362

още нещо

преди 1 месец

вЪЗРАЖДАНЕ , АТАКА , БСП И ИМА ТАКЪВ УЧИНДОЛЕЦ СА ВСЕ ПАРТИИ ФИНАНСИРАНИ ОТ РУСКИЯ ИМЕРИАЛИЗЪМ.

361

sev

преди 1 месец

Волгин го е сметнал, по добре 20 К евра от Брюксел месечно, отколкото 4 к лева от Москва. А пък може от Москва да продължи да капе, ама еврата са си евра. По не вече официално Волгин ще си стане милионер в лева.

360

ясно

преди 1 месец

най после лъъсна червения *** на учиндолския перач на руски пари.Волгин мрази Щатште и Европеаскиа съйз но обича долари и евро. ЧОВЕЩИНКА!

359

До 399

преди 1 месец

Сам нищо няма да може да направи за реформа в ЕС , но на тези Евроизбори ще има много партии като Възраждане които са за реформа , АФД, Нациналният фронт, и още много други . Заедно е възможна реформа

358

Анонимен

преди 1 месец

След края на СВО ЕС се разпада. Идват нови реалности, нови договорености. А те за евродепутати се спрягат.

357

До 398

преди 1 месец

За съжаление евроатлантизъм вече е означава да правиш кавото ти нареди САЩ . Нещо като Българос-Савецката дружба преди 89та

356

Анонимен

преди 1 месец

Нищо не може да направи срещу ЕС, освен това и самият той казва, че е за "реформиране" на ЕС, което е невъзможно. Само ще си губи времето там, пък и Брюксел не е особено приятно място.

355

Случаен минувач

преди 1 месец

Волгин си е комyниcт, привърженик на БСП. Учудвам се, че е отишъл към Възраждане. Ама всъщност те нещата са ясни - Възраждане разчита на недоволни от ръководството на БСП, и те са отявлени русофили и анти "евроатлантици". Макар че никой не може да даде обяснение - какво е всъщност евроатлантизъм?

354

Анонимен

преди 1 месец

ЕС няма нужда никой да го руши, просто трябва да се гледа и да се чака.

353

Моето мнение

преди 1 месец

Ако човек е против корумпираната ЕК в Брюксел е -Копейка . Ако смята че Урсула заплаха за ЕС е копейка . Ако Смята че ГЕРБ,ППДБ и ДПС са престъпници е копейка . Ако не харесва ЛГБТ е копейка . Ако иска да имаме добри отношения с Русия е копейка .Ами аз тогава с ГОРДОСТ КАЗВАМ АЗ СЪМ КОПЕЙКА

352

Анонимен

преди 1 месец

Приключи с журналистиката. Язък. Предаването му ми беше любимо.

351

DEPM

преди 1 месец

По голямо лицемерие не бях виждал

350

ОТ СТИГА ЛЪЖИ

преди 1 месец

На такива като вас, всеки който каже истината е какъв ли не. Не ми казвайте какво е на протестите на Възраждане, нито съм присъствала, нито съм гласувала за тях. Но на лъжците всеки им пречи и веднага става путинист, копейкин, росороб и други простории, че друго смислено на може да кажете.

349

РамбоСилек

преди 1 месец

Голям путинофил, руши ЕС кохортата, ама ще прибира 10 бонбона в еФро и няма да ги обменя в руПли и ще пие кафенце из Страсбург/Люксенбург и Брюксел, ама с ненавист.

348

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен "Волгин е толкова русофил, колкото повечето от нас балерини." - слушал съм го как говори за Русия, не се изказва негативно, но са доста сранни вижданията му за Русия и много далече от руската реалност и рускиата душа, а това ако не се разбира, по добре не се занимавай с Русия, Русия няма нужда от защитници.

347

Анонимен

преди 1 месец

Волгин е толкова русофил, колкото повечето от нас балерини. Представя някакъв своят странен поглед върху руската история и съвременност, който има много малко общо с реалността. А в повечето случаи просто лъже и манипулира. Но шарани колкото щеш и все има добър улов.

346

Анонимен

преди 1 месец

До СТИГА ЛЪЖИ Архивите помнят. И видеоархивите . И от митингите ви Тях не можеш да преметнеш, Копейко. Дела и документи.

345

Анонимен

преди 1 месец

До СТИГА ЛЪЖИ "Възраждане иска излизане от НАТО, не от ЕС" - еми това му е проблема на Възраждане, все едно Лот да каже, че не иска да излиза от Содом и Гомор. Даже ме съмняват, че са прикрити евроатлантици, а може и да им плащат за "неизлизане от ЕС".

344

Българин

преди 1 месец

Споко, ЕС е стабилен, няма да се разпадне, нещата ще се оправят и след 35 години мизерия и ручане на жабета най-после и ние българите ще опитаме от хубавия живот на западняците, просто трябва да продължаваме да вярваме в ЕС. ЕС няма да се разпадне.

343

Параграф 22

преди 1 месец

От партийните финансови декларации видяхме, че копейките не са си плащали членския внос. По устав, за да си член, трябва да плащаш членски внос. Значи всички копейки са се самоизключили. Никой не членува. Партия без членове трябва да бъде заличена от регистрите. А тя излъчва депутати.Какво става?