40

Боби

преди 2 месеца

*** явно води война заради полезните изкопаеми (метали и др). За какво му е да вземе територията със съборените сгради и умрели хора, превърнала се в гробищен парк.

39

Анонимен

преди 2 месеца

Появиха,ли се яйца?

38

Случаен минувач

преди 2 месеца

Украйна е изкуствена държава, създадена с указ от Владимир Илич.

37

Анонимен

преди 2 месеца

Руснаците наистина,ли мислят ,че другите са глупави като тях?!

36

L.

преди 2 месеца

Ама наистина ли ги смятате руснаците толкова глупави? Те имат поне 10 сценария за развитие на ситуацията, включително ядреното копче. И - както се каза по-долу - да на план Б са и то доста успешно. Скоро са в Киев, щото окраинската отбрана е на границата на колапса. А оттам до Киев и с колело можеш да се придвижиш.

35

Анонимен

преди 2 месеца

Има в Телеграм от преди малко как руски войници ревaт от болка докато ин ампутират ръце. Не е приятно наистина.

34

Анонимен

преди 2 месеца

""Границите на Русия не свършват никъде"" - Това е гатанка за деца: Къде свършва границата на Русия, на България, на Германия, на Франци? Правилен отговор: Границата на всяка една държава не свършва никъде. Тя няма начало и няма край.

33

Анонимен

преди 2 месеца

Че тя Украината е създадена парче по парче от злите москоляци. Е, не точно от тях, да сме честни. Всичко ще си дойде на мястото, но подарена къща трудно се връща. И все пак украинците получиха всичко наготово-земя, индустрия, образование и пак недоволни. Убиха Николай 2-ри и от там нататък руснак не е управлявал. Появи се Путин и отрови животеца на западняците. Мдаааа...Тъкмо си мислеха, че са го нагласили по техен модел и баммм

32

Анонимен

преди 2 месеца

до 39 На какво си пубер? Херца, кока, тревица? Кажи бързо веее, надрусан скааапаняк?

31

СЛАВА НА РУСИЯ

преди 2 месеца

СЛАВА НА ВЕЛИКАТА РУСКАТА АРМИЯ ! ЧКАМЕ ВИ В БЪЛГАРИЯ С ЦВЕТЯ БРАТЯ РУСИ

30

путин

преди 2 месеца

е УБИЕЦ

29

Анонимен

преди 2 месеца

Хубав ден!

28

Путин В.В.

преди 2 месеца

А защо не?!

27

да

преди 2 месеца

добре бяха заградили киев руснаците, но повярваха на споразуменията в истанбул, и се дръпнаха, но зеления плъх ги скъса под влиянието на джонсън да воюва!....хайде, воювай сега срещу сибирската мечка, ***!...ни оръжие имаш, ни хора!

26

Анонимен

преди 2 месеца

План А за Русия беше бързо сваляне на режима в Киев, но не стана. Тогава мина на план Б - война на изтощение на Украйна и запада, и този план сработи. А Западът имаше план А - санкци с които да унищожи икономиката на Русия, стратегическа победа на бойното поле в Украйна, сваляне на Путин и подмяна с прозападен режим. Нищо от това не се случи, но западът няма план Б и продължава да цикли на план А.

25

Анонимен

преди 2 месеца

до 27 Di Поредния убииит откъм мисловна дейност маааалоумен кравар си ти дето смята че е имало 64- километрова военна руска колона насочена към Киев и е била изпепелена за седмица. Толкова да сте тъъъъпи вие краварите не е истина. Същото като с Буча дето са избили 400 мирни граждани руснаците, също и като с оня Черния Англел дето свалял по 10 руски изтребители на ден. Толкова да сте проооости че няма накъде повече, кравар!

24

моше

преди 2 месеца

Афганистан помните ли?Първата световна помните ли и какво се случи с царя?Същото чака и путин...

23

Руски гадняр

преди 2 месеца

На един приятел дето е алкохолик нарочно му носех патрончета водка в болницата. За щастие почина на 8-мия ден.

22

Аха. Почти

преди 2 месеца

Вие сте мнооого запознати от днес.бг. :) Хахаха. Нещо за Фъксинация за кромид няма ли?

21

Di

преди 2 месеца

До 23 и 24Не знам как Путин е искаш само източните територии на Украйна. Ако си спомняме добре руската армия достигна за няколко дни до Киев, преди да бъде разбита. А и Лавров и Путин още тогава казаха, че Украинската държава ще бъде разпарчетосана и ще спре да съществува.