51

БГ Е ЧЛЕН НА НАТО.!!

преди 1 месец

КОЙТО ТРЪГНЕ СРЕЩУ НАТО И БЪЛГАРИЯ ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНА Е ВОЕННОПРЕСТЪПНИК И ПОДЛЕЖИ НА ВОЕНЕН СЪД..!!....... СЛАВА НА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ..!!

50

Мъка-мъка

преди 1 месец

Освен, че вече нямаме държава, остахме и без ефективна Конституция! След последните упражнения върху основният закон от страна на ГЕРБ, ДПС и ПП-ДБ, както се вижда всеки почва да я прилага тая Конституцията както на него му изнася! И наистина съм изумен, защо КС продължава упорито да мълчи и да гледа сеир?

49

Радослав

преди 1 месец

До стратег: да, но акт за обявяване на война се гласува от НС, затова и това не е вариант.

48

Радо Румения

преди 1 месец

Искай КС да обявят глупостите на ППДБЛГБТ за противоконституционни. Само така може да се излезе от блатото в което ни вкараха шарлатаните! Главчев е ясно че е ГЕРБав. Ама от списъка на Шиндлер къде са дали на президента, друго няма.ППДБЛГБТ така се наиграха... Мислеха си че с промените в служебния кабинет ще управляват даже и да паднат от власт. Да ама не. Боко Тиквата им го наби с 200. Ама той си каза - "Акъл не можеш да набиеш Томиславе, можеш само един ... да набиеш"

47

Анонимен

преди 1 месец

що не внесеш още един проектозакон дето ти го диктуват от Кремъл по вайбъра? Примерно да не може да носим неща с дъги, защото е флаг на ЛГБТ и да се лежи 3 години в Сибир за това?

46

До 44

преди 1 месец

Абе радръжнико на слааабооумни. В Новата ни поправка пише, че НС продължава да работи, като може да иска и вот на недоверие. Разцираш ли правния абсурд на работодателите ти.

45

Бай Иван 2

преди 1 месец

Копеката си е герп ама се га иска да изнудва Боко м за още пари!По избори се развързва торбата!

44

Анонимен

преди 1 месец

Копейкин, не всички сме бройлери. Стига популизъм.

43

Стратег

преди 1 месец

Радев има ход.Обявява война на Науру .По време на война президента става главно комадващ .Заповядва всички досега управлявали да се арестуват и си прави собствено правителство.Найс а?

42

Ами

преди 1 месец

То не може цялата юридическа общност да се изреди да казва, че тези промени са връх на неграмотността, а шефовете на сглобката и специално на ПП-ДБ да твърдят, че това било реформа, а само мафията не я е искала. Коя мафия бе чоджум? Нормалните хора ли са мафия, правните капацитети или Пеевски, Борисов, Кирчо, Гладния секретар, Динко, Асенчо и прочее.....

41

Анонимен

преди 1 месец

Копяйката през целтот време гласува заедно с ГЕРБ, ама ся преди изборите риве кат магаре да лови шарани

40

Анонимен

преди 1 месец

а това възможно ли е, служебният кабинет не е избран от парламента че да му гласуват вот на недоверие или на нинова и костадинов им се иска конституционна криза, щом не са те

39

До 21 голям праз

преди 1 месец

Ти как си мислиш, че Нинова и Копейкин не са се консултирали със конституционалисти ли и ще искат нещо без да го проверят дали е правилно ! Много си зле с главата, прекалено зле си щом и се доверяваш и плещиш глупости ! Аз не съм разбирач по тази тема, но съм сигурен, че са прави, както съм сигурен, че ти си от породистото стадо българска тъпогглава овца !

38

Анонимен

преди 1 месец

Щом Гадев не прави служебен кабинет,това го прави ненародното несъбрание.Знае се там какви са квотите на всяха партия,така,че копейки и корнелии да не правят циркове.

37

Анонимен

преди 1 месец

МБаце си мислел за следващите 10 г. как ще забива гол след гол, въпреки 150 си кила. Няма как да стане това, въпреки натиска отзад на Шиши.

36

Мони сакса

преди 1 месец

Да направим Мони Сакса ЦАР и той да избира правителство :)

35

Радослав

преди 1 месец

Тая откри топлата вода: Абе курналинке, от 10 личности в списъка след като всички се избират от парламента и се предлагат от партиите, би ли казала кой не е политическо назначение или обвързан с дадена партия? С кой да го смени бе курналинче? Едната си подаде оставката, друга отива да става брюкселска зелка, остават 8 от които 2-*** Боко не ги дава, остават 6, от които 5 не се съгласиха и остана само малката тиква, та кой да сложи курналинке? Каквото сте гласували в НС, това получавате!

34

Ристю Фашиста

преди 1 месец

Ха ха ха! Само аз мога да забъркам такава каша! Оправяте се! Отивам по островите до изборите! Ха ха!

33

Анонимен

преди 1 месец

А, къде бяха пратестърите при промените в Конституцията.

32

Анонимен

преди 1 месец

Корнелий,марш при Рафаил Тициан или който и да е.Не ставаш за бугарка.