96

Има СРС за този

преди 2 месеца

Румен Николов-Пашата управлява МВР задкулисно, лицето Румен Николов Пашата дава заповеди на Министъра на Вътрешните Работи и на Главният Секретар на МВР кой да бъде смачкват и кой убит! Честито!

95

Анонимен

преди 2 месеца

''с премиер Мария Габриел до влизане в Шенгенското пространство и еврозоната." А така ,да не я гласят да е премиер до живот :)

94

Лично мнение

преди 2 месеца

До 80. Те затова и я нарекоха "красивото лице на м....та", защото тя е само едно лице, една фасада, една безгласна буква, на която й дърпат конците като марионетка, а тя нищо не решава. Нали затова ГЕРБерския пиар влязал по време на преговорите с ПП-ДБ и казал:"Време е!" и четирите дами от ГЕРБ станали и излязли като по Команда!!!! Боко командира ги дресира като в цирка!

93

До 90

преди 2 месеца

Не, ялови се оказаха мъжагите от ПП-ДБ, които си въобразиха, че като втора политическа сила с 63 народни представители могат да управляват еднолично и да командват положението! Потърпяха ги, колкото да покажат колко са несъстоятелни и ги отсвириха!

92

На някои

преди 2 месеца

...непрекъснато трябва са им се напомня, че ГЕРБ и Борисов са първа.политическа сила,и имат най-голямо доверие в българският избирател да управляват тази държава! На тези "реформи", вече никой не ви се връзва! По-скоро не допуснаха Ристю и Танас, да овладеят правосъдието и службите! На закърмените с комунистическа закалка, аз не вярвам!

91

Хаха ха

преди 2 месеца

Кой се връзва това е договорка като почнат гладните протести -герб и пп да се правят на улави , че не става вьпрос за тяхВече даже и бсп не иска мандата

90

Дебел(O)(O)кият к0к0

преди 2 месеца

Сланинката ми се Топи!

89

ПП-ДБ се закопаха!

преди 2 месеца

От много хитруване и прекомерна алчност за власт и пари ПП-ДБ се затриха! За по-голяма част от българските граждани 9-месечното еднолично управление на ПП-ДБ доказа управленската им немощ и тотално непознаване на съществуващата нормативна база, подготвянето на нови нормативни актове, функционирането на законодателната, изпълнителната и съдебна власти!

88

Анонимен

преди 2 месеца

Големи родилни мъки бяха с Гараел, а накрая се оказа, че булката била ялова!

87

Вьзмутен

преди 2 месеца

Глас завьзраждане от менГерб пп и шиши да ходят при доган

86

Анонимен

преди 2 месеца

Искам да попиптам , коя е Лена Бориславова, че даваха по бтв пряко в новините, как полиците са й открили окраднатия джип, какви реформи, какви чудесии говорят тези

85

АнонимеН

преди 2 месеца

ВЪЗРАЖДАНЕ ИМА ПОДКРЕПАТА САМО НА ИТН И БСП!!!! САМО АНТИБЪЛГАРИ НА КОИТО НЕ ИМ ПУКА ЗА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ СЛЕД КАТО ОБЯВИ, ЧЕ ЩЕ НИ МАХА ОТ НАТО ЗА ДА ДАДЕ ТЕРИТОРИЯТА НИ НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ИЛИ ТУРЦИЯ!

84

Ядосан

преди 2 месеца

До 71. Стига си натрапвал тези фалшиви националисти и популисти от Възраждане бре! Стотията е за Габриел и кабинет, а не за Възраждане! Аман от манипулатори и лъжци!

83

Хахахах

преди 2 месеца

Ясно е че ЕС са искали да се отърват от Гаргамел и са я.пратили Боко да я подреди!

82

Анонимен

преди 2 месеца

До Ха ха ха, Сички краднат в мътна вода, но най-много натото и ес.

81

Хаха ха

преди 2 месеца

Пп и герб разделиха паритеИдва лято ще отпочинат по островите наесен ако бяма протести ще направят пак сглобката с шиши

80

Ха ха ха,

преди 2 месеца

Психодесните с пълна сила пеят в хора на Копейките против Борисов, пък се и изкарват първи борци срещу руските апетити! Затова ли Асен Василев измъкна милиарди от джоба на българите, които заминаха за Кремъл през Лукойл! Затова и от посолството ги отсвириха вече, а и Сорос излезе в пенсия!

79

Това не е сериозно

преди 2 месеца

България остава заложник на един нарцистичен егоцентрик -Боко!

78

До 68

преди 2 месеца

Ти още ли наивно смяташ,че това е дело на Габриел?Не се ли сещаш,че това е дългата ръка на човека от зайчарника,който и дърпа конците?

77

Щом Костов

преди 2 месеца

все още е реален фактор в БГ политиката, смятайте за какво говорим. Обаждал се бил да ходатайства за някой си... как удобно т.н. медии го премълчаха този момент! Един въпрос нямаше как така става това, кой какво управлява и т.н., и т.н. Жална история сме, жална!