378

не може да бъде!

преди 1 месец

Нищо не e такова каквото изглежда.В този смисъл трябва да проявявr; умерен скептицизъм за това .че внезапно част от републиканците /101 души/са решили да се присъединят към демократите и да отпуснат военна помощ на Украйна.Но трябва да имаме пред вид и мненията на някои експерти които казват че продължаващото вече четвърта седмица падане на акциите на Уолстреийт ще принуди Конгреса и правителството на САЩ да приемат трудни решения!?

377

Анализ

преди 1 месец

Няма да им помогне срещу мощна Русия .това да не е ЛибияПък и така хамерика замалява икономически.С коро Китай ще е световния лидер а той е приятел с русия

376

Роналд Рейгън

преди 1 месец

Тъй както сухите посеви се изгарят за се разчисти земята за следващата реколта така и мие палим конфликти по света - там където има сухи посеви и плевели за да разчистим земята за един по-добър и мирен свят.

375

ХАЙДЕ

преди 1 месец

КРАДЕНЕТО ДА ЗАПОЧНЕ > СЕГА !

374

Махатма Ганди

преди 1 месец

Помощта си заслужава, и едните руснаци и другите руснаци трябва бавно и методично да бъдат изтребени и заличени от лицето на Земята. Само така ще има един по-добър и мирен свят.

373

Анонимен

преди 1 месец

Сега разбрахте ли защо лъжат за жертвите. Че били едва 30/50 хиляди. Защото не искат мир искат война искат кръв и смъррт

372

не може да бъде!

преди 1 месец

Очаквах по-мъдро решение от конгресмените на САЩ.Утешителното е че не всички републиканци са гласували това рещение-все пак лудостта от Холивуд не е засегнала всички конгресмени!?А конфискуването на 6 млрд.руски активи е проява на последна степен лудост,макар че това всъщност е бандитизъм и грабеж в държавна форма. Уместно е да припомним за случая Хуан Гуайдо който получи право да се разпорежда с 5 млрд.конфискувани активи на Венецуела!?И къде са сега тези пари и къде е Гуайдо!?Пладнешки обир!

371

Анонимен

преди 1 месец

Зеленски ще фалира САЩ.

370

Анонимен

преди 1 месец

Парите са за Натаняху той си ги заслужи. И зелко доста народ изби. Ама не е достатъчно.

369

Анонимен

преди 1 месец

Тръмп не само че няма да стане президент но няма да бъде допуснат до изборите. Той направи груба сделка с дявoла.

368

Анонимен

преди 1 месец

Бог да пази Америка!

367

Анонимен

преди 1 месец

Ако ги обърне в ПВО купол,подобно на Израел, Украйна ще се защити от руските,иранските и севернокорейски ракети! А ще останат и за ATACAMS.. И от СВО ще остане спомен,а от руската мобилизация - помен!

366

Още една добра

преди 1 месец

Новина : САЩ конфискуваха 6 Милиарда Руски активи.... Хахаха

365

Анонимен

преди 1 месец

Военните заводи си искат парите за направените разходи до сега. Нищо кой знае какво няма да стигне до нацистите.

364

Анонимен

преди 1 месец

сега остава да намерят и войници да им пратят

363

Анонимен

преди 1 месец

До ТЕРОРУСКАТА ЛАЙНАЦИЯ ... падай на колене и си вземи и вазелинче...

362

Анонимен

преди 1 месец

ха... за две години краварите дадоха на окрите повече от 400 милиарда долара и тия постоянно губеха.. хем досега имаха поне войници.. защо си мислите че тия 60 милиарда и без армия, нещата ще се променят...

361

Христо Христов

преди 1 месец

Браво! Евроатлантическите ценности диктуват да дадеш, за да си получиш комисионната. Шефът на републиканците в Сената получи 20 милиона долара от Киев и републиканците в Сената подкрепиха предишното предложение за тези 61 милиарда. Сега и републиканецът - шеф на Конгреса трябва да си прибере парите. Но те все пак трябва да дойдат отнякъде. ПП. Режимът в Киев е похарчил около 500 000 000 само за лобиране са им дадат 3те милиарда активи на Русия.

360

Анонимен

преди 1 месец

Тръмп не само че няма да стане президент но няма да бъде д опуснат до изборите. Той направи сделка с дявoла.

359

Анонимен

преди 1 месец

60 000 000 негро щели да правят С В О в сибир.