352

Обективен

преди 1 месец

Пълно разминаване между управляващите мафиоти и народа.

351

До 381

преди 1 месец

Явно не си живял по времето на соца. Нищо от това, което си надраскал не е вярно.

350

Онзи

преди 1 месец

И тук ви е зле стъкмистиката. 80% харесват не Путин а Русия. Путин е законният и президент но вие какво разбирате от законни неща. Отделно, Зеленски е nobody или по-точно бившият президент, който изкла народа си, заради собствена облага.

349

лицемери-путинисти

преди 1 месец

Не е ли лицемер човек, който заявява ,че харесва путин и русия, но никаго не би искал да живеее там? Не иска либерална демокрация, но изпраща детето си там да учи и живее, там си купува имоти, от там си купува дрехи, и се стреми да достигне културата на запада!Лицемери............

348

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 378 Дрън-дрън! Най-обикновена носталгия по соца, когато всеки крадеше, каквото докопа от работното си място и никой не търсеше сметка. Тонове бракувана продукция и пак вземаш заплата. Комшията може да е по-работен и по-кадърен, но получавате еднакво. Никакъв повод за завист))), нъл тъй, копейко? Пък ако някой се открои, намираш му цаката. Пишеш донос в ДС и готово! Той - в Белене, ти - с премия. Пък сега Козяк ти виновен. Лоша демокрация, не я срам! Да ти отнеме малките радости, тюх

347

Анонимен

преди 1 месец

До 369 - Ми мнооо странно тогава, че все му опонира

346

Анонимен

преди 1 месец

Олеле! Кой ще брани България от твеи хора?

345

Анонимен

преди 1 месец

Много е лесно и удобно да харесваш диктатора в някоя друга страна живеейки при това в достатъчно демократична страна. Ако България се управляваше по руски образец значи опозицията да е ликвидирана (у нас путинофилите са в опозиция) т.е. всички путинофили в затвора или в имиграция в Русия или малко поотровени. Путинофилите не знаят колко им е провървяло, че у нас не е като в Русия!

344

Анонимен

преди 1 месец

Ами да се замислят хубаво онези на Козяк 16, какви ги свършиха за 35г. "либерална демокрация" у нас, за да бъдат Путин и Орбан най-харесваните...!!

343

Анонимен

преди 1 месец

До тогава Е, не се радвай, половината ще са за гъби, на другите не им пука за Костя. Само руските мамашки и бивши доц военни не стигат.

342

Анонимен

преди 1 месец

До Така Грешиш. Не разбираме крепостните, защото никога не сме били такива. Дори под робство сме се борели за независимост и светско образование и не сме се се държали като безгласни букви. Не сме били никога толкова малък процент християни, както в съвременна Русия са под 50%. И в най-мрачните дни от българската история християните са били мнозинство. Нъц-нъц!

341

тогава

преди 1 месец

Костя сам ще направи правителство с толкова любители на Путин..ха.ха ха ха

340

до 359 до Ганьо

преди 1 месец

ако България не ти харесва, може да отидеш в ЮАР в КЕЙП ТАУН, ГРАДЪТ С НАЙ МНОГО УБИЙСТВА НА ЧОВЕК В СВЕТА. ТАМ УЖ УПРАВЛЯВА АФРИКАНСКИЯТ НАЦИОНАЛЕН КОНГРЕС. МОЖЕ ДА ОТИДЕШ И В РУСИЯ, АМА ЧУЖДЕНЦИТЕ ОБИКНОВЕНО ГИ ПРИТИСКАТ И ГИ ПРАЩАТ В УКРАЙНА. МОЖЕ ДА ОТИДЕШ И В КИТАЙ, АМА И ТАМ СИ ИМАТ ОСОБЕНОСТИТЕ... ОБЩО ВЗЕТО, ИМАШ БОГАТ ИЗБОР !!!

339

До 370

преди 1 месец

При 37 процента ПП са на дъното. Проблемът е, че русофилите масово не гласуват. Те не са на службички при ГЕРБ, ПП и ДБ. Внимавай да не са разгласуват и аз в това число, че цялото ти НАТО отива на кино. Та, трай си. Ние русофилите ви гледаме сеира и ламтящите пасти за власт. На нас веднъж ни писва.

338

Така

преди 1 месец

Българите познават руснаците. Знаят идеити им, начина им на действие, духовността им. За това и ги разбират. Освен това са грамотни, не слушат и четат само западна пропаганда. Нерде Португалия. Миналия октомври бях там. Ца тях езикът ни е непознат. Не знаят, къде е България. Ами, как да знаят за руснаците и идеите им. Некой в метрото чул случа,но или видял по тв, че Петин бил лош и толкоз. Идея си нямат. Толкоз са прости.

337

Анонимен

преди 1 месец

Само 37 %? Ами сега? Откъде ще намерим избиратели на Коцето?

336

Анонимен

преди 1 месец

Орбан е стипендиант на Сорос. Биографичен факт, който не може да бъде изтрит, както изчезнаха училищните дневници на двойкаджията Путин Вовочка;) Рашистите постоянно си самопротиворечат. Когато реват "вън соросоидии", всъщност пъдят Орбан.

335

Анонимен

преди 1 месец

Под мъдрото управление на тези независими политици в Турция лирата така се срина че на турците лошо им става, под управлението на Путин от 6 рубли за долар когато пое властта сега 90 руб. за долар. Унгария също не е цъфнала.

334

Анонимен

преди 1 месец

Изпъкна пишурката на статията. Изпъкна катосв.мъди в рядкакал.

333

е то е ясно

преди 1 месец

Рейгън беше казал "бедността е най-доброто наказание за глупoста на един народ". Гледаш процентите и се ориентираш кой е най беден и кой най богат. Тия с високо неодобрение към към путин и орбан са богати. Тия с високо одобрение са най-бедните. а обикновенно бедните са и глупaви. Демек няма как като половината ни население е глупaво да дръпнем лесно. Но пък има и предимства, глупaците по лесно се стрижат ахахаха. Харесвайте си го.