47

виц

преди 2 месеца

Стоичков не може да чете, ама "писал" книга.Питали го що така бе Ице, а той:Аз съм писател, а не читател!

46

Селчо

преди 2 месеца

Изтребвал ни е Шенген...ние тук всичко си имаме, море, планини, минерални извори, реки, плодородни земи...защо ние да ходим навън?

45

Анонимен

преди 2 месеца

Нали влязохме в Европа навремето , поне с футбола.Златна топка , 4 те в света, играеха по разни големи отбори.Е, и?Ефект никакъв нито за нас, камо ли за Европа.Не можем да дадем на Европа нищо освен бачкатори втора ръка.Мошеници, далавераджи и и бандити.Ако не си футболист си разбойник, думи на Ицо Стоичков.А Баджо е интелект, будист и фин човек.Ето я разликата.

44

Женята от Женева

преди 2 месеца

Всяка държава е огледало на народа, който я обитава.

43

Най новия

преди 2 месеца

ВИЦ. Стоичков чете книга!

42

Случаен минувач

преди 2 месеца

Ами погледнете съседната статия в сайта. Българска банда открадна близо 54 млн. паунда от социални помощи във Великобритания. Ето това дава отговор защо ни третират по този начин.

41

Анонимен

преди 2 месеца

Стоичков, да си припомним защо.Ти каза навремето, че никога няма да живееш в тази страна пълна с ***( като тебе)И че тя нищо не ти е дала и златната топка си е твоя заслуга само.Така, че и да ни приемат ще стане като със златната ти топка- хем те ще съжаляват, хем и ние.

40

държава не сме

преди 2 месеца

Кой преставя България пред Света , *** и политиците , а сега си направи съответното извличение , ако можеш де , щото и левачката , дето те направи теб акъл нема , защо така гледат на нас .

39

Не му е пукало

преди 2 месеца

До СегаЗащото е *** и затова псува, плюе и говори първо игнално! Но такива като него го величаят за един гол?Защо си остана с този единствен гол? Къде са децата, които ги обучи? Освен да лежи на стари лаври, до сега само не се е снимал в Космоса!

38

SWAN

преди 2 месеца

Айде, ДС включиха в играта и мал0умника :))))))))))))))))))))

37

ОРфи

преди 2 месеца

Африка има куп виртуози във футбола, ами всеки един от тях може да тръгне като Ицата да агитира за Сенегал, Камерун, Нигерия и т.н. как да му обясниш на човек като Стоичков, че никой няма доверие на България, това гнездо на контрабанда и всякакви далавери, ако го питаш Христо Стоичков- той се гордее с познанството си с всякакви нашенски герои, които по нормалните критерии са срамно петно за България.

36

давай Ице

преди 2 месеца

Давай Ице, остави ги негативните хорица, които са със смирени и приведени главици. Кажи им го. Най-некачественият материал тук, а и не само тук, този без никакви морални ценности, чест, доблест - това са политиците.

35

Анонимен

преди 2 месеца

А Минка Стоичкова продавала менте алкохол като цар Киро :)))

34

Любомир Пипков

преди 2 месеца

Е заради ЧУКУНДУРИ като теб! Ритай си топката докато можеш! Напъваш се да кажеш нещо, а все мучене излиза! Домашните любимци станаха политици в България, но хората още помнят, че обора трябва да е отделно! И като видят изложената фауна избутала хората си мислят, че България е само зоопарк и дори нещо като Турция!

33

СЛАВА

преди 2 месеца

НА УКРИТЕ! СЛАВА НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ГЕЙ-ЦЕННОСТИ, СЛАВА НА СМЪ-РТТА В ИМЕТО НА ДЕМОКРАЦИЯТА И НА ЗАПАДНИТЕ ПАРТНЬОРИ! СЛАВА НА ОРЪЖИЯТА ДЕТО НИ ДАВАТ ДА М-РЕМ!

32

Анонимен

преди 2 месеца

Стоичков, разходи се малко из държавата и виж на какво прилича, ще разбереш що ни делят..

31

Г-н Стоичков

преди 2 месеца

Човек си тежи на мястото! Защо не се занимаваш с футбол? За друго не те бива и ставаш противен, толкова колкото и Рачков!

30

Анонимен

преди 2 месеца

Човек който се осланя на това някой да го приема , да го признае за равен и не знам още какви подобни глупотевини , а сам не определи мястото си и не отвоюва респект и уважение у другите е обречен на презрение и му се отреждат задни категории. Чехът с тоалетната беше прав , преставителността на държавата ни , доколкото въобще я има , е от хора ниска категория и морал , слугинаж , престъпност , алчност , корист , без лично достойнство и самоуважение , какво очакваш друг да ни уважава бе ритнитопк

29

Стоичков Ефбет Кауф

преди 2 месеца

И д ане забравите за бонусите на Ефбет и евтинжака в Кауфланд!;)))

28

Анонимен

преди 2 месеца

Трета ръка кюрд от Харманли - нема вишу образувание :)))