53

Анонимен

преди 1 месец

Как украинците защитават родината си след като системно пускат дронове и ракети по руска територия и се хвалят с палежи пожари и убийства на хора потопени кораби и свалени самолети ами че те са агресори и терористи ?!?

52

Мда

преди 1 месец

Криворъкото руско ПВО пак е избомбило заводите си.

51

Анонимен

преди 1 месец

Знаете ли колко Българи са избити в Украйна ,от пияните украинци това нее народ ,нова Русия ще стане до 1 2 години .

50

Анонимен

преди 1 месец

Интересно е че руските нeщaстници прихващат 110% от дроновете, обаче все нещо гори яко в блaтная след тези атаки.

49

Анонимен

преди 1 месец

Що за народ е това Украйна,измислица с право Русия напада Украйна, Русия бързо може да изрине цяла Украйна но на Путин целта е друга ще залее цяла Европа с мигранти ,и бавно ще смуче кръв от Украйна нямат никакъв шанс украинците с този президент зависим от наркотици пионка на белия дом.

48

рендетУ

преди 1 месец

В Русия, все повече хора недоумяват Меката политика на Путин спрямо "политическото и военно" ръководството на Окрайнинините, и "белите ръкавици", с които Путин провежда СВО-то!!!

47

Страшно е

преди 1 месец

Да нападнеш държава 25 пъти по-малка като територия и да те спукат от бой. 10 години ракета да строиш и да се пукне като пуканка! Армия от пандизчии да сбереш и тя да избяга! Ахмат в тикток да ти помага! Еленовъд три години Киев да взима. Флагманът по дъното да лази. Валутата на една стинка да стане! 4 таджика хастара на Москва да обърнат. За Париж и Лондон да тръгнеш,до Белгород да стигнеш!Страшно е!

46

Бай Дън

преди 1 месец

До 39. Хе-хе, глу.пав съветски шушляк, май не си разбрал, че камарата на представителите вече гласува помощта за Украйна. Включително огромна част от републиканците.

45

Анонимен

преди 1 месец

Ако се чудите къде се е скрил Путин, в момента си сменя кожата. От бункера му се чува зловещо и гневно съскане. Скоро ще замени дебелите и черни люспи с по-леки и подходящи за лятото.

44

Анонимен

преди 1 месец

Как украинците защитават родината си след като системно пускат дронове и ракети по руска територия и се хвалят с палежи пожари и убийства на хора ами че те са агресор ?!?

43

Анонимен

преди 1 месец

Задължително разнебитване до откат на фашисткия режим в Русия.Цялата хунта в Кремъл в Хага.Лилипутин на Башне.

42

Анонимен

преди 1 месец

Тия па мишоци къде са тръгнали

41

Русофоб

преди 1 месец

Само така. Бой по гнусния кремълски агресор.

40

Анонимен

преди 1 месец

Време е Тунгуският метеорит да цопне в московските блата!

39

Всичко е по план

преди 1 месец

Изпищя рептилоидът Вова и се шмугна под голямата маса в бункера.

38

Анонимен

преди 1 месец

Сащ няма да дадат оръжия ,републиканците не дават ,Еленско че яде мукаря

37

Анонимен

преди 1 месец

Това е дело на американците !

36

Анонимен

преди 1 месец

Зеленото джудже е мобилизирал 16 г.деца ,гад наркоманска

35

Сата НАТО

преди 1 месец

донбаските републики руснаците си ги строят наново и хич не им пука за киевската хунта... -----///----- Нека ги строят. После ще ги строят още един път, вече като военопленници. Просията вече ос ра тотално. Опразват базата в Армения, събират сергията и отиват да умрат в Украйна.

34

анонимен келеш

преди 1 месец

Ако САЩ одобри и даде оръжия на Украйна за още 61милиарда$$$$ жална им майка на русначетата:):):)Още поне 100К трупа:):):)Парите са много,но както са казали хората "кеф цена нема":):):)А и да не забравяме,че всичката военна помощ къде даваме ние от НАТО не е толкова някаква победа за Украйна в тази война,а да има колкото може повече руски жертви:):):)За сега добре вървят нещата!Ние Натовците гледаме мачове и ходим по курорти докато Иванушка наврян в окопа се пази некоя бомба да не го уцели:):)