9

пияница мистик

преди 2 месеца

До Анонимен === Ама теб кой те спира да си живееш с мордорските източно-православни, славянскоизмислени и хетеросексуални ценности? Бас хващам, че не познаваш нито един европеец, дето да е гей. Но Вожда ти щом казва, че са еврогейове, значи трябва да му се вярва безпрекословно. Нищо че Европа е по-малка по територия и е 550 милиона, е хетеросексуален Мордор са само 140 милиона. Пали си там свещите всеки ден в църквата като истински православен и си пий ракията, кой те спира :))))

8

Анонимен

преди 2 месеца

Неумен , неинтелигентен , необразован сорошки тррол фалшификатор във форума си тррака знаци на поразия прави сметка.

7

НЕ! Честно, ли?! :D

преди 2 месеца

Честно ли Ройтерс и неговите 3 източника, които са запознати, знаят по-добре от РФ? Честно ли?! :D То вярно, че е първи април, но се преставате днес със смехориите.

6

пияница мистик

преди 2 месеца

И САЩ и Иран са предупреждавали, ама параноичнато джудженце убиец акъл от други не ще. Пък и нали сам си организира тази терористична атака, защо да ги спира? Нали има по този начин повод да обвини Украйна. Какво са някакви си загинали 200 цивилни, като всеки ден във войната умират по 500 негови 0pkи

5

Анонимен

преди 2 месеца

В основата на всички злини са западните ценности а именно слободия и прочие ...

4

Анонимен

преди 2 месеца

Както и Сталин през 1941г., Малкия Мук в Кремъл не е вярвал нито на Западните, нито на Източните разузнавания, и е мислил всичко за "вражеска провокация"... Хахах, копейки, историята наистина се повтаря... Само че като фарс

3

Анонимен

преди 2 месеца

Много ясно, злините все от иран или русия произлизат. Аз искам официално да уведомя Украйна, че довечера, най късно утре русия ще извърши поредния терористичен акт на тяхна територия.

2

АХАХАХАХААХХ!

преди 2 месеца

АХАХАХХАХАХААХАХХА! Ей, честно ли, бе!? :D

1

Анонимен

преди 2 месеца

Като се каже Иран е по-друго нали копейки хайде "разсъждавайте."