225

Анонимен

преди 2 месеца

А можеше да си седи в Брюксел комисар и да си взима заплатката....

224

Анонимен

преди 2 месеца

Супер Съсела да продължава без Мара шалвара :)))

223

Анонимен

преди 2 месеца

герб, възраждане дпс, това е истината. Идеална коалициика, кефи ти русия кеф ти европа

222

до 221

преди 2 месеца

и кой беше ти че да говориш отимето на народа?

221

Анонимен

преди 2 месеца

До Мобилизация - я да си премериш веднага температурата! Надявай се да е грип, ама е много съмнително. Май си прихванал КОСТАДИНОВИД!

220

До 218

преди 2 месеца

Какъв Божков,бе?Ти на какви хапчета си?Божков ли изкара 50 000 души срещу тиквата,на тях ли плати?Аман от малко умни зомбита.

219

Мобилизация

преди 2 месеца

Една от причините герб да се дръпнат е желанието на ПП/ ДБ да изпратят наши войски на фронта в Украйна. Затова Борисов не искаше Тагарев в правителството, а Кирил Петков, обратно настояваше за него.По този начин ГЕРБ спасяват България от война разпалена от Кирил Петков и шайката му!

218

Анонимен

преди 2 месеца

Добра новина, притесняват ме две неща първо, че е още сутрин и до следобяда Буци може да размисли и второ, че Галя от посолството още не го е извадила на Мъртън и още не знае новината, вземе се обади по телефона и затегне гайките на сглобката

217

Анонимен

преди 2 месеца

Еййй, това Баце - гоуем "евроатлантик"! Колко удобно метна държавата в хаос точно сега? Всяко съвпадение с Масковските стремежи - да се брои "случайно"! Гаранта за "стабилносттта", а? Смех! Затова ли така се заобичаха с Радев напоследък? Масковски поръчки, а?

216

Анонимен

преди 2 месеца

До Ива 210 Още есента, когато се ротираха, се знаеше, че вашият г у р у ще х ъ р з у лне ПП/ДБ, така както х ъ р з у лваше всичките си коалиционни партньори 13 год.

215

До 213

преди 2 месеца

Съвсем правилно ротация не трябва да има.Никога повече гербавите крадци на власт!

214

Koko

преди 2 месеца

Тотални дезертьори са гербавите. Отново ни зануляват за кой ли път. Народа му писна от управленска немощ. Никой не иска избори. Оставете ни на спокойствие да живееем крадци. Не ни замесвайте в мръсните си игри.

213

Младияпремиерсхарема

преди 2 месеца

Представете си физиономиите на тетки и чички зеленчуци след като разберат резултата:))))

212

Анонимен

преди 2 месеца

За Брюксел е важно в София да има стабилно правителство със стабилна подкрепа за Украйна. България няма собствена политика и интереси. Първо интересите на големите в ЕС, ние винаги в някаква чакалня - за грантове, за шемген, за еврозона. За съжаление, това е силно зависимата българската икономика. Ако има национално правителство, то ще бъде удряно от Брюксел и от родните евроатлантици. ако имаме европейско - тогава ударите ще са само от родните патриоти. Значи, кризата ще продължава.

211

Анонимен

преди 2 месеца

ППДБ бяха финансово подкрепени от Васил Божков черепа.Тези хора съсипаха страната за 4 години.Кой ще плати сега сметката?Кой ще се присъедини към Алексей Петров?

210

ГЕРБ за България

преди 2 месеца

Най важното е ,че розовите жълтопаветни шарлатани Бойко ги прати на бунището и може би 8спести на България да бъде вкарана в пряк.военен конфликт с Русия за кефа на здления наркоман и френския п***р@$.

209

Анонимен

преди 2 месеца

До 208 В списъка Магнитски ще лъснат поредните ваши много "опитни" кадри, които 13 год. съсипваха Бг. Не е случайно, че сега излезе наяве Пътната карта. Ще има и русофили, за които не сме предполагали какво са вършили. Но ще почакаме, ще видим.

208

Анонимен

преди 2 месеца

Преди 9 месеца ви казах,че ротация няма да има,защото това правителство беше спасението за Бойко,който се разбра с тях да го изперат,за да ги подкрепи.А днес,надявайки се,че хората всичко са забравили,се опитва да изнудва за да получи пак цялата власт.Е,не му се получи.

207

Анонимен

преди 2 месеца

Такаа номера с харвард мина,чакаме сега следващите,да видим с какво ще ни изненадат,то не останаха много варианти да ни подлъжат!

206

Анонимен

преди 2 месеца

Абсолютно не са имали намерение за ротация.Целта е била кражбата на половината бюджет.След кражбата да оставят друг да управлява.Някой трябва да плати.А този някой дето направи протестите и триотата щял да прави партия.