54

жирафа мара

преди 1 месец

Ами това е добра новина. Разберете, целта е да ни набутат електронното евро след 2 години

53

Анонимен

преди 1 месец

Дядо Господ се обърна към България и ни изпраща една чудесна Великденска новина! Страхотно е,че засега се отлага въвеждането на скапаното сатанинско евро! Това е глътка въздух за изтерзания ни народ,който безпощадно се унищожава от безродните ни,продажни управници! Дано еврото НИКОГА НЕ СЕ СЛУЧИ!!! Неможе една шепа майкопродавци да решават погубването на БЪЛГАРСКИЯ ЛЕВ!!!

52

Истината

преди 1 месец

Има много излъгани Българи в Англия това е първата причина за работа!!!!!!!! Основната!!!!!

51

Анонимен

преди 1 месец

Ура, ура......Най-хубавата новина.

50

До Българин

преди 1 месец

Не си "българин", а наведен посолственяк. САЩ от градините правят пустини. Вкл. в собствената си държава. Скоро няма да заработваш с писане на глупости и опорки в нета.

49

Анонимен

преди 1 месец

И Слава Богу! Дано никога не влезе. Без друго ЕС е в разпад и вече няма смисъл.

48

Е много ясно!!!

преди 1 месец

Колко хубаво, че сме бедни! НЕкои сметки не излизат, колкото и да се опитват да ни набутат там хахааха

47

Българин

преди 1 месец

САЩ имат отработени технологии за превръщане на покорили се и завладени земи в цъфтящи провинции. Но в България русофилите пречат страната ни да се превърне в цъфтяща провинция.

46

Браво

преди 1 месец

Промената продължава. Кокорчо успя и това да отложи.

45

Анонимен

преди 1 месец

A какво става с визите за САЩ, след 30 години 6лизане на американски гьзове, българите могат ли свободно без визи да бегат в САЩ като западно европейци, или българите са нещо втора категория хора?

44

Анонимен

преди 1 месец

Българската православна църква подкрепя Специалната военна операция и Русия.

43

Анонимен

преди 1 месец

Да благодарим на Буци и Гуци, че ще гледаме еврозоната през крив макарон! По-важно е двамата шишковци да могат да крадат, да крадат много, белким се задавят!

42

Христо Христов

преди 1 месец

До Анонимен/20 "Паси и Петър Стоянов ви казаха: Докато не се" - убеден съм, че си се самоскопил както препоръча Паси... или не беше нжно?!

41

Анонимен

преди 1 месец

Вие, дето ревете за еврото, не разбрахте ли, че за Западна Европа, винаги ще бъдете "втора ръка хора", и нито ще ви уважават, нито ще седите наравно с тях, колкото и врели и некипели да ви говорят за единство, обединение, бла-бла-бла.

40

Анонимен

преди 1 месец

Ето ги еврочиновниците, шпиони и агенти на Путин. Те спират нашия път към Европа и европейските скъпоценности. Разкриха се и остава само да ги арестуват за антиевропейска работа.

39

непълноценен народ

преди 1 месец

Българите са непълноценен народ, лошо качество хора. Като хаитянците, некачествен народ. Вижте как живеят Япония и Южна Корея под опеката на САЩ и как живеят българите вече 35 години и Хаити 100 години под опеката на САЩ. Всичко си е до народа, качеството на народа, българите просто са непълноценен народ

38

Христо Христов

преди 1 месец

До ГЕРБ+ДПС/36 "ГЕРБ+ДПС го постигнаха, прецакаха за пореден път българския народ!" - на неграмотния и некадърен мързелив про'с'так дет все гласува за Брюксел и Вашингтон да го командват срещу една МРЗ все някой друг му е виновен. Тиквата правилно ВИ го каза на неграмотните про'с'таци, че само мачкане заслужавате. Дано наистина успее да ви смачка до крак!

37

пияница мистик

преди 1 месец

Ами как да влезем при този 80 процентов дeбил0-пyтин0питeшки народ и тези "бизнесмени" спекуланти, дето продават на най-бедната откъм заплати и пенсии държава - България агнешкото по 30 евро, а в Гърция е 10 евро :))) "Изберете българското". Нъл тъй ве, дрогаpe :) Българските домати са по-добри от гръцките и турските, нищо, че отдавна няма вече истинско българско семе, а всичко е ГМО. Важното е, че Г A Н Ю си е купил доматите от някаква бабка от село и си мисли, че са истински :))))

36

Анонимен

преди 1 месец

Пак на калъч стоим . Нито сме достатъчно жендъри , нито сме достатъчно европейци , нито сме родители с номера 1и2 , нито сме католици .Мисля , че и 2026 няма да е , по скоро ще се отложи за неопределено време .Като гледам какво става във Франция , по добре те да се стремят да живеят в България и да приемат лева

35

ГЕРБ+ДПС

преди 1 месец

ГЕРБ+ДПС го постигнаха, прецакаха за пореден път българския народ! Колко безмозъчен трябва да си за да гласуваш за тях???