129

Така,Така !!

преди 1 месец

До Анонимен.... Цитат "-тихо дeбиленм, и леля ти pycopoбка Нинова пращаше оръжия на килограм, въобще не ми говори". - Личи си че интелектуалния ти потенциал е като на вожда ти ХараКиро НЕумното. Нинова е същото *** като лидерите на ГРОБ, ПП-ДБ и силно етническата ДПС. Всички пращаха оръжие, но сега е вече видов ден , и не само затова сега вкупом отиват на политическото бунище. Проблема на България не са те, ами тези невежи като теб, силно късогледи и НЕумни които гласуват за гореизброените.

128

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 129 Щото така няма да носят отговорност. Всичко правят от името на България и българският народ и после ще си измият ръцете с "Народа така пожела".

127

Анонимен

преди 1 месец

Що пък България? Денкотагаренковското правителство да Фалят!

126

Анонимен

преди 1 месец

Зеленски точно в полунощ всеки божи ден съблича роклята, събува обувките с 12 сантиметровите токчета, обува войнишките обувки, нахлузва войнишкият панталон и си слага зелената фланелка, за да се изправи пред обектива в поредното си комюнике украинского наркоманчика за радост и екстаз на всички *** в свободният западен свят, след което започват сатанинските ритули в хард xoMocekcyaлHu оргии. Путин ще сложи край на тази отвратителна, човеконенавистна банда сатанисти и ще спаси света от тази ччума, защото е пратеник на БОГ, ангел на справедливостта, доброто, възмездието, светлината и мира.

125

тя

преди 1 месец

По - противни от отиващото си правителство не сме имали !

124

тя

преди 1 месец

Българстото правителство мрази народа ,който ограбват и живеят по- богато от западните управници !

123

Анонимен

преди 1 месец

До Така,така !!- тихо дeбиленм, и леля ти pycopoбка Нинова пращаше оръжия на килограм, въобще не ми говори.

122

Анонимен

преди 1 месец

Русофобииииии, спасението ви е да си резервирате билет за Аляска, да си купите един парцел по Клондайк и така ще се спасите от рускят ботуш и ***. Резервираният билет ще ви отправи право към свободата, а закупеният парцел ще ви даде безкрайно количество злато и диаманти и ще живеете свободен и разгулен живот, какъвто даже и в ЕС не сте си мечтали.

121

Така,така !!

преди 1 месец

ПП-ДБ тези наведени чужди слуги, пращаха оръжия за Окрайна тайно тайно, и затова сега МНОГО ЯВНО отидоха на бунището. Дори и господарите им Посолството не можаха да ги спасят. Сега *** като смъртно ранени пинчари,барабар с баш пинчара Мрънколай, но късно е вече либе за китка.Сега иде ред на Шопара и НЕслабият Магнит. Пращайте ,пращайте, после само да не плачете , че такива като вас вече плакаха, че и още плачат !! Честито !!!

120

тя

преди 1 месец

Стига се надпреварвахте за помощи на Украйна ,няма украинците да гласуват за вас и може да ви секне царския ви живот на гърба на бедните български европейци !

119

Предлагам Тулупи

преди 1 месец

С 200 да ги изстреляме в помощ на Украйна

118

Анонимен

преди 1 месец

На аборигените в България не им трябват атомни централи. Мотика, копие и обратно в пещерите. Зелената сделка.

117

Анонимен

преди 1 месец

Днес бандеровци e6;aT Зеленски. Утре ще бъдат кадировци. Кадиров ще бъде първият губернатор на най-новата област в състава на РФ, Европа.

116

реално

преди 1 месец

ласифицирана информация е обаче не за руснаците а за СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД да не бъдете линчувани публично предатели мижитурки жалки

115

Анонимен

преди 1 месец

русофили, имам важен въпрос, има ли обратни в рашистания?... ако кажете не, сте неспасяеми

114

Анонимен

преди 1 месец

Накратко, въпросното "българско" правителство е работило само и единствено за Украйна.

113

Анонимен

преди 1 месец

В България никога не е имало руски военни бази. Днес в България има четири бази на САЩ. Левски е казал: Който ни освободи, ще ни пороби! Това е любимата сентенция на всички русофоби. За русофобите важи и една друга максима, че САЩ са ни освободили от руският ботуш. Връщаме се към Левски и тогава следва, че САЩ са ни освободили и заробили. И това е самата истина. Четири американски бази, военен контингент, колониална аборигенна администрицация и последното, което ще направим за поробителя си е да му дадем 50 млрд. за атомни централи, които никога няма да заработят.

112

до 108

преди 1 месец

да, не е работа на България, но рашиститe като стигнат до нашите граници да ни освобождават от нас самите, тогава ще е, е да, ти ще ги посрещнеш с пита и сол и ще фъфлиш на руски нали?

111

Анонимен

преди 1 месец

Кога ли руснсците ще навлезнат отново тук и Боко и Киро ще млатят чукове по Белене. Това което правят руснсците е отвратително,но това което правят и западняците и краварите с нас също е отвратително. Натискат бъдещите затворници Боко и Киро да дават безплатни помощи и да купуват скъпи американски оръжия с кредити. Планът да ни заробят икономически върви с пълна сила. Външният ни дълг за 20 г стана от 10 милиарда долара на 34-5 милиарда евро. И продължаваме да теглим,а населението намалява.

110

читалище заря

преди 1 месец

До Анонимен109 един е, води си дискусии сам. не спори с радиоточката.