124

Samo minavam

преди 2 месеца

Мафията си има държава, а политиците командват парада, изберете си, най честния от тях

123

Българин

преди 2 месеца

Ох, добре че дойде демокрацията, да можеме да ядеме банани и да бегаме на запад. Аз много обичам демокрацията, демокрацията е най-висшето благо дадено на човечеството.

122

ЛГБТИ.БГ

преди 2 месеца

Подмий се БГ, ние идваме!

121

да знаете

преди 2 месеца

Предсроящите избори, ще са върхът на НЕГЛАСУВАНЕТО.

120

Анонимен

преди 2 месеца

Вчера един приятел се върна от Русия, и разправя, че там на 10 километра от Москва вече няма канализация и руснаците ползват външни тоалетни.

119

Българин

преди 2 месеца

Аз искам да ям банани и да живея в демокрация, а не 40 години да ме управлява някой диктатор като Путин.

118

Тодор Живков

преди 2 месеца

Здравейте тyтманици! Как е демокрацията? Ха хаа хааа хаааааа!

117

Анонимен

преди 2 месеца

Българите пак за същите ще си гласуват!!! 100% И после пак ще пАсуват като главозамаяни. Но не им увиа акъла, че понякога трябва наказателен вот. Всеки народ си заслужава съдбата! Никой не им е виновен.

116

Анонимен

преди 2 месеца

Нео-либерастката гей дружинка от ППДБ-ЛГБТИ убиха и последната надежда за някаква промяна към по -добро в България.Същите освен,че най-нагло излъгаха хората ,че ще се (борят)срещу модела Борисов-Пеевски и Доган и направиха точно обратното накрая изфабрикуваха и едно недоносче -промените в конституцията.Даже и сега ХараКиро нагло излъга,че подуправителя на БНБ Гюров бил съгласен да станел служебен министър.След пагубното управление на сглобката омерзените българи ще гласуват май със сопите

115

Анонимен

преди 2 месеца

Българите не се наситиха на избори. Те обичат да гласуват потят се , но важното не се уморяват. Хахахах.

114

Вачо Ганин

преди 2 месеца

За нас по селата държавата не съществува,помагаме си взаимно, партиите отдавна не ни интересуват и май живота ни е по добър, държавност трябва не партийност.

113

Анонимен

преди 2 месеца

До 114, и какво ще е по-различното от досегашните пъти, в които две партии са правили 121+ гласа? Даже имаше периоди в които една партия правеше сама 121+ гласа, ама на днешно време е невъзможно

112

ЯворА Божанкова

преди 2 месеца

Баща ми ми куи място в бкп, аз напускам политиката като розов еднорог. Каквоо съм получил - това. Ще си гледам цветния хотел в Търново

111

Анонимен

преди 2 месеца

Целта е една ,и не само на тази статия,демотивация за масово гласуване, две партии да направят 120+1 гласа и да правят каквото си поискат.

110

Съединението прави

преди 2 месеца

силата. Еми питайте петимата синове на хан Кубрат, след лекцията за съпротивлението на материалите с пръчките, ако бяха останали съединени там и не се бяха разделили, дали днес щеше да има България, и дали изобщо щеше да е останал български народ.

109

Анонимен

преди 2 месеца

Западните учените разкриха, че чипсовете с насекоми имат приятен орехов и сладникаво-карамелен вкус. Консумацията на насекоми ще намали карбън имишъните и ще ускори прилагането на зеления дневен ред. На запад хората все повече започват да консумират насекоми. Насекомите са пълноценна храна богата на протеини и полезни минерали.

108

Анонимен

преди 2 месеца

До Българин Замръзнал си в 90-те! Ние българите БЯХМЕ едни от най-образованите в света. След няколко десетилетия ,,демокрация'' вече сме на дъното!

107

Анонимен

преди 2 месеца

Мразим абсолютно всички, заедно със семействата, децата и родовете им! О, Небе, покрий ги с Вечна Скръб и след туй сломените им души, затрий с Вечна Смърт! Те, те поругаха!

106

Анонимен

преди 2 месеца

Свалихте ли мартениците?

105

Аз

преди 2 месеца

За пореден път излъгани и обезверени! Това е е лектората. Но за съжаление народното събрание е най-малкото общо кратно от електората.