184

Дзивко

преди 1 месец

Ей за това си правиш сметката преди да се репчиш на големия съсед, важи за всички, не слушаш какво ти се обещава, правиш си сметка на собствените сили

183

Анонимен

преди 1 месец

Зе-наглеца съвсем си повярва,май в скоро време момчетата от Ланги ще му спретнат едно ПТП с фатален изход.

182

Анонимен

преди 1 месец

Авантата свърши. Айде улеите да си ходят

181

Анонимен

преди 1 месец

А така Зелка критикувай ги тези западняци,даже направо им наложи санкции. Как смеят да отказват да ви правят подаръци? Не ги е срам.

180

ПУТИНщисан В Л-ЙНА

преди 1 месец

ЛИ СЕ КАЗВАШ ???

179

СПЛЕСКАН РУШИФИЛ

преди 1 месец

До САЩисан вие на луна : КО РЕЧЕ ? НЕ ТИ СЕ РАЗБИРА

178

Анонимен

преди 1 месец

Ако спечеля - печели цял народ, ако загубя, губя само себе си. - Левский. Ако спечеля, печеля само аз, ако загубя, губи цял народ. - Зеленский.

177

АвтоматАтентатПревра

преди 1 месец

Западът го урежда с пари, боеприпаси и оръжие, той ги урежда с 3D инфлация, подигравки и мошенничества. Образовани хора препоръчват приложения одход на Хитлеренко Адолфовски, а именно Зеленски подстриган, епилиран и умит завиткато палачинка в традиционно татарско одеало, напоено с руска нафта и запален от към краката за да усети ужасите на живо изгорените в Одеса през 2014.

176

муньо

преди 1 месец

Ти не разбрали, че не си актуален вече?!

175

Анонимен

преди 1 месец

За какво му са оръжия, когато вече няма армия. Средната възраст на укрите преди 2 години беше 27 години, сега е 50 години.

174

САЩисан вие на луна

преди 1 месец

До Сът когато свириш на флейта, колко време можеш да задържиш дъха. За един руски пияндурник питам.

173

Сът

преди 1 месец

Пymunonumeците забравиха ВСВ,коги Сащ и Англия измъкнаха калните руснаци от лапите на германците. Сега вият срещу укрите,че чакали помощ! Хаххаха комрадс и без помощ,руските nuянgypнuци ще се търкалят е калта на Украйна бая време. С победа или не,Украйна доказа,че е достойна за уважение,а руската армия се оказа пълен смях А вие си вереайте,че Путин ги галел ,щом ви успокоява. Свикнали сте да живеете в лъжа и заблуда.

172

Анонимен

преди 1 месец

А какво става със сапорто на конгресо, Зеленски вика ако не дойде сапорто на конгресо Путин ще превземе Украйна и тогава ще нападне друга държава и руснаците ще дойдата да изнасилват жените ни и дъщерите ни!

171

Боби

преди 1 месец

До По руската телевизия Е и какво от това по някои оценки в Москва в момента живеят 12 милиона човека...

170

Анонимен

преди 1 месец

"Възможността за война с висока интензивност в Европа вече не е фантазия" - това заяви ръководителят на дипломацията на ЕС Ж.Барел. Той също така каза, че американският отбранителен чадър над Европа може "скоро да се затвори", така че ЕС трябва да разчита само на себе си, дори в рамките на НАТО.Става дума за чадър, който защитаваше Европа в годините на Студената война, и той може да се затвори "в зависимост от това, кой ще спечели президентските избори в САЩ през ноември тази година Байдън или Тръмп".

169

Боби

преди 1 месец

До Българин СЕРИОЗНО? Защо не ни позволиха да си купим Грипен(59% е САЩ чаркалаци) до сега 5 пъти щяха да го доставят. Защо сега купуваме СТРАЙКЪР като над 50% от територията на България е Планини и Хълмове. Колесна бронирана тежка техника в Планини...

168

Българин

преди 1 месец

Украинците ги преебаха, но нас западът никога няма да ни преебе, нас българите западът много ни уважава, никога няма да ни преебат като украинците.

167

По руската телевизия

преди 1 месец

това е така защото днес 150 000 руснаци празнуват байрям пред московский мечить

166

Анонимен

преди 1 месец

По руската телевизия, за теб Владимир Соловьов капацитет ли е? За много от руснаците не е.

165

ебат ги лошо укрите

преди 1 месец

Обещаха им ЕС, НАТО, 20 години ги лъжат за ЕС и НАТО, сега им обешаваха подкрепа, пари, оръжия, а вие умирайте там сдържайте Русия. И какво стана сега - йок ЕС, йок НАТО, йок пари, йок оръжия.