44

Хмм...

преди 1 месец

Интересно защо източникът на тази информация е анонимен? И кой точно ги е предупредил, Байдън, държавния секретар, министъра на отбраната, ЦРУ?

43

ЧИД

преди 1 месец

Честит имен ден на Тошо Тагаренко, с пожелания, да не дочака следващия

42

пияница мистик

преди 1 месец

Който не слуша САЩ винаги си пати. Те имат най-точната информация винаги. И за нападението над Украйна предупреждаваха месеци преди това, макар оpkитe да отричаха, а на украинците да не им се вярваше. Путьoто вместо да вземе на сериозно предупреждението и да предприеме мерки сигурно си е казал, че на САЩ доверие не трябва да се има

41

Наивен простак

преди 1 месец

Руснака, сега ще ги изчисти да девето коляно.

40

23

преди 1 месец

Интересно, кой ги изпрати тези тримата с автоматите?

39

Анонимен

преди 1 месец

ИДИЛ обърка нещата трябваше да бъде обвинен за това Киев.Няма значение.Вече хиляди диван патриоти получават електронни призовки.Затворниците и тези за пари свършиха.Военно положение тези дни.

38

по пързалката

преди 1 месец

Всички видеа показват абсолютна бутафория. Стрелци стрелящи в ПРАЗНИ седалки. Стрелци "проправящи си път" ...през ПРАЗНИ фоайета. Кадри на пълна аудитория в бекграунда на която се чуват единични изстрели, но в самата аудитория нищо не се случва. Това 100% не е това, за което ви го представят. Спомнете си атентатите от Батаклан, от Ница, дори от Виена, където нападатели стрялаха от кафе на кафе. Това е някаква инсценировка. Липсват КЛЮЧОВИ елементи за реалност на това нещо.

37

Анонимен

преди 1 месец

До 37Моля без пропаганда и дезинформация.Паспортите на атентаторите от 09/11 бяха случайно намерени в останките на двете кули. По тях разкриха извършителите на атентатите

36

САЩ са уговаряли

преди 1 месец

Братята си от ИГИЛ да не предприемат терористичния акт, но напразно.

35

Анонимен

преди 1 месец

Ееее големи артисти краварите ,още от едно време. Взривиха си кулите и обвиниха някакви брадати цигггани дето не могат да си напишат името ама похитили самолетите и ги насочили към кулите ,смяяях

34

Здрасти

преди 1 месец

Не, това е 100% стилът на ватнишките ачовеци.

33

Анонимен

преди 1 месец

Това е 10000 процента английско или американско дело . Абсолютно в техен стил

32

Анонимен

преди 1 месец

Сега очаквам Медведев подобно на Гьобелс да изреве - Искате ли тотална ядрена война? И безумните руснаци да отговорят - Да!Да!Да!

31

ех, мечтииии...

преди 1 месец

Да се направи регистър на ватата и копейките и черен печат за Шенгенското пространство! Да ходят да берат ягоди и портокали в Магадан!

30

Анонимен

преди 1 месец

Ислямска държава е собственост на сащ

29

лицемери

преди 1 месец

Готвим ви терористичен акт и ви предупреждаваме, но постфактум. А защо не предупредихте евреите? Всичко е планирано и планът за размиряване на света е запуснат, но не върви по план нещо и стават все по-непредвидими. Западният кораб потъва и иска да повлече всичко живо към дъното със себе си.

28

кочан за русия

преди 1 месец

и повече тор за чернозема в Украйна!

27

Ха-ха

преди 1 месец

Де да беше толкова добро краварското разузнаване и на 11 септември, но уви...

26

Крадецът вика

преди 1 месец

Дръжте крадеца!

25

По същество

преди 1 месец

Значи е ясно - заплашили са ги и от безсилие са си пуснали кучетата по Русия. Тази игра двама могат да я играят.