69

Анонимен

преди 1 месец

Като крадяхте заедно мълчахте сега ревете аре в затвора крадци долни

68

Анонимен

преди 1 месец

Малкия Мук да не знае много, а да обясни кой и защо назначи Алексей Петров за съветник.

67

Анонимен

преди 1 месец

Що се молихте на мутрите да правите заедно правителство, бе? Мутрите ви дадоха властта без да спечелите изборите. Това къде го дават? Нали викахте Бойкоо мурвоооо, Бойко мафия? Киро и Асен се снимаха пред затвора и показваха килията, където уж щяха да вкарат Боку. Да, ама като загубихте изборите много ви се управляваше. Бойко ви изигра. Даде ви цялата власт. Стратегически ход. Дай на глyпака власт и пари и му гледай сеира. Това ли е сценария? Да не сте вземали главната роля! Кой ви накара? А?

66

Анонимен

преди 1 месец

66 Бога ми, в Брюксел не мислят така за ГЕРБ и Борисов. Това се видя от бурните аплодисменти, с които ги посрещнаха на конгреса си, от ЕНП, в Букурещ наскоро и от подкрепата на ЕК лично, към Мария Габриел, когато някакъв си измамник с международна слава като такъв, с прякора Кокорчо, я нарече "лице на мафията".

65

Анонимен

преди 1 месец

Боко се е договорил с козяк обещал е, че ще бъде по дол.лен и от Кирчовциъе и козяк иска да го пробват няколко месеца дали ще се докаже.

64

Анонимен

преди 1 месец

Данчо, на изборите сте под 10%, бъди сигурен.Все някой Ви е виновен на вас.Все промяна правите, пак направихте правителство с ГЕРБ.Все промяна правите, пак се молихте преди седмица на ГЕРБ за коалиция.И един запис имаше - каже 1-2 думи за него - прозрачност ли е?.А за мутрите...ти в Търново кажи как спечели - сигурно с харизма и добри идеи - хахахаха - всички знаем кой ти е гърба татино момче.

63

Анонимен

преди 1 месец

А кои бяха сценаристите на чекмеджегейт? Не са ли същите, които снимаха Бойко Борисов, след това снимаха Лена и Киро на парапета, а сега изкарват снимки на Главсека Коцев с мутри и контрабандисти? Само, че при всички компромати Бойко Борисов не успяха да вкарат в легло с мъже, а записите с Лена, Киро,Живко Коцев и контрабандистите са интимни.Имало и още голи записи. Щели да ги дават на час по лъжичка щото народа ще получи инфаркт като види на какви хора се плашат държавни заплати с народни пари.

62

Анонимен

преди 1 месец

Абе, този Живко Коцев женен ли е? Питам щото ако е женен и жена му види голите снимки с мъже, дали има сценарии по който ще го спасят или ще види летящи чинии от жена си?

61

Анонимен

преди 1 месец

76 ГЕРБ не управляват от 3 години. Питай безхаберните брокери от ПП,ДБ, които не са "менаджирали" проблемите в Пловдив, добре.

60

Анонимен

преди 1 месец

69 Нима, но с тези институции почти бяхме влезли в еврозоната при ГЕРБ, бяхме преди Хърватия по подготовка за членство в Шенген. Оградата трябваше да се направи за много кратък срок, по нея може още да се работи. Но, как при такава ограда, имаше нулево влизане на незаконни мигранти, а за 3 години имаме безконтролен наплив на такива, които залавят само, ако катастрофират във вътрешността на страната?

59

Анонимен

преди 1 месец

Повечето членове на ПП ДБса фанатизирани сектанти, реалността не ги вълнува. Това не означава че нещо могат да направят, означава че са опасни за нормалните хора.

58

Анонимен

преди 1 месец

Mутренските времена НЕ СА СИ ТРЪГВАЛИ!! Елате в Пловдив да видите за какво става въпрос! Превърнаха дрвения и вечен Пловдив, Филипополис,м Пулпудева в огромна, разкопана чалгарска помийна яма!!! И това гербаджийските МУТРИ и ПРИСЪДРУЖНИТЕ ИМ МЕСТНИ МУТРИЧКИ!

57

САМО ПИТАМЕ:

преди 1 месец

...ИМОТИТЕ НА РАШКОВ , ОТ ПАСКАЛ ЛИ СА МУ ПОДАРЪК....

56

Анонимен

преди 1 месец

Във фейсбук било Сичкото обществено мнение, а изтритото обществено мнение влиза ли в тая категория Сичко?

55

Факт

преди 1 месец

пп дб е тумор който скоро ще бъде изрязан !!!

54

САМО ПИТАМЕ:

преди 1 месец

ЖИВКО КОЦЕВ , ЗНАЕ ЛИ КОЛКО Е ЧАСА .....ИЛИ ШЕ ПИТА КОКОРЧЕВ ПО ВЪПРОСА??!

53

Анонимен

преди 1 месец

Ало, невнятни от ПП,ДБ, ами да бяхте написали в конституцията, че общественото мнение на България е във Фейзбук и ако там има други мнения, освен на законно избрания премиер, в случая Главчев, президентът, който може и да не подпише указа, според умниците от ПП,ДБ, които записаха друго в новата конституция, не трябва да го подпише. Голям смях! Никоя държава не би искала такива лица, като тези в ПП,ДБ, в правителството си.

52

22 ИМОТА

преди 1 месец

ПАСКАЛ СЕ ВРЪЩА В БЪЛГАРИЯ 2021,КОГАТО ПП ДБ БСП, СА НА ВЛАСТ И ТОЙ Е ВЪТРЕШЕН ЗА ДСБКП ЧОВЕК И Е СПОКОЕН.. ТОГАВА РАШКОВ Е ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР.... ПРАВИТЕ ЛИ ВРЪЗКАТА КОИ СА МУТРИТЕ ..??

51

Анонимен

преди 1 месец

За 12 години управление на ГЕРБ бяха разрушени всички държавни институции - полиция, съд, следствие, прокуратура, вътрешна и външна сигурност! Назначаване на "наши" хора навсякъде на възлови места и всичко това с една цел - ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ КРАДЕ БЕЗОГЛЕДНО! Бутафорни оградки по границата, корумпирани служители в сигурността и правосъдието, продажба на българско гражданство и НУЛА осъдени за това! Напълно разрушена държава!!!!!!!!!!! А диваците правят диващини само там, където няма държава и знаят, че няма да бъдат наказани. И не само вносните, но и нашите си диваци, които са доста повече!

50

СМЕХ...

преди 1 месец

КОКОРЧО ДА КАЖЕ , ХАРЕСВА ЛИ "КРАСИВИТЕ ЛИЦА НА КОРУПЦИЯТА "---В МИТНИЦИТЕ И МВР....ХА,ХА,ХААААА.....