382

Анонимен

преди 1 месец

Това е война между Америка и САЩ! Защо Европа трябва да обере " пешкира"??? Европа Няма шанс срещу Русия!! И никой в Европа,Не желае да се бие с Русия!!! На Американците все някой друг да им върши работата!! Но иначе стигнаха до границата на Русия? Защо???

381

Ха-ха

преди 1 месец

Много "хитър" американски капан за европейците-"Идете там само за респект, никой няма да ви посегне!". Ами като е толкоз безопасно, що самите американци не отидат? Ама всеки чужд военен стъпил в Украйна веднага става легитимна цел,вече не малко доброволци и не дптам доброволци от Европа дадоха фира. Време е и редовни да олабят, независимо от коя страна на Днепър се намират.

380

Анонимен

преди 1 месец

Вчерашното гласуване в Сената на САЩ беше много голяма историческа грешка на САЩ защото принуждава Русия да влезе във войната с цялата си мощ.

379

Анонимен

преди 1 месец

МНОГО ''ТЕНКиЮ'' ЗА ЦЕНЗУРАТА ВИ . Достойно си защитавате 113 място , като медия !

378

Анонимен

преди 1 месец

Това ми звучи като: "Вие загивайте, за да водите нашата война! А украинците в това време ще си пият спокойно питиетата в баровете по европейските курорти"!

377

Анонимен

преди 1 месец

"колкото и да не ни се иска, ако Украйна падне, онова кремълското няма да спре, така че трябва помощ, за да защитим Европа от oрkитe"-------------------А какво ще кажеш вместо да даваш акъл отстрани, още утре да се запишеш доброволец в украинското посолство?

376

Анонимен

преди 1 месец

КЪДЕ СЕ ПОКРИХТЕ , Бг-''атлантичетата'' ?

375

Анонимен

преди 1 месец

та колко можете да клякате пред русия се чудя, накрая клекнали ще останем, защото ако не се подчините на русия ще има ядрена бомба, страаах, за това да ни поробва недоразвито човече с имперски интереси

374

Анонимен

преди 1 месец

Много нагли тези! Янките и англичаните са майстори да карат чужди народи да загиват, воювайки във войни, подклаждани от тях! Предлагам европейския батальон да бъде предвождан в бой от Борел, фон дер Лайен, Макрон и Шолц, а бойците да бъдат от Полша, Франция и прибалтийските страни, като най-активни по въпроса.

373

Анонимен

преди 1 месец

колкото и да не ни се иска, ако Украйна падне, онова кремълското няма да спре, така че трябва помощ, за да защитим Европа от oрkитe

372

Анонимен

преди 1 месец

Тоест, да не намесваме САЩ, а ние да ядем ядрото в името на интересите им. Хитреци.

371

Анонимен

преди 1 месец

тия дето са писали тази статия, да си облекат децата в униформи и да ги изпратят там...

370

Анонимен

преди 1 месец

Тези бавноразвиващи лаладжии по какво точно са експерти, че не разбрах? Що за мозъчен инвалид трябва да си да ти хрумне подобна глупост?

369

Дарк

преди 1 месец

Франция може да им изпрати филма "Бабет отива на война" с Брижит Бардо,а ние филма "Тримата от запаса".

368

да си го кажем

преди 1 месец

или трябва Европа и Русия, и Китай да нападнат америка!

367

Анонимен

преди 1 месец

Има едно забутано ъгълче на югозапад от Одеаса до молдова. Там е бг анклава.

366

Крундел

преди 1 месец

а колко по-лесно беше просто да изпратят нато-вски войски по искане на украинското правителство в краят на 2021-ва година, като знаеха, че руснаците ще нападнат, така бункерният молец щеше още да си седи на д-то и да си наляга парцалите и нямаше да има 3-дневна тригодишна специална военна осир...аа операция де..

365

Анонимен

преди 1 месец

Свършиха украинците, и сега Фашингтон иска европейци да хвърли в месомелачката да гинат за американските интереси.

364

Боби

преди 1 месец

До Анонимен 380 Русия е създала инциатива за всички Украинци - изключително бързо издаване на паспорт като бюрокрацията е сведена реално само до филтрационни задължителни действия на ФСБ. Минеш ли Филтрация влизаш в РФ и до 3 месеца ти издават паспорт. За 3 месеца реално ще видиш как е в РФ(не какво ти казва западната пропаганда) и много вероятно да си намериш работа. Браво ЗЕЛЕнски осигуряваш нови граждани на РФ.

363

Анонимен

преди 1 месец

Призовават между Русия и част от Европа да започне ядрена война, а САЩ да гледат отстрани и да излязат победители.