129

Само ако се закълне

преди 1 месец

в евроценности, демокрация и посолствоТО.

128

Емили Копейката

преди 1 месец

Аз какво съм виновна, че възрожденците обичат да ме щипят по т.шаците? Който си няма топки, се радва на чуждите. Еех, къв пич беше Бачо Цене от Борован, ама му дадоха фира.

127

Анонимен

преди 1 месец

Дължим всичко това на видния конституционалист Х. Иванов. Остава само да назначат ББ за главен секретар на МВР и всичко ще е точно.

126

123

преди 1 месец

Радев дори и да не одобри Митов, парламента ще го гласува и после става както при налагането на вето, ще не ще го одобрява! Евала на Бойкикев!

125

Анонимен

преди 1 месец

Мутри вън и каква стана - мутри вътре. Много е добър.

124

Крум

преди 1 месец

Май ,голямото зло за България действително е Бойко Борисов! Да си спомняте "външен министър" от ГЕРБ да е свършил нещо запомнящо се за страната? А и не само този пост.

123

Хах

преди 1 месец

Искам да питам евентуалните бъдещи избиратели на ПП-ДБ, доволни ли са сега, че техните любимци постилат червения килим за завръщането на Борисов? Всъщност, той вече се завърна на практика, макар и все още служебно!

122

БЛИНКЕН:

преди 1 месец

РАДЕВ Е ДЛЪЖЕН ДА ПОДПИШЕ СМЯНАТА..!!

121

Анонимен

преди 1 месец

Евроатлантикът Борисов откри тържествено СОК КАМЧИЯ,гнездото на руския шпионаж в България,построе за 12 месеца Руски поток за 3 милиарда народна пара,ОТКАЗА СЕ от 1 МИЛИАРД неустойки по договор с Русия. до 2029г.Чудесен евротлантик е др Борисоффф.

120

Попринцип

преди 1 месец

Няма значение защото държавата умре

119

Анонимен

преди 1 месец

Къдравата Сю ?Таман ще ходи често до премиера на Франция който също е гей

118

Анонимен

преди 1 месец

# 114,само дето не е написал, че демократичната сила е БКП/БСП..... бехте Цоциалисти, бе МОШЕННИЦИ...

117

Банкянската Мутра

преди 1 месец

Прави държавен преврат с Митьо Главата

116

Анонимен

преди 1 месец

Това са политическите креатури на шайката за замазване на очите на електората и за отнемане на гласове от основните конкуренти - демократичните сили, които искат да измъкнат България от ноктите на тази шайка-----Хубаво е че не си прекалено арогантен за да посочиш ПП и ДСБ сред демократичните ти сили.

115

Уау

преди 1 месец

Ама това си е жив служебен преврат на мутрите бре!

114

Анонимен

преди 1 месец

До всички изключително ментално обременени българи - време е да се осъзнаете, че ви управлява една шайка с много лица, някои от които са ГЕРБ, ДПС, ИТН, Възраждане. Това са политическите креатури на шайката за замазване на очите на електората и за отнемане на гласове от основните конкуренти - демократичните сили, които искат да измъкнат България от ноктите на тази шайка. Шайката разполага с огромен финансов ресурс, осигурен от корупция, контрабанда и наркотрафик, купила си е медии и политици.

113

Защо ни занимавате

преди 1 месец

с глупости. Мен и целокупният български народ ни интересува по-скоро дали Банкянската мутра и Пеевски най-накрая ще влязат в затвора. Ще бъдат ли занулени(разбирай прочистени) съдебната система, службите и висша държавна администрация от тази миризлива корумпирана гнилоч, която съсипа държавата ни? Ето това са актуалните теми на деня.

112

Анонимен

преди 1 месец

СТО ПЪТИ Е ПО - ДОБРЕ ДА СИ СЪЮЗНИК С ЕВРОПЕЙСКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ, ОТКОЛКОТО С РУСКОТО ТРЕСАВИЩЕ

111

Анонимен

преди 1 месец

Да си за герб на изборите, означава че си сляп и това ти харесва!----А да си за ДСБ означава да харесваш Борисов, но да те е срам да си го признаеш.

110

Анонимен

преди 1 месец

Митов е калинка кацаща от цвят на цвят.