74

Анонимен

преди 1 месец

Главчев, можеш да управляваш България продължително само ако свалиш тиранина кРадев от власт!

73

Анонимен

преди 1 месец

Браво Главчев! Щом не можеш да работиш денонощно за България ще бъдеш сменен. Главчев да ги държи на къса каишка. До там стигнахме. Няма време. От три години държавата е в кома.

72

Анонимен

преди 1 месец

Смяна на министри от служебно правителство :))) Цирк без край . На служебното правителство работата му е да организира честни избори а не да връща герб на власт . НЗОК митници почва герберасо метла а сега даже министри които вчера е назначил не били достатъчно верни на мафия герб :))) Аве кой гласува за евроатлантическите банди за членуване за усвояване без конкурси и с наши прокурори ???

71

Анонимен

преди 1 месец

ай че премиер шахматист имаме.Утре кат се изтапанчи на събранието на европейските хиени да внимава много кой е на ход.

70

ОПГ Козяк 16 :

преди 1 месец

Хубав сериал се получи...Важното е команчите да гледат Винету и да не забелязват какво се случва зад кулисите!

69

Накъде ли

преди 1 месец

Е обърнат тила на Радев?

68

Цирка

преди 1 месец

Представяте ли си докъде го докарахме нямаме външен министър в момента по виртуозно изпълнени от това досега не съм виждал , а съм виждал и 3000 лева за долар.

67

Радослав

преди 1 месец

Той Главанака не ходи до тоалетна без позволение от Бойка калдаръм кадъна, президента се надявал Главанака да имал гръбнак да каже не на господарката си, хаха. Гръбнака при политика е като мозъка при хората, не дойде ли навреме, не го чакай да се появи! Главанака ще седи в поза партер и Бойка калдаръм кадъна като строга господарка ще го млати с камшика и ще му нарежда какво да мисли!

66

Анонимен

преди 1 месец

Ходовете на Радев ги знаем. Прави се на част от,ама ние помним кой довлече променкаджиите.А как се възхищаваше от Киро ,че България ако е имала такъв мин.председате еееех.. каква държава сме щели да бъдем.Е видяхме

65

Анонимен

преди 1 месец

то най-лошото е че тоя ще си е премиер доста дълго време, щото невиждам как в следващоя парламент ще се направи правителство, а на Баце така си му е изгодно, евентуално ако КС се произнесе нещо, ама то и там Баце се бетонира, така че да благодарим на Киро, Асен и Ристю че изпраха, подсушиха и изгладиха тендема Баце ПееФски

64

Анонимен

преди 1 месец

Толупа и Главата одавна трябваше да търкат наровете в Софийския затвор.

63

Живко ОПГто

преди 1 месец

Доброто старо време с ремонта на ремота беше екстра за тия които краднеха народа де.

62

Анонимен

преди 1 месец

И пак президента им е виновен на тия бастуни,скоро очаквам и дежурните Путин и Русия да обвинят за проблемите в държавата...

61

До дежурният трол

преди 1 месец

До ГЛАВЧЕВ Е СТОМАНЕН: Железен, стоманен .... Серийно ли ще я ръсиш тая г'лупост? Колкото и да ти плащат, си дават парите на вятъра.

60

Радослав

преди 1 месец

Какво е виновен Главанак, че Севда ПР публикува какво е казала Бойка калдаръм кадъна на сборището на харем гроб отколкото Бойка калдаръм кадъна пише на Главанака какво трябва да прави? Севда ПР или да се научи да чака вожда да си прати смс-сите до тиквичките или вожда да се научи да пише по бързо! Няма такава порно пародия на служебен кабинет която да е толкова тясно партийна, че направо смърди до небесата на редена в зайчарника в Банкя!

59

Бако

преди 1 месец

Спя си нощем гледам чекмеджетата полупразни спомням се доброто старо време на ремонта ремонти и сутринта си викам я да гътна някой министър моят пи ар и подчинен пеефски веднага ще ме подкрепи ех какви години бяха жипа конграчулейшънс ремонтите , аз каквото съм ремонтирал вие не мойте го отремонтирате после.

58

Анонимен

преди 1 месец

РистЮ конституционалиста разказа играта на целата държава, на мамуни ни направиха

57

Президента

преди 1 месец

Глава преди консултацията мини да ми вземеш Ена баничка с Ена боза и гледай да не е с имитиращ продукт и палмова мазнина!

56

На Боко Чекмеджето

преди 1 месец

Главоч, ти къде бля цяла седмица? Или чака Тикв0ча да ти даде лисчето с имената на министрите? Като го видя, що не каза, с тез не мога да работа?

55

Борисов-4

преди 1 месец

ГРОБ пак ще ни управлява.