122

Анонимен

преди 1 месец

До ГошоГЕРБ НЕ МОГАТ ДА ПРОДЪЛЖАТ ДИКТАТУРАТА. ЩЕ ОПИТАТ И ЩЕ СЕ РАЗПАДНАТ.

121

Гошо

преди 1 месец

Външно им трябва. На ДПС за турците в Турция, а на ГЕРБ срещу гласовете от чужбина.

120

Анонимен

преди 1 месец

ДЪРТИ СЪВЕТСКИ КУКУВИЦИ

119

Анонимен

преди 1 месец

БКП!

118

Анонимен

преди 1 месец

След като химик може, защо финансит да не може?

117

Кире

преди 1 месец

Все по-смешно става.

116

До 111

преди 1 месец

Пеевски клати само Десислава Атанасова,че е най-голямата демократка.

115

До Зозо

преди 1 месец

БНБ:външният дълг на България е 45,0691 милр.,което е с 820 млн.повече от същия период миналата година.Къде са 820 млн.,къде са 22 милиарда.Ти данните от БНБ за нищо ги нямаш.*** ***.

114

ВЕЧЕ Е НИКОЙ!

преди 1 месец

ШАПКАРЯ СЕ НАБУТА В ПОЛИТИКАТА ПО ВНУШЕНИЕ НА ТРИФОНОВ И С ПОМОЩТА НА АМБИЦИОЗНАТА ***, НЕГОВА БИВША СЕКРЕТАРКА. ПОСЛЕ ВДИГНА ЮМРУК, ДОКАРА ШАРЛАТАНИТЕ И РАШКОВ ПОД ДИКТАТА НА ЧЕРЕПА, СКАРА СЕ С ВСИЧКИ ПАРТИИ, ДЕСТАБИЛИЗИРА СТРАНАТА, РАЗГРАДИ ГРАНИЦАТА, УПРАВЛЯВА ТРИ ГОДИНИ С ПЕТ НЕГОВИ СЛУЖЕБНИ ПРАВИТЕЛСТВА!?

113

Бойко Борисов:

преди 1 месец

Искам да благодаря на всички избиратели на ПП и ДБ, които ме подкрепиха, изпраха ме, преоблякоха ме, дадоха ми бял кон и сега отново пак ще крада, ще ги пердашим с 300 и кирчовците, и кокорчовците с колегата Пеефски докато мърдат! Благодаря ви, избиратели на ПП и ДБ, благодаря ви!

112

от ДБиПП:

преди 1 месец

Боката Борисов - младото и свежо лице на промяната, стройната фигура на прогреса, честният политик на новото време

111

Анонимен

преди 1 месец

Положението в България е следното: Пеефски клати всички "демократи от ПП и ДБ" на бавни обороти, докато бойко ги пердаши с 300 образно казано!

110

Ужас

преди 1 месец

Явно кирливите ризи са много кирливи щом така се режисира Радев, много лошо, Радев!

109

Анонимен

преди 1 месец

Бащата на тъмно синия двупръстов челник - дебар Ивайло Мирчев е партиен секретар на БКП в една българска община и агент на ДС, та в тая връзка да питам избирателите на ДБ - знаете ли това и как ще го коментирате?!?

108

Ха,ха

преди 1 месец

Партия "3ти март" се провали още преди да е създадена.

107

от един възрожденец

преди 1 месец

Вас алабалистите, т.нар. демократи ви управляват от ДПС и лично г-н Пеефски ви диктува правилата на играта! Боли ви, срам ви е, но изпрахте и Пеефски и Борисов, и се оженихте за мафията, срещу която уж се борихте, а демократи ?!? Изпързаляха ви алабалисти, като кирчовците и кокорчовците, и сега се чувствате пре..ани! Такива сте, винаги сте били такива - пре..ани демократи, обичате да ви е вътре пеефския шпек!

106

Изклатен демократ

преди 1 месец

НЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ ВНИМАНИЕТО НИ:Бойко вече е добър! Нито кирчо, нито кокорчо нито нещастните им поддръжници говорят за "модела ГЕРП", за "Мафията", за "кражбите на Борисов", за "чувалите с пари", "за кюлчетата", "за пачките" - всички тихо мълчат, протакат имунитета на Бойко и перат ли перат със сапуна ризите на Борисов, Пеефски, Доган и другите от групата. А Христо Иванов забрави как се кара лодка на Росенец, щото вече ходи там на отчет с кола на НСО - смех и срам за всички "демократи" от ДБ и ПП

105

Бойко Борисов:

преди 1 месец

Стар съм вече но за кирчовците и демократите от ДБ съм го вдигнал самолета и ги пердашиме с колегата Пеефски докато мърдат!

104

Бойко Борисов:

преди 1 месец

Т.нар. "демократи" от ДБиПП изпраха и вкараха Баце и Шишо във властта през парадния вход! Това е истинското лице на "антимафията", която "мафията" пердаши с 200 последните 9 месеца и така и не можа да забременее, щото т.нар. "демократи" са леворезбари, един вид мъже, скрити в рокли - а те няма как да забременеят /спр. гномчето, шехеразада и издирвания от Карлуково/. Само пишман премиерчето им г-жа денкова и фин.министърчето им г-жа асена василева счупиша шпековете на половината от ДПС и ГЕРБ за

103

Анонимен

преди 1 месец

Абе, намериха ли работа на къдравия лорер на жена му ? Бая време търсиха, дали я уредиха на службица вече ?!? Нищо не се чува по тоя въпрос?