграмотност. Такива хора навремето с образованието от 90-те не висшисти, а гимназиите нямаше да завършат. Сега са инженери, прависти, които правят елементарни правописни грешки. А и ъ, о и у нв знаят къде се пише. И по-големият проблем е, че вниманието им можеш да задържиш за не повече от 2-3 минути. Като *** са. Затова и никой няма да инвестира в България. С кого ще работи?

18

Рашко

преди 1 месец

Това е манталитет. С родители с такъв манталитет толкоз! Работил съм в училище, знам за какво става въпрос, махнах се. Не са виновни нито план Ран Ът, нито нашето правителство (изредиха се управляващи от всички в политическия спектър), нито въображаемото правителство в сянка. С отказ от възпитание и с "ти ли ще ми кажеш" това е положението! 35 години анархия са достатъчни и второ такова поколение да израсте...

17

Гиб Мелсън

преди 1 месец

Причината е една и тя е ясна. Парите следват ученика. Гони се количество на завършелите ученици а не качество. Когато няма качество стоката се разваля. По време на комунизма имаше качество. Затова вместо последни на класациите бяхме в първите редици на класациите по качество на образованието. По време на комунизма, не учиш, повтаряш годината. Не ходиш на училище изключват те от училището. Тези които ги изключваха ги приемаха само в спортните училища.Сега всички завършват с отличен успех подарък

16

Учител

преди 1 месец

нормално все пак 54% от тях са функционално неграмотни..

15

Дядо Соци

преди 1 месец

От къде ги вадят тези "статистики " ?Някои много обичат да се самооплюват.И ние ги знаем кои са.Не вярвам на филми ,реклами и на Путин и на нашите русофили , дето се кефят да доказват колко е лошо сега.