50

Анонимен

преди 3 месеца

Нещо не е баш така, както ни се представя.

49

Берлин

преди 3 месеца

Тея са Ислямска държава, колкото Северен Поток беше взривен от 2 *** водолази на частна луксозна яхта ;)

48

Анонимен

преди 3 месеца

Ислямска държава кви търси в Русия ,големия враг и е сащ )

47

ХМММ СТРАННО!

преди 3 месеца

Аз само не разбрах как така покрива на мола гореше? Как са успели да избият 40 човека, да ранят 100 и в същото време са отишли до покрива, за да запалят огньове.

46

Анонимен

преди 3 месеца

Ами същият тоя който избомби тръбите,тоя който е взел на мушка кримският мост,тоя който ежедневно дава оръжие,пари и акъл на шайката в Украйна,при същият ТОЯ търсете ключа за мазето(атентата)в Москва!

45

Анонимен

преди 3 месеца

Правят атентат с Реното,снимат ги 1000 човека. И вместо да го изоставят, те продължават да си го карат? Тея вярно са много промити мозъци. *** те в България банкомат да обере, обира го, изгаря колата и се мести в друга. Тея обаче не са се сетили. Евала постановки, евала циркове.

44

Анонимен

преди 3 месеца

Истината е, че Путин носи цялата вина за този атентат. Когато западните служби го предупреждаваха, той твърдеше, че това било "изнудване" (негов израз) едва ли не с цел да му провалят изборите. Да видим дали ще има мъжеството да си признае, че е допуснал грешка, или отново ще хвърли вината върху друг.

43

Опорката на САЩ

преди 3 месеца

За Изис няма да трае дълго значи ;)

42

Ехееее

преди 3 месеца

Таджикистан е следващата държава, която "чака" да бъде освободена!

41

Анонимен

преди 3 месеца

"некомпетентното" ФСБ е заловило всичките извършители в рамките на няколко часа, на запад не се сещат дори да гонят терористите, че някой да не ги обвини в расизъм или нещо от сорта, сега ще пеят като канарчета преди доживотната си каторга и всичко ще се изясни

40

Анонимен

преди 3 месеца

Както написах задържани са 11 човека и четеримата терористи те ще си кажат поръчителя и накрая пак Укрофашистите ще го отнесат хаха! Руснаците вече ще ползват ФАБ 3000 ай честито а в арсенала си имат още ФАБ 5000 и ФАБ 9000 работят и по тях. Ще има много изпъпжено бандеровско месо.

39

Не познаха

преди 3 месеца

Свидетелите" не споменават за тела и ранени, вместо това говорят за "професионално отношение на охраната" и други сгрешени подробности. Интересен "атентат", но за съжаление на крамльовските режисьорчета, човешката психика не работи по такъв начин, че да забравя такива неща и фейка им лъсна със страшна сила.

38

Малшанс

преди 3 месеца

Изпълниха мисията и тъкмо да влезнат в Украйна Зеленски да ги награди и ги хващат.

37

Боби

преди 3 месеца

До до 5 За повечето полезни uдeoTu тук си е точно игра, сеир и дъвка. Форумни ъфчета, дето се ежат, как седели на една маса с бункерния късак. Хеле им затропа руски сапог на чаршията, първи ше заголят дирник и ще дават крушки!

36

Аз мислех че Изис

преди 3 месеца

Се само взривяват да отидат в рая с 21 девици, а не бягат в Украйна ?!

35

Анонимен

преди 3 месеца

българските политици продадоха България на кремъл. Позор за тези недостойни политици.

34

Анонимен

преди 3 месеца

Путин, както преди него колективния Запад и САЩ бяха инфилтрирани и вече сме в процес на гниене и загиване, ще бъде и Русия надхитрена, победена и унищожена от ислямския джихад. Докато всички спим дружно от двата големи лагера и ни се привиждат чудовища в Израел, друг невидим мафиотско ориентиран враг работи по всички всевъзможни фронтове да ни унищожи.

33

Автомобил

преди 3 месеца

И бил спрян къде? Да близо до Украйна , село в Бриянска област ;)

32

Анонимен

преди 3 месеца

Напъните на копейките(както винаги) са, че Америка и Зеленски са виновни. А това са си най-обикновени главорези обучавани от КГБ, и сега руснаците си сърбат попарата.

31

Сега вече

преди 3 месеца

Вяма да има Опорки че е била Ислямска държава! Като си признаят кой ги спонсорира!