126

Анонимен

преди 2 месеца

Аз не мога да споря с вас, но през 90-те, поне през моите очи, си бяха мутрите вървежни, не че сега не са :)))

125

Анонимен

преди 2 месеца

Те работиха и даже дял им дадоха от прегпривтията в които работиха. Измамата с боновите книжки и масовата приватизация.

124

Христо

преди 2 месеца

Да са работили докато са били млади.Вече мандалото хлопна.

123

Анонимен

преди 2 месеца

Нищо не важеше през 90 те и сега не важи. Тогава даже нямаше такова понятие мутра. Не се прави илюзиии че след като не съм те напердашил не мога да го направя.

122

90-те

преди 2 месеца

Е да ама 90-те бяха преди 30 години и сега е малко по-различно, защото сме в ЕС.. И ако ти се опъват мутрите, звъниш на 112, пускаш няколко жалби и както е казал Кобрата, "продължаваме напред". Така че колкото и да плашиш гаргите, не виждам до къде ще я докараш.

121

Анонимен

преди 2 месеца

То през 90-те, важаха единствено мутрите, други немаше да им се опънат :)))

120

Анонимен

преди 2 месеца

Е джжендър се цензурира макар че даже няма такава дума на български ...

119

Анонимен

преди 2 месеца

125 120 за твое сведение тия дето раснаха покрай мутри им викаха лимонки. Те изпълняваха поръчки и си бяха наведени мищоци. Това което не знаеш е че има и хора които са се борили с това. Аз мишока няма да набия, ако не ти се пречка прекалено, но тоя който те е пуснал тук - да. Той е другият мишок, *** мишока :) и в двата случая си ***. И да през 90 имаше начин да не познаваш. Начина беше аз да застана на пътя и да не срещне другите. А симулантчета като теб сега се плашите от думата мутра

118

Анонимен

преди 2 месеца

Аз в 90-те съм бил на училище бaлък с отличен успех, ти ако си бил тарикат двойкаджия с приятели мутри, не мога да ти помогна. Смятам че вече го обясних ясно. Работа на такива като теб не предлагам, нямам такива приятели. Не ми правят добро впечатление хора като теб. Това е. Остави ме на мира вече. Държиш се като ***. Няма как да не ти отговарям.

117

Анонимен

преди 2 месеца

Аз не ти се подигравам ве мен, успокой се малко :))) През 90-те, немаше начин да не познаваш мутри :)))

116

Време е Промяната

преди 2 месеца

КОКОРЧО вдигна пенсиите от бойковите 400 лева до сегашните 800. Явно Промяната работи.

115

Анонимен

преди 2 месеца

кво искаш от мене бе мутро, фиксирай се там върху някой друг, не ми пили на главата. Кво ме интересува че си израстнал с мутри.. освен да ми стане жал за тебе, нищо не мога да ти помогна.

114

п-ра Магурата

преди 2 месеца

Истината е, че в България има не по-малко древна история от Гърция. Просто тук не се е превърнало в бизнес, защото единственото време, в което сме били център на Света е било при Симеон Велики. През другото време сме били основа на центъра на света. Не забравяйте, че от тук минават 2 римски империи.

113

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 119 Аз не съм мутра ве мен, просто съм израснал с такива :))) Избърши си млякото от устата, че ставаш смешен :)))

112

Анонимен

преди 2 месеца

Изчезни мутро, аз не ти налитам на бой, не ми налитай и ти, да не ти пусна жалба и да станеш на пинчер с мускули.

111

Анонимен

преди 2 месеца

112 римски градове отдавна няма. Даже ватикана не е римски град. Предлагам да извикаш америка за българия да направи римска империя в българия. Все ще ти отпуснат грант като чуят че е за смяна на държавността с нова измисленна било то и антична и загуба на суверенитета.

110

БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ

преди 2 месеца

В България има какво да се види. И не. Не говоря за "Исторически Парк", а говоря за културно-историческото ни наследство - пещера Магурата, Перперикон, град Пловдив, римските селища и пътища, римските пещерни трезори, пълни със злато, град Стара Загора и това е само 0.0001% от всичко. В България има толкова много история, че в което и селище да идеш, шанса да има древна история е 80%. Даже както вика колегата долу, ако се гмурнеш под водата - пак ще намериш древни селища. Копаш магистрала - пак.

109

Анонимен

преди 2 месеца

Докато не видиш наистина здрав бой, нема как да прецениш жендер, не си расал сред мутри, за да ми говориш така :)))

108

Анонимен

преди 2 месеца

Русофилията в България расте, а с нея и мизерията. Нарича се причинно следствено действие.

107

Лозунг Алибаба

преди 2 месеца

АХ, по цар борисово време какво беше! Богати софиянци карат чисто нови мерцедеси, точно като сега в бай кокорчево време.