117

до Фед Красивия

преди 5 месеца

Е, как кво прайм??? *** долу, ръце горе и готово!!! -)))

116

Анонимен

преди 5 месеца

До Фед Красивия - повервах ти! Второто ти изречение дори не го разбирам! Я пак задай въпроса, ама малко по ясно?

115

маалатъ

преди 5 месеца

20,000 хиляди душе - я, ги има, я, ги няма! Какво е нивото на подготовка - никой не знай, за въоръжението да не говорим - нарязано, разпродадено, а това което е останало не е преминало през никаква модернизация!!! И туй нашту ако е армия...., виж, за "телляци и теллячки" стават!

114

Гиб Мелсън

преди 5 месеца

Много индианци на държавната хранилка. Малко индианци в частния сектор. Накрая едните ще клекнат под напора на тежестта на другите индианци. И тогава последния да загаси лампата.

113

Анонимен

преди 5 месеца

До Иван - точно така! Ще те пращат в Украйна! Грабвай една палатка и консерви и беж в Средногорието! Само шумкарството те спасява от НАТО! Ако пукнеш от глад докато се покриваш, никому няма да липсваш!

112

Фед Красивия

преди 5 месеца

В момента поправям 2 американски кочини( сглобени в Китай) докато се ъпдейтне биоса имам време да драсна.Но ми отговори на въпроса:20 години заплати и кинжалите те заниляват,кво прайм прахосаните пари?Щото ние нямаме нищо насреща,дори,че сме в НАТО.Това питах,не ми размивай и философствай!!!

111

Анонимен

преди 5 месеца

До Фед Красивия - Федяяя, Федя! Нито си попитал някого, нито чакаш нещо! Хвани свърши нещо да изкараш някой лев - цял ден ровене в руските пропагандни сайтове носи само едно - евтина бира, евтини цигари и лош дъх!

110

Анонимен

преди 5 месеца

До Олимпий Панов - предимно се търсят на Копейкин тRоловете! Тях първи ги пращат!

109

Фед Красивия

преди 5 месеца

Попитах един тумбак от многото в Долна Митрополия(не че имаме дори един читав самолет де):"Ти за какво взимаш заплата 20 години ,като 5 Кинжала и тва училище го няма за 10 секунди"Все още мисли отговора!!!Желая коментари за заплати след моя въпрос.

108

Анонимен

преди 5 месеца

До анонимен 93 - е така ще си идеш, дрът и смачкан с отворени очи за братушките ти! А ако "извадиш късмета" верно да дойдат, ще чакаш писъмца от децата и внуците си, щото нормален човек тук няма да остане! Само лаладжии като теб, дето цял живот са ги хрантутили! Умрете да оближете г.ъ#=...за на всички пропадняци начело с братушките ти.

107

Олимпий Панов

преди 5 месеца

Спешно набират пушечно месо!

106

Fena

преди 5 месеца

Значи давайте да даваме на едни дето ще ни пазят, ама те свикнали да им дават без да се налага да ни пазят и като дойде славно време за битка, викат -"Ааа, Не! Ние за това не сме се пазарили! Само миячи и теляци във банята на НАТО" (Помните телефонната стачка от Афганистан) И сега - пак! Ще ги позлатим, ще свикнат че да лежиш по цял ден, да взимаш една *** с парички и да се пенсионираш на 34 години си е кеф и после, ако дойде славно време за битка? Ко прайм?

105

Анонимен

преди 5 месеца

2% от бюджета за нато и колко български военни има, сметнете дали натовците другаде вземат 1500лв

104

Иван

преди 5 месеца

Щом вдигат заплатите на военните , значи се готвят за война.

103

Анонимен

преди 5 месеца

Блазе на пенсионираните военни.Ще напълнят торбите с 12 тлъсти заплати.

102

Анонимен

преди 5 месеца

Айде сега като удари кризата и ще почнат да тикат раята в армията, и после на фронта... А дотогава ще ги взимат тия пари да кибичат и не правят нищо полезно

101

98 Сглобкаджията

преди 5 месеца

Оди да си търсиш 5тия член... хахаха... Разбирам че си се изнервил ама може да минеш през хамериканските бази, се некой член може и да е 5тия... хахаха

100

откъде такива колани

преди 5 месеца

Няма такива дълги колани на пазара. Има обществена поръчка за извънгабаритни.

99

Анонимен

преди 5 месеца

Няма притеснения за Украйна защото никой няма да тръгне. По-скоро ще лежи малко за неизпълнение на неподчинение, отколкото да отиде да се бие за този дето духа

98

Анонимен

преди 5 месеца

Така или иначе до 6 месаци си прехвърлям повечето активи извън странта и не ми пука повече за сегашната държава. Може би четвъртата, но ще видим.