495

Анонимен

преди 2 месеца

Терориста е Путягин!Таджиките вместо да бегат към рехавата руско-казахска граница тръгнали към строго охраняемата украйнска граница.При залавянето им е имало "престрелка" при която няма нито един ранен,, терорист" и полицай.След атентата терористите сменят колата и даже за по сигурно се разделят и изхвърлят оръжието.При ареста полицайте намират новият модел, Калашников" АК-12, оръжие на спец. частите. Не се продава на черният пазар.

494

Анонимен

преди 2 месеца

Специалните части и полиция къде бяха? Срам за Путин! Става само да арестува мирни демонстранти и да убива затворници .

493

русофил

преди 2 месеца

атентата е по сценарий на Кремъл. Изборите минаха и крепостните нямат работа повече освен да *** за Путин..ха ха ха

492

Анонимен

преди 2 месеца

Смърт на украински фашисти

491

като урките се водят

преди 2 месеца

по акъла на агличаните нещата отиват на лошо !

490

не било ЦРУ

преди 2 месеца

а МИ6. та се тая. Англичаните винаги са били мизерници виртуози! Ама как хленчат 'идеините' ИД като руснаците ги спипаха!А по време на атентата сочат Аллах с лява ръка, което се смята табу. КОЕТО означава, че нищо общо нямат със ИД! А МИ6 си е платило на *** иили....

489

моето мнение

преди 2 месеца

До запознат: Имаше документален филм за тази история! Даваха го по National Geographic!Авиодиспечера беше изкормен пред дома си пред очите на жената и децата! Руснака беше осъден и след излежаване на половината си присъда беше пуснат и се прибра у дома!

488

запознат

преди 2 месеца

До моето мнение: Ами напълно нормално! Руснака ако загуби човек от семейсвото просто става зомби и единствното нещо което остава в главата му е как да отмъсти! Помните ли оня руснак който загуби децата си в авиокатастрофа над Швейцария и се оказа, че авиодиспечера е виновен! Потърсете в нета за да видите какво му се случи на авиодиспечера!

487

моето мнение

преди 2 месеца

Както винаги ефекта от организирания атентат от УКРАЙНСКИТЕ ФАШИСТИ в подмосковието е увеличаване на руските доброволци за фронта! Те УКРО ФАШИСТИТЕ когато си мислят че печелят, не виждат какво губят!

486

запознат

преди 2 месеца

Значи ще продължи производството на кайма "Бандеровска"!

485

Сатир

преди 2 месеца

Относно Крим. Има три РускоТурски войни за Крим. ТурскоУкраински войни няма. Крим е подарък на Хрушчов щото се изживявал като Украинец. Висоцки никога не е казвал "аз съм Укринец".

484

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 486 - Украинците докато потапят кораби ще им потъне държавата.

483

Анонимен

преди 2 месеца

До предложение 489 Сигурно ще отидат след като ти се запишеш доброволец в Украйна.

482

предложение

преди 2 месеца

Колко българи-русофили има. Да отидат да ги мобилизира Путин. Нали Зеленски и украинците са лоши. Да отиват.

481

Крим

преди 2 месеца

Ще се върне при законните си собственици УКРАЙНА. Въпроса е колко загуби още могат да понесат окупаторите преди да осъзнаят правило от учил купаторите винаги си тръгват рано или късно

480

Анонимен

преди 2 месеца

До Dj Единствените които трябва да плащат са руските нашественици.

479

Анонимен

преди 2 месеца

Русофилчета, пак погром в Севастопол. Още 2 големи десантни кораба Ямал и Азов се нагълтаха с вода завинаги. Тайния щаб на черноморския флот в Севастопол заедно със всички офицери от от флота замина на концерт на Кобзон. Цялата тая руска трагедия се разигра за минути миналата нощ. Някои по-честни военкори писаха за това, но след час бяхо принудени от властите да си изтрият постовете, сякаш такъв погром и резил на Русия може да бъде скрит.

478

Dj

преди 2 месеца

Не е даеш докторе, украинците са. И ще си платят. На Зеленски времето му тече, тик так.

477

Сата НАТО

преди 2 месеца

Украйна и тази вечер доказа, че няма никаква нужда да употребява инструменти от арсенала на терористите. Защото спокойно вие бава *** и легално - с ракети.

476

Анонимен

преди 2 месеца

От кои не съм? Не съм от КГБ!