80

122

преди 1 месец

Денков, спри да се излагаш. Защитаваш престъпник и то главен секретар на МВР. Хич и да не е престъпник, човек който се поддава на натиск /ако ти си прав и оня е невинен/ няма как да е главен секретар на МВР. Какво МВР е това, ако шефа му се огъва толкоз лесно като некоя......

79

Nqkoi

преди 1 месец

Страшен натиск няма що! Човека се е наакал и сам е отишъл при Сарафов да пее, за да си спаси кожата!

78

Анонимен

преди 1 месец

Денков, като какъв се изживява ,личен астистент или лична секретарка на Живко Коцев ? Води го като панаирджийска мечка и подава сигнали от негово име,този не знае какво да прави ли ,та Денков го упътва?

77

До 78

преди 1 месец

Само, че "новият морал" е фрапиращо по-нагъл. Преди поне се криеха. На тези хич не им пука, все едно общественото мнение е без значение. Явно машините на изборите им осигуряват гарантиран вот, друго обяснение нямам

76

ПП + БСП = РОДНИНИ

преди 1 месец

ДСБКП..... КАНАЛИ, КАНАЛИ..... ЦИГАРИ, НАРКОТИЦИ, ОРЪЖИЕ, АРАБСКИ ТЕРОРИСТИ....... ПАРИ, ПАРИ..... ДУБАЙ, БЕЛГРАД, МОСКВА...... ПРОТЕСТИ, ПРЕВРАТ, ПРОМЯНА...... ВОЙНА, СМЪРТ.....

75

Анонимен

преди 1 месец

Къв натиск бря ,вие не сте Българи а украинци ,хайде при Зеленски

74

Анонимен

преди 1 месец

В крайна сметка новият морал се оказа добре изпран стар морал. Новият морал повтаря безусловно стандартите на стария морал: Уличен в престъпление човек е невинен, ако е от "нашите". И обратното: Ако е свързан с "другите" е задължително виновен.

73

Анонимен

преди 1 месец

Докъде сме я докарали. Осветлена връзка между един висш полицай с контрабандисти и активна защита от най- високо, премиерско ниво. Дори се изисква, правосъдните органи да дават обяснение заради престъпленията по служба на нашия човек. Но никой не е над закона. резилът на ппдб е голям. Тези псевдо борци против корупцията надминаха себе си и отблъснаха много хора.

72

Анонимен

преди 1 месец

Сигурно са насилвали г-н Коцев да приема и да носи безумно скъпите подаръци като онзи часовник от снимката. Горкият човек! Жал ми е за него, само са го натискали и насилвали...

71

Хигиениската на БАН

преди 1 месец

Г-н академик, спрете да се излагате и да сте в една група и партия с Асен и Кирил. Как искате децата да искат да учат и да се образоват повече?

70

Анонимен

преди 1 месец

Сега трябва да се провери и да стане публично дали бащата и синът, уличени в контрабанда, са спонсорирали ПП-ДБ и с какви суми.

69

НИЕ ОТ ПП-ДБ

преди 1 месец

ВРЕМЕ Е ДА СЕ ОТТЕГЛИМ НА ОСТРОВА - КИРО И АСЕН ОТДАВНА СА ГО КУПИЛИ, САМО ЧАКАМЕ ДА МИНАТ ИЗБОРИТЕ, ДА ПРЕБРОИМ КОЛКО ШАРАНИ ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА НАС?

68

Анонимен

преди 1 месец

Офицерска чест! Честта на пагона! Едно време на такива неща ни учеха. Сега като е наринал толкова звезди на раменете, няма да сложи на ръката си някой ефтинджос за 80-100 лева. Нали така?

67

наблюдаващ прокур

преди 1 месец

Академик, ти си следващия ни клиент, от утре си г-н Никой...

66

Анонимен

преди 1 месец

Денков още като действащ министър председател, извършва престъпление, подтикване към лъжесвитеталване. Той, Рашков и Коцев, незабавно трябва да бъдат арестувани.

65

Анонимен

преди 1 месец

До АнонименЕ ,то преди да стане още министър в Кирчовото правителство ,някой беше ошамарил Денков на един паркинг.Явно човекът не се научи да не говори ,когато не трябва.

64

Живко Часовника

преди 1 месец

От лоялност към Рашков взех часовника.Като ме пита шефа колко е часа да му кажа.А тоя Мъденкоф продължава сам да се закопава.

63

Анонимен

преди 1 месец

Последните няколко месеца стана ясно едно - цялата държава се е разпаднала. И едни хора си живеят в Дубай, в Гърция или някъде другаде, а тази държава им служи като колония за изсмукване на доходи като локвата на Капитан Андреево.

62

Евроатлантик

преди 1 месец

Дет се вика нашто момче има само един апартамент, една жена и такова един часовник.

61

Евроатлантик

преди 1 месец

Така де, за един часовник за някакви си 50 хил. ли ша гоним сега човека. Па то си е в рамките на разрешените пари за подарък на чиновник, така де, а и си е евроатлантически часовник отсякъде, прав е Академика!