83

абе

преди 2 месеца

най-мощната ядрена сила в света-русия, щели укрофашистите да я унищожат с 2-3 келяви ракети....то бива, бива фантастика, ама чак толкоз...

82

Бай Дрън

преди 2 месеца

Шойгу-Много села превзехме тая седмица. Страх ни е от АTAKMC и отиваме до Киев, там няма да ни стрелят.

81

Анонимен

преди 2 месеца

Който цитира получава минуси за цитата дори и да има кавички.

80

Нищо де....

преди 2 месеца

....Русия пък ще достави ракети с голям обсег на Куба и нещата ще се оправят, въпреки че РС-28 си ги доставя само за някакви си смешни 28 минутки до най-крайните точки на САЩ! Така че все тая... А тези на обратната страна на Луната само довършват проблемът!

79

Мужик

преди 2 месеца

Бой по каските на злите джуджета!

78

Анонимен

преди 2 месеца

Колега сто хиляди човека но от къде. Макрон ли ще ги даде.Може ама не може .

77

Анонимен

преди 2 месеца

Че са доставени далекобойни ракети, не трябва да има съмнение, но с сигурност са под контрола на американците, ще ще бъдат ползвани само ако Байдън, се изложи на изборите в САЩ, Така ще може да промени рядко международната обстановка и да се задържи на власт.

76

Смех

преди 2 месеца

Американските опити за ескалация на войната вървят с пълна сила. Целта е Европа да пламне както през ВСВ, а онези да продават оръжие наред.

75

Бай Дрън

преди 2 месеца

То в Украйна дорде се стигне до Киев, всичко ще е равно поле- няма град, няма село. Всичко изравнено със земята. Скоро и харков ще е равно поле, каквото е било и софийското поле, преди да се преселят селяните в София и да станат евроатлантици

74

Анонимен

преди 2 месеца

"Виждам, че Изреждане още тържествуват в коментарите за превземане на село от 14 къщи и няколко хамбара." - Не знам за ***, но военните експерти от Редит полудяват от кеф, когато Украйна си върне две от къщите и половин хамбар, а когато ги изгуби пак, ревът за нарушени човешки права. Ни тъй, ни иначе с тея хора.

73

Анонимен

преди 2 месеца

Някои западни суперхипер маркети в България са май пред затваряне. Това заслужават. *** народ слаба държава.

72

мдамм

преди 2 месеца

хаха, как ги измислихте тези 300 млн долара? той боката в 2 чекмеджета има повече, колко ракети са това, един камион, за колко нападения ще стигнат? за 2-3 стрелби в парка и 1 до крим?

71

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 64 - В момента Украйна говори за атака над Крим. Идеята е, че ако уж Крим не е толкова добре защитен, а си е на Укрйана, то ако го ударят здраво, Русия ще им го предостъпи и това ще е значима победа. Проблемът е, че има поне стотина хиляди военни в тази посока, както и подобаваща техника. Дори и да поразят значимите цели в Крим, не виждам, как ще успят да накарат, армията на Русия да се изтегли или още по-лошо - да НЕ отвърне на удъра.

70

Олимпий Панов

преди 2 месеца

Две жалки крастави кучета америка и украйна!

69

Еврейн (Да де, ама..

преди 2 месеца

да де, ама тези "доставки" са били известни, още когато нарко-нацисткия клоун-резидент пееше, че видите ли, няма снаряди, няма нищо, едва ли не, може би, укровермахтът е беззащитен, т.е.,, опитваше се да измами Руската Армия. Е, сега остава теа АТАКМС и подобните им, чисто и просто да бъдат нулирани...и най-добре в самите складове, каквито и да са те....за по-ефектно. Сигурно вече ФАБ-ите летят накъдето трябва...и с надпис "Поздрав до АТАКМС-Хамерика!"

68

Бай Дрън

преди 2 месеца

Напротив, C400 и С500 свалят цял набор от цели, за разлика от патриотите. Изстреляни 29 патриота срещу един Кинжал и кинжала нацели станцията на Патриот. Американска ефективност, хаха.

67

Анонимен

преди 2 месеца

Виждам, че Изреждане още тържествуват в коментарите за превземане на село от 14 къщи и няколко хамбара. Господарят няма да ви даде рубли, твърде малко руснаци са умрели в процеса, за да е героично.

66

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 53 - Абе не баш, ама просто ме ядоса тоя и .. кво да му кажа. То, че стрната ни е редуцирана до това, 90% от населението да са прошляци, дори да се чупят от работа или да имат професия, която която не е от тези, търсени в Бизнес пакр София, си е така. Това е проблем,който трябва да се реши и ми е много по-наложащ от това, как помагаме на Украйна. Най-лесно е, да си врътна заднка и да напусна държвата, ама си е моята и не нито нея, още по-малко народът й ще сотавя, да ги тъпчат!!

65

Анонимен

преди 2 месеца

Има ли Украйна боеприбаси, чао с Русия. С-400 и С-500 се доказаха как НЕ работят нито срещу ракети, нито срещу дронове самоделки. Целият черноморски флот на РФ е на дъното. А да не говорим какво се случва, ако Украйна имаше модерни изстребители. Русия реално не разполага с нищо, освен антична артилерия с милиони снаряди от Иран и КНДР, както и дронове с двигател от косачка от Алиекспрес, които не могат да направят нищо на фронта.

64

Бай Дрън

преди 2 месеца

ATAKMS -реекспорт Украйна-Африка.Ако звъннете по-навреме, директнондоставяме в Африка