41

Ром'с

преди 2 месеца

Поредната дежурна дневна сутрешна пропагандистическа -манипулативна статия за Путин или Русия..и след Това се започва с "новините".

40

Анонимен

преди 2 месеца

До пияница мистик "що тогава Възраждане на максудския ром Копейскин и БСП не печелите изборите с 90%" Щото 80% от българите не гласуваме за крадливите и лъжливи мошеници, боричкащи се за власт. А Възраждане е поредната тарикатска партия, намерила свободна пазарна ниша и точеща бюджета на държавата. Атлантиците сте подкрепени от 5-6% процента от българите. И толкова ви е много.

39

ванка с танка

преди 2 месеца

До Писано е! Ако смяташ,че "народа ни" сте вие,червенушките с памперсите,прав си!Ама не е!:))))))))))))))

38

Не ви ли се струва,

преди 2 месеца

че все по-често дават фотоси на Путин в благочестива светлина и статиите с него са някак провокативни и събуждат русофилски чувства, вместо обратното..!

37

до 45

преди 2 месеца

До Анонимен - заплатка я, ама в долари/гущери. 100 гущера са си 100 гущера навсякъде, а не като тая санитарна хартия, къде ви я дава Митрофанова - рублата, къде и две стинки не струва.

36

Анонимен

преди 2 месеца

Пишат "Путин напада Балканите" и жълтопаветките се припотяват, пращат по още една заплатка за ОркКрайна без да задават повече въпроси. Хахахах. Да живее пропагандичката!

35

пияница мистик

преди 2 месеца

До Писано е! === Убуу де. Като говориш от името на "народа" и твърдиш, че 90% сме русофиле, що тогава Възраждане на максудския ром Копейскин и БСП не печелите изборите с 90% :))))))))))))

34

АНГЕЛ

преди 2 месеца

В едно скорошно интервю Путин каза че обича предвидими противници. Европа и САЩ са супер предвидими. Затова си пожела Байдън за президент ,защото е предвидим.Путин много добре знаеше каква ще е реакцията на запада.Играе играта с няколко хода напред.Затова сега санкциите срещу тях са в тяхна полза и във вреда на запада.С нетърпение чакат най-накрая Европа да им конфискува тея 300 млрд $ активи за да могат с кеф да унищожът доверието в банковата им система.

33

Анонимен

преди 2 месеца

Джеймс Ставридис, "Сън в лятна нощ".

32

ммммммм

преди 2 месеца

Плашите ли евродебилите ? Оставате ги малко на мира, че са меки душици

31

до пияница мистик

преди 2 месеца

Защото,така.. Сега време ли, времена или полувремена? Сам си дай отговор или питай местното падре какво е това!

30

Анонимен

преди 2 месеца

Наш Лойко, Вучич, Додик и Орбан са все едно един струг ги е правил. Използваха властта да грабят, ама парата не е в рубли или в бриксове, а някъде в гущери, евро и паунди. Едни магнитни наколенки и ще ги върнат в първи клас. деца и внуци може и да има да дават. Та със Запада тия трябва да се разберат някак.

29

Анонимен

преди 2 месеца

Така става когато освидетелстван пациент на лудницата получи контрол върху управлението й. Това се наблюдава и в други учреждения примерно в църквата.

28

копекаджиите да го .

преди 2 месеца

Българските мужици не знаят какво е това свобода и демокрация. Единствената им мечта е да сме далеч от западните ценности и вечна губерния и васал на Русия .

27

до 32

преди 2 месеца

До абе-във войната между телевизора и хладилника винаги накрая печели хладилника.от Нови Сад колко ще търпят още тия от Белград и техните спомени?Малко им трябва на воеводите и да бият шута на Вучич-ко.А пък и тия в Босилеград, Димитровград и Ниш? а?Може да се разходиш и на чист български да ти обяснят как баш ги брига, че са бом Београд.И колко обичат комунистите на Вучич.Та сърбетата като им остане 1/2 от сегашната територия и нацитата се окажат от всякъде ЕС и нато,опашки за визи?

26

Сата НАТО

преди 2 месеца

Просията може да бърника в Западните Балкани само ако България и позволи.

25

Аха, почти

преди 2 месеца

Това Посолството ли ви го каза?

24

Да

преди 2 месеца

Глупости

23

абе

преди 2 месеца

...миротворците от нато....сърбите никога няма да забравят бомбите над белград, хвърляни от американските "миротворци"....а унас след войната до скоро е нямало нито един руски войник, ама сега почвайте да броите колко чужди наемници на нато са на хранилката!

22

Анонимен

преди 2 месеца

Дано успее