103

Анонимен

преди 2 месеца

А какво става с настъпа? Стигнахте ли вече Киев? Или поне Харкив?

102

жорето

преди 2 месеца

Петьо, колко е световното население, че половината се разгневило

101

gogo

преди 2 месеца

Кустурица е по-славянин от всите псуващи го анонимници тук

100

Анонимен

преди 2 месеца

Предател!

99

бай Гошо

преди 2 месеца

да де, ама Костурица е казал и още неща, които БГ-медиите услужливо ще премълчат... нал тъй?

98

Анонимен

преди 2 месеца

Макрон и Тагарев ли са половината свят???? Дори лудите имат някакви граници. Въобще известно ли ви е колко човека в света говорят китайски език?

97

А какво става с конт

преди 2 месеца

А какво стана с Киев - направихте ли парада на Крешчатик, че униформите вече се измачкаха?

96

гага

преди 2 месеца

Какво беше за сърбите Първата Световна война..? Цялия народ под една круша ? Ако продължат така, друго не се очаква. А да не мислите, че много харесват руснаците? Че като минават през Сърбия 44-та година няма пропишяло местно население там? А Горан се е сбъркал това е ясно

95

гогог

преди 2 месеца

Нашия капацитет Георги Димитров, по-известен като Гошо-Тарабата беше казал едно време "Колелото на историята се върти напред" към окончателния разгром на незнам си какво. И днес се върти напред и няма сила, която да го върне назад към Титова Югославия и СССР. Времената са други, този 'филм вече сме го гледали' Горане.

94

Срам и позор

преди 2 месеца

Кретeнизма е характерна черта както за руснаците така и за сърбите. Подиграват се с ехидни усмивки на цял един народ който се бори за оцеляването си.

93

Анонимен

преди 2 месеца

Някога Порошенко заплашваше руските деца че ще стоят в бомбоубежищата, и зомбираните укропитеци го аплодираха. После пък си избраха Зеленски, понеже им обеща мир и също го аплодираха.

92

Анонимен

преди 2 месеца

В Харков завърши строителството на първото подземно училище за 900 деца. Децата остават да учат, а възрастните спешно напускат града, но няма паника, не...

91

пак аз

преди 2 месеца

Поредната мyp3илkа. Те сърбите винаги са си били фaшиCTи, ама paши3Ma като че ли най-им отива. Пълен игнор на тоя 60kлyk и творчеството му трябва.

90

денс

преди 2 месеца

Следващият филм-пародия на великия югорежисьор може да бъде как смелите московски ченгета спасяват хиляди граждани от кървавия атентат в Крокус.

89

Анонимен

преди 2 месеца

Според западни експерти и украински военни авиационната бомба ФАБ-1500 с УМПК (универсален модул за планиране и корекция) е променила баланса на линията на бойния контакт. Благодарение на модула бомба може да бъде хвърлена на разстояние от 70 километра до целта, така че бомбардировачът остава недостъпен за системите за ПМО на противника.

88

Анонимен

преди 2 месеца

Украински източници пишат: "Поради прекъсванията/недостига на електричество започнаха прекъсвания на доставките. Логистиката е нарушена навсякъде, особено в армията. Стана по-трудно да се транспортират оръжия, хранителни запаси, гориво и компоненти. Възстановяването на оборудването в децентрализираните ремонтни центрове също се забави. Ако ударите в енергетиката продължат, фронтът ще го усети силно. Най-вероятно ще се срине".

87

Анонимен

преди 2 месеца

Никаква държава Украйна няма и не може да съществува на руска земя. Бившата УССР изцяло е разположена на руска територия.

86

Анонимен

преди 2 месеца

Мин заплата в Хърватска- 700 евро- в сърбия- 345 евро, в Раша- 190 евро- за това ли ще прави филм?

85

Анонимен

преди 2 месеца

И на Балканите ли?!

84

Два, три филма

преди 2 месеца

Единия ще е "Червена котка, червен Путиняк", другия "Аризонската мечта на Путин"