151

Анонимен

преди 5 месеца

Ще фалира. И флагмана Москва ще се дигне от дъното. Заедно с ония самальоти А-50. И Киев ще падне за 3 дни. И големи чудеса ще дойдат от небето, амин.

150

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 140-ти. Кво? Виж се кво си написла: "заплатите растат, инфлацията пада". Ти си нещо като оня текезесар от Пудгомер Кирурода Тръткефски. Къде сте кършили пустата му икономика, бе? А?

149

Щирлиц

преди 5 месеца

На този въпрос ще отговори Русия.Търпение.

148

Насри

преди 5 месеца

Кой ще ги чака до догодина,то вече и през тази 2024 ще е късно!Има две близки дати-9 май, 9септември и последно за Новата 2025.

147

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен "Странно ми е как Украйна воюва и успява да отглежда зърно за ЕС." - В Украйна няма война, има специална военна операция срещу нацисткия режим в Киев. 2 години животът протича нормално, военни действия има само на фронтовата линия, в останалите градове живеят нормално, ЕС и САЩ ги хранят, дават им пари и оръжия, от тях се иска само да изпращат жива сила на фронта. Но в самите градове война не се усеща, освен жертвите на фронта. Едва сега Русия започна да удря електроцентралите.

146

Споко

преди 5 месеца

Споко, ако нещата загрубеят НАТО ще влезе и ще изпляска Путин, а после ще изпляскаме и Кимчо.

145

Анонимен

преди 5 месеца

Странно ми е как Украйна воюва и успява да отглежда зърно за ЕС. Вече всички и за всичко лъжат. Богатите украинци се изнесоха по всички европейски курорти и щракат пръсти без да се вълнуват от войната, а нас ни тормозят всеки ден с небивалици свързани с тях.

144

Лъки

преди 5 месеца

Какво е това хленчене на чужд гроб!Той коня умря,а ние плачем за юздата! За нацизма няма фалит,има само унижение и не бъркайте нещата с ВСВ!

143

Споко

преди 5 месеца

Споко ЕС е сплотен и консолидиран за Украйна, Русия няма шанс да спечели.

142

Анонимен

преди 5 месеца

А бе, НАТО базливци ли са бе? НАТО защо не влезе да спаси Украйна бе? А?

141

88HJ

преди 5 месеца

Украйна е в технически фалит . Голямата новина след като западните неолиберални сили решат да отпишат дълга на Украйна ще бъде вдигането на данъците, осигуровките и пенсионната възраст . И всичко това заради провокирана война от демократическата партия на САЩ и нейните подчинени НПО-та в ЕС.

140

Анонимен

преди 5 месеца

Никаква държава Украйна няма и не може да съществува на руска земя. Бившата УССР изцяло е разположена на руска територия.

139

Анонимен

преди 5 месеца

Ако западът иска да загуби безвъзвратно всичко което похарчи в Украйна, трябва спешно да се обърне към Москва и да моли Путин за преговори при които да приеме безусловно всички условия на Кремъл. В противен случай ще загуби много повече.

138

Анонимен

преди 5 месеца

Всичко се развива в полза на запада, летищата, ресторантите и хотелите са пълни, хората си бутат пълните колички, пътуват си на Шри Ланка и се наслаждават на живота, обичат се, разхождат си кучетата, западната икономика се развива, заплатите растат и никой не се интересува от Русия. Запада е много далече от военно положение и правене на оръжие. А икономиката на Русия е в колапс, финансовата и система е пред рухване, Украйна уверено печели на бойното поле докато Русия е изтощена и грохнала след 2 години военни загуби, Путин губи доверие и скоро ще бъде свален от изгладнелите руснаци.

137

Анонимен

преди 5 месеца

През 2025 -та?? Та тя е вече на командно дишане...

136

Анонимен

преди 5 месеца

Украйна ще се възстанови с репарациите, които Русия ще и изплати след войната. Повече ме тревожи откъде Путин ще вземе пари, за да си ги плати.

135

Анонимен

преди 5 месеца

ЕС няма да се разпадне, ЕС е стабилка, това за разпада на ЕС го слушам още от 1945та година.

134

Анонимен

преди 5 месеца

Това за фалита на Украйна го слушам от русофилщината от 10 години.

133

По-скоро

преди 5 месеца

ЕС ще фалира преди тях,защото те са преди всичко за есгейскити ценности и ***....астиии!

132

Анонимен

преди 5 месеца

Вчера един приятел се върна от ЕС и разправя, че там заплатите растат, инфлацията пада, летищата са пълни, по магистралите навсякуде тапи, хората си живеят и няма никаква криза. ЕС е добре, не го мислете ЕС.