43

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 41 Проблемът ти е, че си копейка. Това за ламтежите го кажи на иранските, руските и хамалските си дружки. Отиди сега при Ердоган и му кажи, че се спогажда с кюрдите, за да ти се изсмее на *** опорки!

42

Василий ли?

преди 2 месеца

Кой цитира рашки окупанти, представители на вражеска държава и на международен престъпник, в бг сайт?! Ега ти наглостта! Марш обратно в "Комсомольская газета" в г.зо на географията!

41

Анонимен

преди 2 месеца

Израелските окупатори са избили над 14 хиляди деца от началото на конфликат. Израел е нацистка държава.

40

Анонимен

преди 2 месеца

Василий Небензя: "Израел няма право на самоотбрана" Постоянният представител на Русия в ООН заяви, че Израел не може да упражнява правото си на самоотбрана, защото е окупационна сила. Това следва от становището на Международния съд от 2004 г. "Ние не отричаме правото на Израел да се бори с тероризма. Но се бийте с терористи, а не с цивилни".

39

Анонимен

преди 2 месеца

Постепено православния свят се превръща в мюсюлмански, добре са само богатите другите се мъчат. Ние го виждаме доста добре. За управляващите и "бизнесмените" има евтини апартаменти, лекари, адвокати, ваканции, вдигат си заплатите когато им скимне с две думи всичко. За съжаление над 90% не са добре.

38

Анонимен

преди 2 месеца

До 38 . В Турция по различно ли е? Но хората съумяват да се спогаждат сами със себе си и съгражданите си!! Израел,защо Трябва да е По Различен от Турция примерно? Амбициите на Израел са други! Там е Проблема!!

37

Анонимен

преди 2 месеца

До 32 Мокрите ти сънища не касаят никого. Болно бълнуване на глупости. Нетаняху заплашва САЩ в мечтите на копейките. ))))

36

Анонимен

преди 2 месеца

С всяка война между Израел и Палестина,Израел е " Завоювал" нови територии! Ето че и Сега Израел е завладял доста Палестинска територия!!! Ами така беше създадена Изкуствено Израел и продължава да се Разширява! Губеща е Палестинската страна! Та тези се бият повече от 70 г! Кога ще престанат? Таман НИКОГА Мисля!!-:(

35

Анонимен

преди 2 месеца

Няма как да има автономия за Палестина. Плодят се като зайци и територията (която и да е територия) бързо им отеснява. Че и искат да са в Европа, не щат в монголските степи, където има много място. По едно-две деца им стигат засега. Защо раждат 12, като нямат място и пари, м?

34

Анонимен

преди 2 месеца

Израелските терористи за месец и половина избиха близо 10 хиляди деца! 30 хиляди цивилни.

33

Ватман

преди 2 месеца

До Анонимен 25 --- Тъй, тъй,... А клането, което същите НЕ/нацисти направиха, празничен подарък ли беше? Абе, откъде ви сбирта тъдява такива неграмотни и кьорави трамваи!?

32

има си причини за вс

преди 2 месеца

Този конфликт никога няма да спре. Защото от едната страна има религиозен фанатизъм, а от другата-борба за запазване на държавата си. На един народ, който векове е бил безмилостно избиван и репресиран. Палестинците просто са като маша на арабските държави. Ако беше въпроса само до палестинска държава още пред 40-50 години щеше да се уреди. Арабските държави просто не искат да има държава Израел. Тоест те искат НЕВЪЗМОЖНОТО!!! Ето в това е въпроса. В невъзможните искания на арабските държави.

31

Щастлив народ

преди 2 месеца

Щастлив народ са украинците, че след 8-годишни провокации в стил ХАМАС не получиха руски отговор в израелско-американски стил.

30

Анонимен

преди 2 месеца

Израелският премиер Бенямин Нетаняху заплаши, че ако Хамас победи в Ивицата Газа"Европа и САЩ ще бъдат следващите". "Ако варварството победи тук, тогава Европа и Америка ще бъдат следващите. Трябва да спечелим в Газа и да постигнем пълна победа. "ХАМАС не трябва да бъде напускан" - заяви той.

29

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 20 Пак някой не разбрал? Кви са тия намеци? Иран създаде Хамас, той я въоръжи. Кажи си направо, че не ти харесва да са те. Мнението ти е без значение.

28

Анонимен

преди 2 месеца

Израелският министър на социалното равенство Май Голан каза, че се гордее с действията на израелските въоръжени сили, довели до множество жертви в ивицата Газа. "Аз лично се гордея с руините на Газа и с факта, че всяко дете, дори след 80 години, ще разказва на внуците си какво са направили евреите".

27

Закривай израел!

преди 2 месеца

Оня чичко с мустаците е бил прав.

26

Анонимен

преди 2 месеца

По официални данни на ООН за 2 години война в Украйна за загинали около 10 хиляди мирни жители. От октомври до март в Газа и Израел загинаха 30 хиляди мирни палестинци. И това е нормално за запада.

25

Анонимен

преди 2 месеца

А какво става с най-съвремените и модерни оръжия с които САЩ са снарядили Израел? Победиха ли вече Хамас?

24

Анонимен

преди 2 месеца

Израел е нацистка държава. Израел извършва геноцид над цивилно население по национален признак.