163

Идиот с главно Е

преди 1 месец

Каква русия те гони бе мамин сладък??? Кой се интересува от теб, сглобката и лена с мустаците??? А и каква би било причината некой да се итересува от вас???

162

Ноби

преди 1 месец

ревете на умряло, няма да влезнете пак в парламента. довиждане

161

До Лена общата,

преди 1 месец

А на кой да вземе страна,на Кирчо фъфляка и на Кокорчо Гея ли,на Наско напушения ли,на кумо Лорер ли , на баджанака твоя мъж,трай си и си гледай на Киро детето

160

Анонимен

преди 1 месец

Някой и парапета в гащите.

159

Анонимен

преди 1 месец

Парипета имали космета?

158

Анонимен

преди 1 месец

За Лена Бориславова промените в Конституцията са добри и те постигат целта на ПП президентът да не може едностранно и без никакъв контрол да избира кой да бъде служебен премиер. ------....------- Иддийодка.... Президентът ТРЯБВА да е напълно независим при избора на служебен премиер. Това, че днеска президент е рузки иврик, не променя нищо. Сега като президентът е принуден да играе с някоя от партиите, в случая с ГЕРБ, по-добре ли е> Хем виждаш, че сте сбъркали, хем продължаваш да тьпееш...

157

Анонимен Алкохолик

преди 1 месец

Митниците им взеха и ревът на умряло, отидоха едни 100 милиона на година на калпак , една офшорка по малко.

156

Че Говада

преди 1 месец

Няма Алба-бала има попара.

155

Факт

преди 1 месец

А вашите ППДБ общински карат пияни/дрогирани катастрофират и бягат и отказват вашите ментеливи тестове...

154

ЩОМ КУРТИЗАНКИТЕ...

преди 1 месец

ТАА Я КАНЯТ ПРЕЗ ДЕН, А МАТА ХАРИ НА БАЦЕ ЩО НЕ Я КАНЯТ ДА ДАВА МНЕНИЕ ПО ДЪРЖАВНИТЕ РАБОТИ??

153

Анонимен

преди 1 месец

Тая глупавичка Лена не разбра, че ПП са провокация към самите себе си. Хора, които не знаят какво правят, не се чуват какво говорят, днес едно, а утре вече са срещу него, готови да протестират и да го обявят за провокация срещу тях. И Лена, и Киро и един куп още са щета за тая партия, а като цяло ПП е щета за България. Сигурно има свестни хора в ПП, много ми се ще да е така, но не могат да пробият глупостта на известните им лица.

152

Млъкни срамна жено

преди 1 месец

Млъкни бе блудлива мустаката жено развратна. Де сте мърсували с Киро по парапетите и ти пръснал халката кафява да тука неблагодарнице блудлива, Радев ви направи партия и благодарение на него станахте нещо и го ограничавате. Ще отидете на сметището а теб ще те запомнят като *** и срамна жена където Киро мърсувал с нея по парапетите.

151

Анонимен

преди 1 месец

както Денков, така и лена се хвърля публично да защитава подкупа, т. е. корупцията в МВР. Явно това е нормално за борците против корупцията. Така са истерясали, че са загубили всякаква престава за морал и достойнство. ала бала беше дотук.

150

Анонимен

преди 1 месец

Евтина жена!Вместо да се покрие,тя тръгнала да си развява ....Да си гледа отрочето на Киро и да не излагат с рогоносеца повече

149

Анонимен

преди 1 месец

Гледах я тази за малко по тв днес. Как може говореше почти като дете, лигаво почти, не отива на такава длъжност да говори по детски. И казва на еди кой си- той не бил най- големият престъпник на лицето му го пишело, че не е. Пълен смях, то на лицето на хората/ престъпниците, ако пишеше какви са.

148

ОБЕКТИВЕН

преди 1 месец

Лена е щета за ПП.С нейната "сглобка"заби още един пирон на колегите си.Тя излъга избирателите си,като се отказа от депутатското място,заявявайки че ще работи за кметските избори.Видяхме я какво направи-не можаха да имат мнозинство в Общ.съвет.Не разбраха ли тези хора,заедно с Тицин ще не сте толкова умни и способни и трябва да се вслушвате в гласа на нормални,знаещи хора извън вашите редици.Докато не търсите такива хора ще продължавате да пропадате.РР и ББ сак комбина-вече не може да се скрие.

147

Анонимен

преди 1 месец

Много противна тази. Змия!

146

Анонимен

преди 1 месец

Преди 20 години Путин си назначи хора в редица бивши соц.държави . И никой не може да ги измести от власта. Всички избори ги печелят като топъл хляб

145

Анонимен

преди 1 месец

Хубаво е че показват тази . След всяка нейна изява с един процент пада поддръжката към ПП

144

ВЪН Джендъри

преди 1 месец

Втора политическа сила? Без АЛА-БАЛА сте макс 6,7 %