50

???

преди 2 месеца

Може би имам предвид друго! Като ви е толкова мил СССЕЕРРР ами идете там и спрете да пръскате собствените си фикции. Ще си карате Лада на воля, а може би Волга, а може би Москвич, а най-добре Армата- ако запали!

49

Анонимен

преди 2 месеца

Голям смях! Значи ако аз да речем в телефона си харесвам нещо американско това значи ли, че съм задължително проамерикански настроен. Как не се усещат братушките, че с подобни нелепи твърдения стават за смях и резил. Само заблуденото и лековерното им население може да се хване на тази въдица. Но и там все пак има мислещи хора.

48

Бай Дрън

преди 2 месеца

Ама пичове, вие твърдите, че в Русия е диктатура. В същото време Устатаходи на Червения площад, прави клипове, наема си хотел на същото място с добра гледка и никой не го спира, да го пита ад аба, ти какво правиш сега с тая камера пред Кремъл. После, КГБ ги направили на 2 копейки. Ами айде замислете се, че всъщнст потвърждавате свободата в Москва, а не диктатурата. ТКа ли е? Така е!

47

Чудеса

преди 2 месеца

Кога потъна флагмана Москва не беше Украйна,а някой матрос пушил. Сега,когато ислямистите открито поеха вината -Украйна е!

46

Анонимен

преди 2 месеца

Досега известните факти показват украинска следа, както и съмнение за американска следа в терористичния акт в Москва.

45

???

преди 2 месеца

"Всеки ден излизат факти ..." Какви факти?! От къде ги научавате?! Някой да ни би да ви шепне в ухото?! То, "знаещи" много, подлизурковци още повече!

44

Анонимен

преди 2 месеца

"да имаш връзка със Съветските служби". Кои съветски служби? Към 2024 година единственото съветско образувание, ръководено с желязна ръка от комисари, е ес. Може би имаш в предвид Европол?

43

Не за първи път

преди 2 месеца

Рептилоидът Вова изсмука кръвта на още 158 крепостника.Оригна се и изръмжа-Украйна е виновна.

42

Вярвам,вярвам

преди 2 месеца

Тези четири сдухани нещастника направиха цялото КГБ и и 300 000 силовици в Москва на дее копейки.

41

Скоро

преди 2 месеца

Към днешна дата 158 загинали включително и деца.Отмъщението ще е жестоко.

40

???

преди 2 месеца

Много бързо реши, че Украйна е участник. Да не би да имаш връзка със Съветските служби?Спрете се! Нека бръщолевенето премине и дойде време на фактите!!!

39

Анонимен

преди 2 месеца

"Надявам се един ден, не само Путин да бъде съден от международен съд за..." На подобни съдилища са съдени победените, драги. Както Нюрнбергския съд. Така ще бъдат съдени киеските наркопрестъпници и техните кукловоди на запад.

38

Огън

преди 2 месеца

Всички знаят че Путин чака факти и доказателства за да разпореди отмъщение.Руска група е в Афганистан и там търсят следи,и скоро....

37

Анонимен

преди 2 месеца

Едва ли има здравомислещ човек, който да не се сеща, че в този тероризъм са намесени Путин,олигарсите и вероятно Патриарх Гундяев.

36

Нищо чудно

преди 2 месеца

Путин каза,че Полша е виновна за началото на Втората Световна и е принудила Хитлер да я нападне. И блатния планктон вярва ли вярва!

35

Ужас

преди 2 месеца

Всеки ден излизат факти за украинска и западна следа в касапницата в Москва...

34

Бум

преди 2 месеца

Ами сега?!

33

Анонимен

преди 2 месеца

Едва ли има здравомислещ човек, който да не се сеща, че в този тероризъм са намесени Украйна, САЩ и вероятно Великобритания.

32

ТТ

преди 2 месеца

Напишете още. Другият атентатор пък веднъж се подстригал в Украйна през 2012 година.

31

Анонимен

преди 2 месеца

Украйна е умряла! Никога повече няма да е в същите размери и население. Единственият и отговор е тероризъм, но и това няма да остане безнаказано.