61

Ами сега

преди 1 месец

В руски сайтове излезе снимка на един от заловените терорист с украйнска униформа.

60

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 49 Никой не го интересува какво ще прави КГБ с някакви попаднали случайно в полезрението им като "изкупителни". Откъдето са ги докарали, там ще ги отведат.

59

Бум

преди 1 месец

Сега е момента Русия дани отърве от хунтата в Киев.

58

Неграмотен

преди 1 месец

Всеки може да потвърди че Украйна е замесена!Медвед Водков отдавна обяви организаторите.На пияниците винаги някой друг им е виновен.Бункерния плъх кога ще изпълзи със свит юмрук да обяви военое положение?Шекерената алкохоличка още е гримират да изезе и тя да плаши лошия Запад

57

Анонимен

преди 1 месец

Щом Кремъл твърди нещо, значи истината е обратна на това.

56

Да

преди 1 месец

На украйнска страна воюват много главолези от ИД.

55

Психиатър

преди 1 месец

До до 46 Ако нямаш 320 лева, ще те прегледам безплатно!

54

КГБ циркове

преди 1 месец

Сега ново двайсе - имало много жертви, но те "за съжаление били останали в пожара". Знаете ли кога ще видите доказателства за "десетките убити и стотиците ранени"? Ами когато и за 65те украински военоплеици от сваления "ирански" Ил-76 - НИКОГА.

53

Факт

преди 1 месец

Щом бягат към Украйна значи там ги чакат и имат връска с Украйна.

52

Анонимен

преди 1 месец

Най-добрите служби в света, не са могли да го предотвратят? Айде бе!

51

Анонимен

преди 1 месец

до 46 Лични лекари имат само мааалоумни кравари като теб да си плащат 320 лева на година здравни осигуровки за да лекуват римляните ни с тях, кравар!

50

Слава на Украйна!

преди 1 месец

Това е ОТЛИЧНА АКЦИЯ на украинските тайни служби! Наказаха руснаците за загиналите в Украйна. Няма как да бъде акция на Ислямска държава. Първо защото тя беше разгромена още в 2020 година. ВТОРО, което е по-важно, Русия точно в тези дни защитава страстно Хамазците в Израел и изобщо арабите в Палестина. Все едно еврейски организации да направят подобен атентат в американски град, примерно Вашингтон. Русия е СЪЮЗНИК на мюсюлманите и версията за Ислямска държава ПРОСТО НЕ ВЪРВИ!

49

Русофоб

преди 1 месец

Ха-ха-ха, естествено, че кремълските иdioти така ще кажат. Той и късокракият путььо ако се оцапа в гащите пак ще кажат, че са украинците.

48

Анонимен

преди 1 месец

Хванаха там някакъв престъпник и вече набит започват да го питат и той отговаря каквото трябва .Задържаните няма да бъдат съдени - ще бъдат наградени.

47

Анонимен

преди 1 месец

КГБ вече "измисли" ли как са прелетели сттици километри през цяла Русия, когато по петите им е било ФСБ, и защо са се насочили точно към зоната фрашкана с руски военни, чекпунктове, проверки и стопове?

46

Анонимен

преди 1 месец

Точно това твърдение беше целта на атентата. Плоски кагебейци.

45

До 44

преди 1 месец

Личен лекар имаш ли? Или поне санитар!

44

Анонимен

преди 1 месец

Продължават новите измислици към имитацията на "атентат" от КГБистите. Сега ще ви пълнят ефира с какви ли не "подробости", които разбира се ще са "гарантирани" за "достоверност" от професионалните кремълски лъжци.

43

Анонимен

преди 1 месец

до 27 Кравар, а защо тогава са бягали към Украйна терористите ве ако нямат връзка с Украйна? Казвай бързо веее, кравар????

42

Анонимен

преди 1 месец

Путин е направил обращение към нацията преди малко, няма ли да пуснете какво каза?