41

malgiorno a tutti

преди 1 месец

Много ще ми е интересно да видя на запис от персийско реакцията на облак изсублимирал уранов хексафлуорид с влажен въздух, предвид флуора колко е кротък в почти всяка реакция и колко зловещо изнасилена е UF6 молекулата (туй оксидирането -F4 до -F6 хич не е от забавните оксидираници, двете F-чета 'умрат да изхвърчат на някъде) :). Със сигурност ще е зрелищно и много, много, много мръсно :). Представям си го даже, fluorine fire :).

40

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 50...Израел има Приятели които му помагат,къде са Приятелите на Иран за да му помогнат...колко са...Иран и Хамас не искат въобще да има еврейска държава...и Израел няма да търпи това...

39

Ивелин Михайлов

преди 1 месец

Според най-големия Исторически парк в света до Варна, сега евреите ще видят кон боб яде ли!

38

Анонимен

преди 1 месец

"Ако ционизма е бил осъден от ООН, то следва и комунизма да бъде осъден, защото пък той е форма на човешка ненавист и омраза към инакомислещия." - А после в ООН да го отменят, както са отменили решението за ционизма ли? Всичко по света е толкова жaлко. Тия в ООН гледат кой е по-богат и от кой могат да имат сметка, за да пуснат език по дyпетo му. А иначе, може да прочетеш за ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН.

37

Анонимен

преди 1 месец

Никъде не е казано, че има изстреляни от Израел дронове/ракети. Та нали щяха да минат часове преди да стигнат Иран! Да прелетят над Йордания и Ирак.... По скоро мосад им играе игрички в самия Иран

36

Анонимен

преди 1 месец

Ако ционизма е бил осъден от ООН, то следва и комунизма да бъде осъден, защото пък той е форма на човешка ненавист и омраза към инакомислещия.

35

Анонимен

преди 1 месец

Поне половината ирански дронове ги свалиха другите, а не ги свали Израел. Еврейскста пропаганда обаче иска да си мислите, че те сам самички се справят винаги и никой не им е помагал.

34

bankianskoto govedo

преди 1 месец

bankia shte gori.. kazah vi predi vreme

33

Анонимен

преди 1 месец

Огненото шоу започва скоро. Сега загряват лекичко. Ще късат билети, има подготвени бройки за голяма публика. Кефи ме как израелските действия и бомбандировки явно имат хуманитарен характер. Вместо всички евро неумни лидери и лакеи да врещят неистоово и да осъждат атаките без значение кой е нашадателя някак си врещят в подкрепа на Израел. Двоен аршин,стандарт и тн. Чиновник от САЩ реши че нашия външен министър не бил осъдил достатъчно силно атаката на Иран и за това сменят човекацирк!

32

Анонимен

преди 1 месец

САЩ, UK, французи и йорданци са вдигнали самолети във въздуха да свалят дронове на Иран. Да кажем по 4-5 самолета само да са вдигнали (а то е ясно, че са били много повече) това са грубо 15-20 самолета. (А както казахме, ясно е, че са много повече.) 15 самолета, да са свалили по 2-3 дрона (а то е ясно, че могат да свалят много повече) това прави, че са свалили 30-40-45 дрона. (А както казахме, ясно е, че са повече.) И кво излезна? 1/6 им ги свалили другите. A е ясно, че са свалили много повече!

31

Щерю

преди 1 месец

На 10 ноември 1975 г., на XXX сесия на Общото събрание на ООН, под влияние на Съветския съюз и с подкрепата на социалистическите и арабските страни, се приема резолюция 3379, което определя ционизма като форма на расизъм и расова дискриминация. През 1991 г., за да участва в конференция за мир, Израел поставя условието ООН да отмени резолюция 3379. На 16 декември 1991 година резолюция 46/86 на Общото събрание на ООН анулира резолюция 3379. Така световният Ционизъм е бил оневинен...

30

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 39 Каквото им кажат на мисирките, това говорят, а цялата работа тръгна от това, че Израел, бомбардира иранското посолство в Сирия и уби важен за Иран генерал :))

29

Анонимен

преди 1 месец

Иран може да смачка Израел. Вижте картата.

28

malgiorno a tutti

преди 1 месец

Време е някой да събуди Ахура Мазда и цяла Персия да стане един огромен негов храм :). Израелците трябваше да издумкат нощеска някоя и друга центрофугираща инсталация (почти както беше преди години, но тогава го сътвориха с едно рунтаво програмче за Siemens контролери, които по програмата опрашиха едни центрофуги за мръсните долни потури на аятоласите), така щяхме да слушаме болезнен квич от Техран тази сутрин :).

27

Анонимен

преди 1 месец

Йордания сега сваляха ли израелски ракети защото прелитали над тяхното въздушно пространство? Питам, защото сваляха иранските на същото основание.

26

Анонимен

преди 1 месец

Янките в Израел загазиха )))

25

Анонимен

преди 1 месец

Както се казва -Не ме слушай какво говоря, а гледай какво правя! Да не забравяме, че ЧВК НАТО е отбранителен съюз! А най-добрата защита е нападението!

24

Анонимен

преди 1 месец

Прави ли ви впечатление по телевизиите колко са продажни журналистите ни? Излизат пред камера, викат "Иран нападна Израел". Не, точно обратното е! Израел първи нападнаха Иран! Много е смешно как казват "Израел отвърна", когато Израел напада. И как казват "Иран нападна", когато Иран отвръща на нападение.

23

Анонимен

преди 1 месец

Израел се перчат, защото се чувстват подкрепяни от САЩ. Така беше и с Украйна. Краварите запалват войните и после се изнасят, като изоставят протежетата си.

22

Анонимен

преди 1 месец

Цирк. САЩ ще кажат, че Израел не е трябвало да атакува и че настояват за деескалация, а в същото време милиардите и ракетите ще текат. Ситуацията е все едно на нас да ни наливаха тонове пари и да се дървехме на Турция. При нас не може да стане понеже политиците щяха да откраднат милиардите и да продадат ракетите.